Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń nas jednoczy!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8394 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 15:45

maniek^^ napisał:  

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  
haa jasne ze bylismy :) ale bylo... szaro ?

nie..?

mamy inne odczucia ?

Chcesz mnie wkurwić?
Nie masz racji i tyle, wiec nie pisz naokolo o jakichs reaktywacjach.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 16:50

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

nie..?

mamy inne odczucia ?

Chcesz mnie wkurwić?

i te ulice szare... :D Szaro to u nas na stadionie raczej nigdy nie bylo... Czasem zajebiscie czasem gorzej, ale prawie zawsze cos sie dzieje, wiec ziomus nie pierdol farmazonów.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 17:32
rowniez uwazam ze gadanie o jakiejs reaktywacji jest poprostu smieszna...od jakiegos czasu kibice Pogoni sa jednymi z najlepszych fanow w Polsce, a tu takie farmazony...szkoda gadac

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Konrad MKS
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 17:35

senses napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

mksbart napisał:  

mccnex napisał:  
oby tylko dało się na 11-12 dyscyplinę nie-bluzgania utrzymać, a kolega Sandał już się wszystkim zajmie! cieszę się, że kwasy między kibolami a klubem się neutralizują! tak trzymać!

tak a przyjezdnych kwiatami witać. ludzie bez przesady

bez przesady z tymi kwiatami lepiej chlebem i solą :D:D:D:D:D:D

ale kwiatki tez by sie przydaly :p

I jeszcze ryżem posypmy na szczęscie

manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 17:53
zabijcie mnie najlepiej :}

BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 17:56

Ekipant napisał:  
...od jakiegos czasu kibice Pogoni sa jednymi z najlepszych fanow w Polsce...

Nie przesadzaj... Wszystko dopiero przed nami

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 18:50

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

Sadu napisał:  

maniek^^ napisał:  

nie..?

mamy inne odczucia ?

Chcesz mnie wkurwić?

Psyhools ;) spokojniej.
Pogon nas Jednoczy

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 19:03

Shivan napisał:  
Psyhools ;) spokojniej.
Pogon nas Jednoczy

Hahahaha:)
Raczej.. :) Pzdr

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 19:32

Konrad MKS napisał:  

senses napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

mksbart napisał:  

mccnex napisał:  
oby tylko dało się na 11-12 dyscyplinę nie-bluzgania utrzymać, a kolega Sandał już się wszystkim zajmie! cieszę się, że kwasy między kibolami a klubem się neutralizują! tak trzymać!

tak a przyjezdnych kwiatami witać. ludzie bez przesady

bez przesady z tymi kwiatami lepiej chlebem i solą :D:D:D:D:D:D

po raczkach tez calujmy ]:->

tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 19:35

Power napisał:  

senses napisał:  

Staraj się edytować posty :)

... <udaje glupiego i nie wiem o co chodzi> ja jestem nowy i nie umiem wielu rzeczy ;p:>

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 19:53
co wy pierdolicie wcale nie jesteśmy najlepszymi kibicami w Polsce !! Jest nas tylko dużo ale nie dajemy z siebie wszystkiego tak jak to robią Legioniści :P

Cebulka MKS
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 25/08/2005 23:37
ale z Górnikiem pokażemy chłopaki klase nie??

Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
Mielu
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 00:53
z gornikiem tylko zwyciestwo !!! nie ma bata !!!

DO BOJUUUUUUUUUU MKSSSSSSSSSSSSSS:D

FAN
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 01:14
kurde.....zaczyna mnie to wkurwiac.....coraz mniej konstruktywnych wypowiedzi, a coraz wiecej farmazonow i tak w wiekszosci tematow :/
...
"ale z Górnikiem pokażemy chłopaki klase nie??"
"co wy pierdolicie wcale nie jesteśmy najlepszymi kibicami w Polsce !! Jest nas tylko dużo ale nie dajemy z siebie wszystkiego tak jak to robią Legioniści "
"bez przesady z tymi kwiatami lepiej chlebem i solą
po raczkach tez calujmy ]:-> "

Sami przeciw wszystkim!!!
FeLiPe
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 08:40
W tym tygodniu zmarł kibic Pogoni zamieszkały w Policach, warto by było zacząć mecz z Górnikiem minutą ciszy!!

Szamał
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 10:03
mam nadzieje ze złożone deklaracje Kibicow beda mialy potwierdzenie w praktyce i z czystym sumieniem bede mogl zabierac na mecze syna. ma wszak dopiero cztery lata ale to wiek w ktorym lapie sie wiele slow i nie wiem czemu akurat tych powszechnie uwazanych za wulgaryzmy.
pozdrawiam

acidland
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 10:44

Patyk napisał:  
kurde.....zaczyna mnie to wkurwiac.....coraz mniej konstruktywnych wypowiedzi, a coraz wiecej farmazonow i tak w wiekszosci tematow :/
...
"ale z Górnikiem pokażemy chłopaki klase nie??"
"co wy pierdolicie wcale nie jesteśmy najlepszymi kibicami w Polsce !! Jest nas tylko dużo ale nie dajemy z siebie wszystkiego tak jak to robią Legioniści "
"bez przesady z tymi kwiatami lepiej chlebem i solą
po raczkach tez calujmy ]:-> "

Drogi Patyku.

Z tego co zaobserwowałem to od dość dawna takie rzeczy były tutaj tolerowane, tj. 20 stron tematu i 95% nic nie wnoszących śmieci...

Bierze się to z tego, że ludzie po prostu nie przestrzegają określonych przez włodarzy forum zasad pisania wypowiedzi (punkt numer 5)...

Nie obraź się, ale to jest Twoja moderatorska robota, aby punkt numer 5 ( Wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu będą usuwane.) obowiązywał ... Dodatkowo, ludzie są przyzwyczajeni do obecnego stanu rzeczy i trudno bedzie im wszystkim pisanie nonsensów wyperswadować ...

Jednak nic nie jest niemożliwe i myślę, że kawał dobrej i solidnej roboty może poukładać rzeczy tak jak przystoi, czego szczerze życzę!

Pozdrawiam,

;)

pozdrawiam

lol
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 10:54

mccnex napisał:  

Drogi Patyku.

Z tego co zaobserwowałem to od dość dawna takie rzeczy były tutaj tolerowane, tj. 20 stron tematu i 95% nic nie wnoszących śmieci...

Bierze się to z tego, że ludzie po prostu nie przestrzegają określonych przez włodarzy forum zasad pisania wypowiedzi (punkt numer 5)...

Nie obraź się, ale to jest Twoja moderatorska robota, aby punkt numer 5 ( Wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu będą usuwane.) obowiązywał ... Dodatkowo, ludzie są przyzwyczajeni do obecnego stanu rzeczy i trudno bedzie im wszystkim pisanie nonsensów wyperswadować ...

Jednak nic nie jest niemożliwe i myślę, że kawał dobrej i solidnej roboty może poukładać rzeczy tak jak przystoi, czego szczerze życzę!

Pozdrawiam,

;)

pozdrawiam

Hehe....akurat to nie moja robota....Ja jestem normalnym uzytkownikiem, a funkcje moderatorskie mam po to,zeby
a)ulatwic zycie 'kumatym'(tym co sie udzielaja w rzezcywstosci i forum jest im pomocne) - jest pare kwestii kiedy sie to przydaje
b)wprowadzic "cenzure";)..wtedy kiedy ktos pisze kompletne bzdury i przede wsyztkim, kiedy te bzdury moga narazic na szwnak reputacje kibicow.I co najwazniejsze, kiedy poruszane sa tematy o ktorych 'nie wolno' pisac.
...co by nie mowic 'ja tu tylko sprzatam':P

Sami przeciw wszystkim!!!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 15:18
Patyk jak z tym zdjeciem z Mysliborza? :)

sorry ze nie w tym temacie..

Po życia kres!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy!!! - 26/08/2005 16:13

mccnex napisał:  
Drogi Patyku.

bardzo ciekawe spostrzeżnie!!
czytasz forum od 4 dni?? bzdury piszesz tyle Ci powiem
po pierwsze słabo sledzisz forum i nie wiesz ile nowo powstałych tematów (bezsensownych londuje do kosza), a ile tez jest kasowanych w samych tematach
twierdzisz, ze te rzeczy byly tolerowane?? hmm, powtórze słabo czytasz forum, bo wielokrotnie miałem spiecie z forumowiczami za usuniecie tematu czy posta!!
20 stron tematu i 95% nie wnoszących śmieci?? o czym Ty piszesz??

mccnex napisał:  

jesli tą torie opierasz na czytaniu forum od przynajmnij kilku miesiecy/tygodni to gratuluje poczucia humoru
jednym słowem dla Ciebie sprawa jest prosta , jesteśmy dzieciakiami co siedzą na forum przez 24 godziny, czytaja kazdy temat i oceniaja, ktora wypowiedz jest sesnowana a ktora nie!!
w ten sposob bardzo sie nudzimy i nie mamy co robic
wynika z tego, ze kiepscy z nas moderatorzy
jeszcze raz gratuluje

P.S. 1
Twój wpis nie dotyczy pod każdym względem teamtu o ktorym sie dyskutuje, piszesz o czyms co cie razi na forum a sam tych regul nie przestrzegasz - to taka moja uwaga
jest specjalny dzial Pogoń On-Line i opinie odnosnie forum i serwisu

P.S. 2
jesli dalej chcesz kontunuowac ten watek prosze o twoj komentarz na temat poziomu i sesnownosci wpisow na konkurencyjnym forum....

Ostatnio edytowany przez: Cobra_S, 26 sierpnia 2005, 16:21 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840028 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005