Ja mam tylko nadzieję że garajkowie z obu drużyn nie dostosują się do spokojnej atmosfery w pierwszej połowy. Wiadomo że jakieś reakcje po 100% akcjach będą, i chyba za to nikt nikogo nie będzie ganiał. Wiadomo w większości to ci młodsi na necie siedzą i tu zaglądają zeby czegoś się dowiedzieć, reszta będzie sama się musiała domyślać kiedy siedzieć cicho. Ale wróżka Semira przepowiedziała bramki w drugiej połowie, więc spokojna głowa
Tak na marginesie... to v-ka razem z .online i oficjalką powinny kiedyś zrobić małą akcję propagandową przy większej ilości publiczności, bo naprawdę wiele osób ani razu nie odwiedziło żadnej z tych stron.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 22:58
Oddajmy Hołd papieżowy. Pokażmy, że my też potrafimy oddać cześć wielkiemu człowiekowi który był naszym rodakiem niech każdy wezmie ze sobą znicz, namawiajce kolegów rozgłosnie niech "akcja znicz" wyjdzie jak najlepiej... każdy może przycznić do powodzenia akcji...
Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 07/04/2005 23:23
w sobote przed meczem skocze na cmentarz albo do churtowni i z 10 kupie, i nie kupuje ich żeby sie komus przypodobac tylko dla JP II, niech najwieksze światło kibicowskiej miłości i szacunku popłynie właśnie ze Szczecina.....
w sobote przed meczem skocze na cmentarz albo do churtowni i z 10 kupie, i nie kupuje ich żeby sie komus przypodobac tylko dla JP II, niech najwieksze światło kibicowskiej miłości i szacunku popłynie właśnie ze Szczecina.....
I o to chodzi
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Niech jak najwiecej ludzi bierze z Ciebie przyklad....
P.S niech kazdy z Was uruchomi "poczte pantoflowa " wsrod znajomych ,jesli ktos nie ma internetu to wyslijcie im Smsa , powiedzcie o tym na dzielnicy tym co chodza na mecze!
P.S niech kazdy z Was uruchomi "poczte pantoflowa " wsrod znajomych ,jesli ktos nie ma internetu to wyslijcie im Smsa , powiedzcie o tym na dzielnicy tym co chodza na mecze!
Zaden znicz sie nie zmarnuje!!!!
ja za wczasu poinformowałem kilka kolezanek wybierającyh sie na mecz....
Zaden znicz sie nie zmarnuje!!!!
ja za wczasu poinformowałem kilka kolezanek wybierającyh sie na mecz....
I tak trzymac niech cala Polska zobaczy jak Szczecinscy kibice oddaja hold Ojcu Swietemu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768860887 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.