Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:43
Ptakom gratulujemy transferów. Od razu mówiłem że ci wszyscy brazylijczycy są chujowi i moje słowa się dziś potwierdziły. Adriano niech wypierdala, jedyne co próbował robić to pobudzić kibiców, może weźmiemy go do rozkręcania dopingu, bo do gry to się zbytnio nie nadaje. Poledica kompletne dno, Kuchara prawie nie widziałem. Divecky znów najlepiej z nich wszystkich, był bardzo bliski zdobycia gola. Wogule czemu Bugigol wszedł późno, jest to mój ulubiony gracz, i na 12 z kolesiem ostro rozkręcaliśmy ARTUR BUGAJ fajnie że był dopingowany, odwdzięczył się swoją najlepszą grą. Jeden Bugi to za mało by kibiców radowało heheh. Mam nadzieję że moze jak wyzdrowieje Batata to będzie coś lepiej, bo poprostu gorzej już być nie może. A o Milarze nie wspomnę, on się kiwał sam ze sobą najczęściej przegrywając ten pojedynek.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:46
Rob3rt ale sam wiesz ze to we wszystkich ligach w ta strone idzie. sa Ultras, sa zadymiarze ale wiekszosc stanowia ludzie, ktorzy wyjscie na mecz traktuja jako okazje do konsumpcji, dobra zabawe przede wszystkim. Podobno wolska liga tak rozgrywa spotkania zeby kibice mieli czas zjesc obiad przed meczem, kupic pamiatki itp. bo to wielki biznes jest. i w Polsce moze tez tak kiedys bedzie - na razie mamy jedzonko z kfc
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:46
no i powtorzyla sie sytuacja z Warszawy, zadnych skladnych akcji, same dosrodkowania wprost na glowy obroncow Gornika...chuj mnie po tym meczu strzelil...Milar jakby dzisiaj wcale nie obecny. Gornik mial moze ze 3 sytuacje z czego 2 wykorzystal, strasznie to wkurwia.Cieszy jednynie doping lepszy niz w stolicy, ale to i tak jest jeszcze dalekie od idealu.
Dlaczego nie bylo spiewane 200 lat dla pana Floriana? Ktos probowal rozkrecic i od razu zostal zjebany...
co to za kibice co wychodza w 80 miucie meczu? "dokad idziecie ..."
Ostatnio edytowany przez: crls, 19 marca 2005, 18:54 [1 raz(y)]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:47
sluczna uwaga jednego z kolwgow. milar skupil sie na wymachiwaniu lapami po ataku na niego barkiem, zamiast na grze. za latwosie facet poddaj. pozdrowienia dla pana Darka. K.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:49
Cóż za mecz, cóż za emocje. Ja pierdole.. panią Jole. Faktycznie jeżeli zespół nie zostanie wzmocniony przynajmniej jednym Mongołem to raczej się nie utrzymamy. o co dziś pokazali odczytałem bardzo dosadnie... WSZYSTKICH KIBICÓW MAMY W DUPIE, KASĘ I TAK DOSTANIEMY. Za przeproszeniem... Kazimierczak chyba się nie wysrał przed meczem, taki drętwy się motał. Cała reszta nie lepsza. Czkam na wypowiedź Dawida, co ciekawego tym razem będzie ćwierkał. I kolejne wypowiedzi grajków że im nie poszło... Winni się tłumaczą. Za coś takiego muszą być kary finansowe 10 000 zł od łebka. Dziś zasiliłem swoim skromnym głosem sektor 11, a tam nie lepiej niż na 15. Sporo ludzi rozgrzewało się słonecznikiem. A kobieta stojąca obok chyba znała się lepiej na piłce niż Panik, bo darła się już w pierwszej połowie żeby ściągnąć z boiska "tych brazylijskich kołków". Faktycznie cornery były niezłe ale to raczej przez te reklamy, za blisko stały. Mam nadzieję że jak będzie cieplej dziewuszki będą ściągały z siebie więcej niż dziś Jeszcze troche Baranowski by poczytał i zacząłbym się zastanawiać czy one czasami nie czekają żeby je wziąść od tyłu Posdumowująć... juz niedługo będzie u nas falkowało logo Ligi Mistrzów Ciekawe czy jak zagra Edi to będzie się włóczył po boisku i szukał złomu albo puszek?
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Mecz normalnie zenada a co do osob wcinajacyh na mlnynie to rozwalil mnie dziadek co podczas przerwy wcyciagnal cala rekamowke parowek i bulek i zaczal wpierdalac
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:50
po szumnych zapowiedziach Ptakow dziwnie sie czyta ze Bugaj byl najlepszym zawodnikiem meczu... ale moze faktycznie to kwestia lidera jest - kto ma na nich krzyknac, skoro ani nikt sie specjalnie umiejetnosciami nie wyroznia, ani charakterem, a do tego wszyscy slabo sie znaja... w takim razie okazuje sie ze najwiekszym wydarzeniem okresy transferowego bylo odejscie Moskalewicza... wydarzeniem negatywnym oczywiscie...
www.merx.biz.pl
Mecz normalnie zenada a co do osob wcinajacyh na mlnynie to rozwalil mnie dziadek co podczas przerwy wcyciagnal cala rekamowke parowek i bulek i zaczal wpierdalac
ok, no comments - a moze wlasnie ten dziadek na mlynie to najlepszy komentarz do meczu a gdyby te parowki jeszcze z bialej linii tesco byly, to po prostu chce miec jego zdjecie
www.merx.biz.pl
ok, no comments - a moze wlasnie ten dziadek na mlynie to najlepszy komentarz do meczu a gdyby te parowki jeszcze z bialej linii tesco byly, to po prostu chce miec jego zdjecie
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:58
proponuje spiewac adiós adiós adiós to zrozumieją
na meczu zimno:/ gra polegala na dobiegnieciu do polowy i przerzuceniu pilki do Milara.
żenada, zrozumial bym gdyby to Szczecinianie grali ale nie obcokrajowcy którzy biorą kupe $
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 18:58
Poprostu DNO. Nic wiecej. Zachcialo sie Ptakowi internacjonalu. Co do meczu z Legia mozna bylo mowic ze snieg, ze na wyjezdzie a teraz juz nie ma wymowek. Z taka gra to max 10 miejsce na koniec sezonu.
Pozdro dla czarnucha z nr 3. Zajebisty many. zajebisty byl tez Milar. Chyba zapomnial jak gra sie w pile.
Z taka postawa jaka zaprezentowl w dzisiejszym meczu moze szukac miejsca w teatrze.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768788695 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.