A moze przed kazdym meczem mogli sie spotykac gdzie indziej Np teraz przed meczem z Legia kolo Jasnych Bloni tam gdzie sa te 2 smieszne sklepy
Bez sensu jzu jest miejsce wybrane ostatnio bylo fajnie a i co najwazniejsze piwko mozna pic w spokoju ale tym razem proponuje zebysmy pojechali 7 a nie 75 i naokolo jak szlismy przez te tory....trzeba to jeszcze rozwazyc oczywiscie przy bezalkoholowym
A moze przed kazdym meczem mogli sie spotykac gdzie indziej Np teraz przed meczem z Legia kolo Jasnych Bloni tam gdzie sa te 2 smieszne sklepy
Bez sensu jzu jest miejsce wybrane ostatnio bylo fajnie a i co najwazniejsze piwko mozna pic w spokoju ale tym razem proponuje zebysmy pojechali 7 a nie 75 i naokolo jak szlismy przez te tory....trzeba to jeszcze rozwazyc oczywiscie przy bezalkoholowym
Tak tylko zarzucilem pomyslem... mi to nie przeszkadza gdzie...moze byc pod Kwakiem
McMurphy jak mozesz to podbij do mnie na gg(w profilu)
taa może najlepiej przed kościołem
I po chuj ta gadka chcesz zaimponowac przed resztą... On tylko zaproponował tak jak Sandał powiedział to nie musi być mak kwak a Ty już jakies problemy niepotrzebne stwarzasz . Jak dla mnie to mozemy sie spotkac nawet na manhatanie byle BY RAZEM !! pozdro
panowie przed Legia tez sie spotykam pod mak kwakiem o 18.00 jak byla mowa zawsze 2 h przed meczem.wiec do zobaczenia.Sandał napisz czy sie spotykamy...?
a bez niego to juz na piwo ze znajomymi isc nie mozecie? potrzebujecie przed meczem przewodnika ktory przez jezdnie przeprowadzi.... luudzie prosze was pewnie ze kibice Pogonki spotykaja sie o 18 pod Makkwakiem
sandalinio o której sie spotykamy i gdzie przed meczem??
Wystarczy spojrzec na temat....a co do spotkania to tak jak ostatnio rozmwawialismy 2 godz przed meczem czyli o 18.00 ale i tak bede wczesniej bo za malo czasu bedzie na a i pogadac trzeba Niedawno bylem kupic bilet i wlasnie wrocilem i widze ze chlopaki z MW cos tam kombinowali z flagami na bocznym boisku podobno jak to powiedzieli....takiej oprawy jeszcze nie bylo w Szczecinie...oby bylo dobrze!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832179 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.