Odp: Wyjazd na Wisle! - 14/04/2005 23:50
Szukam CHĘTNEGO, ktory napisze za mnie kolokwium z "Podstaw techniki cieplnej" w poniedzialek z ranca. Jak sie takowy pojawi to i kasa sie znajdzie i jade bez gadania
i tu sami sobie odpowiadacie na pytanie czemu normalni kibice nie jezdza z wami na mecze wyjazdowe.i dalej nie mam zamiaru komentowac dalszych beznadziejnych wpisow......
Ostatnio edytowany przez: tomekwoj111, 15 kwietnia 2005, 12:31 [1 raz(y)]
A ja mam pytanie osobiste....Czy tomekwoj111 sie wybiera do Krakowa ??
otóz Tomek to może sie wybrać na mecz ale do osiedlowej METY,jeżeli raczą go tam wpuścić hihihihi
i tu sami sobie odpowiadacie na pytanie czemu normalni kibice nie jezdza z wami na mecze wyjazdowe.i dalej nie mam zamiaru komentowac dalszych beznadziejnych wpisow......
No patrz a ja uważam się za normalną.....cóż moge się mylić
A ja mam pytanie osobiste....Czy tomekwoj111 sie wybiera do Krakowa ??
otóz Tomek to może sie wybrać na mecz ale do osiedlowej METY,jeżeli raczą go tam wpuścić hihihihi
A ja chcialbym zauwazyc, ze jestes po prostu internetowym napinaczem....NIe musisz jechac 'z kims', pojedz sobie sam...ale po co - najpierw zaczynasz wielki lament, a pozniej jak sie okazuje jest to zwykle bicie piany, bo i tak Ciebie to niedotyczylo.To samo sie tyczy polowy komentarzy na v.pl...juz niewspominajac o oficjalce, gdzie Rzgow prowadzi ostra propagande i polowa komentarzy jest ich autorstwa
"Wisła Kraków SSA z przykrością informuje, że w związku ze stanowczym sprzeciwem policji nie przyjmiemy Waszych kibiców na mecz Wisła Kraków - Pogoń Szczecin, który odbędzie się w niedzielę 17 kwietnia 2005 roku na Stadionie Wisły."
Na adres Pogoni wpłynęło dziś pismo następującej treści:
"Wisła Kraków SSA z przykrością informuje, że w związku ze stanowczym sprzeciwem policji nie przyjmiemy Waszych kibiców na mecz Wisła Kraków - Pogoń Szczecin, który odbędzie się w niedzielę 17 kwietnia 2005 roku na Stadionie Wisły."
...Zawsze i wszędzie Policja.....
Nie ma co im się dziwić - jeszcze chyba za wcześnie na takie eksperymenty - szczególnie po zachowaniu dzieciaków z 11-12 sektora w środę!
...Zawsze i wszędzie Policja.....
Nie ma co im się dziwić - jeszcze chyba za wcześnie na takie eksperymenty - szczególnie po zachowaniu dzieciaków z 11-12 sektora w środę!
Brawa dla kibiców Wisły za gest.
hahaha jaki many ojaa slabo widze masz...no moim zdaniem zachowaie w srode bylo NAGANNE nie wolno takich piosenek spiewac haha
Odp: Wyjazd na Wisle! - 15/04/2005 21:14
Może i lepiej ze jest jak jest?? jak powiedział mój poprzednik "za wczesnie na takie eksperymentowanie"..lepiej nie ryzykowac..ale naprawde gest z ch strony był naprawde wporządku
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840053 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.