Jak dla mnie super imprezka, zabawa przednia Zapowiadałyśmy wygraną i wygrałyśmy Jak potrenujemy bójcie się panowie
Gorące podziękowania dla kierownika naszej drużyny z akredytacją na szatnie, za gościnę
Dla Kaczora, Adaśka, Wampira, /me i młodego Rafka za wzmocnienie teamu Uważam że nasz bramkarz zasłużył na miano zawodnika turnieju.
Koleżance M i Młodym Wilkom jeszcze raz sto lat
A Monter faktycznie zjebał -> czyżby dał się zastraszyć
A i na koniec drogie Hooli Baby CSWD forever
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 15 sierpnia 2005, 14:02 [1 raz(y)]
Gdyby nie ten układ to byśmy wczoraj grały w cwierć finałach
Jak dla mnie super imprezka, zabawa przednia Zapowiadałyśmy wygraną i wygrałyśmy Jak potrenujemy bójcie się panowie
Gorące podziękowania dla kierownika naszej drużyny z akredytacją na szatnie, za gościnę
Dla Kaczora, Adaśka, Wampira, /me i młodego Rafka za wzmocnienie teamu Uważam że nasz bramkarz zasłużył na miano zawodnika turnieju.
Uważam że nasz bramkarz zasłużył na miano zawodnika turnieju.
zgadzam sie bronil znakomicie. Dzieki kapitalnym paradom Wojtasa wyszlismy z grupy. No i jednoczewsnie po sobotnim melanzu zostalismy z Wojtkiem najwiekszymi Menelami pod slonce
aha moglabys sie do mnie na gg odezwac?bo podobnie jak Junior mam sprawe.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
jedni sie umieja bawic...a inni tylko sie napinaja ze umieja...jak widac bylo w Mysliborzu..
co to wogole za gadanie bez sensu? wszystko bylo w zartach (tak jak caly ten turniej). Chyba kazdy dobrze sie bawil, a ze karne nie sa mocna strona Montera no to juz nie nasze zmartwienie
Gdyby nie ten układ to byśmy wczoraj grały w cwierć finałach
no dobra, kazdy wie jak bylo ] ... "ZJEBAŁEM"
narazie nie chce sie wiecej wypowiadac bo dopiero co ogarnalem sie po 17h snu.
pozdrawiam
Ale za to na wyjazdy mozesz jezdzic ....Czego sie nie robi dla Pogonki
Postanowilem "pierdolic presje rowiesnicza", niestety, nie wyszlo :>. Nasza strata, wasza radosc.
Tyle w temacie rzutow karnych ode mnie.
I specjalnie dla HooliBab i reszty Meneli: "ZJEBALEM!!" :;
no dobra, kazdy wie jak bylo ] ... "ZJEBAŁEM"
narazie nie chce sie wiecej wypowiadac bo dopiero co ogarnalem sie po 17h snu.
pozdrawiam
Ale za to na wyjazdy mozesz jezdzic ....Czego sie nie robi dla Pogonki
Postanowilem "pierdolic presje rowiesnicza", niestety, nie wyszlo :>. Nasza strata, wasza radosc.
Tyle w temacie rzutow karnych ode mnie.
I specjalnie dla HooliBab i reszty Meneli: "ZJEBALEM!!" :;
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840224 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.