Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 12/03/2005 20:05
Racja w 100 procentach.W meczu z Legią te 3 bramki wcale nie były po jego jakiś wielkich błedach byly to błedy naszej obrony.W 1 polowie grał wyśmienicie,i to jeszce w tak trudnych warunkach.jednak mysle ,że zakup Borisa był niepotrzebny,bo po co kupowac bramkarza jak mieliśmy Krzysia który jest wedlug mnie od peskovica lepszy.Ale co tam szlochać nie bede!Boris życze dobrej gry w Szczecinie!!!
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 12/03/2005 21:39
zgadzam sie ze zakup nowego bramkarza wydaje sie nielogiczny tym bardziej że Krzysiu jesienią dołączył do grona najlepszych w kraju
ale jesli oceniac gre nowego to rzeczywiscie nie popelnil jakis ogromnych błędów. wydaje mi sie ze jest nawet szybszy i bardziej zdecydownie gra na przedpolu
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
On chyba zapomnial ze juz nie jest w brazyli kto ogladal ten wie
Ale zakozaczył na Legii w tym krótkim rękawku. W wywiadzie powiedział nawet, że zimniej mu w nogi niż w ręce. Może to i dobrze, bo oznacza, że pali się do roboty (bramkarza).
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 10:14
ehhh .. co za ludzie ...
Peskovic przyszedl do POGONI poniewaz w Styczniu Krzysiu nie byl za dobry ... wiec Ptak(i) kupily nowego bramkarza ... w Polsce nie ma miejsca na 2 dobrych bramkarzy ...
Choc Fabiniak zrobil WIELKIE postepy i mamy 2 dobrych bramkarzy ... a co do meczu z LEGIA to Peskovic dobrze zagral ... 1bramka ... wina Poledicy ktory nie pokryl 2bramka nie wiem czyja wina ale przepiekna pila do wlodarczyka tez niemial szans a co do 3bram,ki to Kielbowicvz przesadzil ... zerwal pajeczyne z okna a wiec tez nie mial szans ...Peskovic wyskoczyl z krotkim rekawkiem i spodenkami ale chce cos udowodnic .. dalbym mu note 8/10 mimo tych bramek ale nie jego .. Co do K_I_S_I_E_L_A to moze wyloozuj troche co, a pozatym to nie ty to wymysliles tylko mksbart .. i powiedzial byc co "zyj terazniejszoscia a pamietaj o przeszlosci , nie bierz wszystkiego na powaznie bo i tak nie dozyjesz konca swiata..."
Ostatnio edytowany przez: Safe, 13 marca 2005, 12:05 [1 raz(y)]
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 10:45
Ja zapamietam sytuacje jak peskovic wybiegł z bramki podał do jakiegoś legionisty i stanął na poczatku pola karnego i sie patrzył co tamten zrobi zamiast biec do bramki a on strzelił po ziemii
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 13:29
K***a...jaki szcunek...?? Co wy p********e?? Az mnie zlosc bierze jak czytam cos w stylu ze moze szacunek dla niego poniewaz gra w Pogoni...wiec mam miec szacunek do wszystkich grajkow przewijajacych sie przez klub?? Wydaje mi sie ze wielu nie rozumie słowa ''Szacunek''. pozdro
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
K***a...jaki szcunek...?? Co wy p********e?? Az mnie zlosc bierze jak czytam cos w stylu ze moze szacunek dla niego poniewaz gra w Pogoni...wiec mam miec szacunek do wszystkich grajkow przewijajacych sie przez klub?? Wydaje mi sie ze wielu nie rozumie słowa ''Szacunek''. pozdro
I mayday zgadzam sie w 100% na szacunek trzeba zasluzyc, gdyby tak wszyscy szanowali wszystkich przewijajacych sie pilkarzy to co to by bylo choc moze i wiekszosc nie wie co to szacunek tez prawda. Pozdrawiam.
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 14:41
prawda jest taka ze niestety jestesmy w obecnej chwili skazani na ptaszkow i ich zachcianki, zmienne nastroje i bardzo kontrowersyjne transfery! :/ I taka ich zachcianka byl peskovic! sprzedawczyk i w dodatku kapus to fakt niezaprzeczalny. ale ja jestem zdania ze zawsze czlowiekowi trzeba dac druga szanse (nikt nie jest idealny), nie mowie tu o tym zeby mu sie nalezal szacunek ze gra w Pogoni bo raczej sobie go u mnie nie zaskarbi nigdy, jak i pewno zreszta u wiekszosci z Was, ale byc w stosunku do niego obojetny. bo jednak bluzganie na niego podczas meczow moze wplynac na wynik Naszej druzyny a chyba to nie o to nam chodzi! broni ok trudno, bedzie bronil dobrze tez ok, ale zawsze bede obojetny w stosunku do niego, no chyba ze sie cos zdarzy takiego nieoczekiwanego :p
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 13/03/2005 14:47
Jaa pierdole....no napewno zasluguje na szacunek bo gra w Pogoni <hahaha> co wy gadacie tak samo sie zgadzam z Mayday w 200% bo i tak bedzie sprzedawczyk jechany...i z tego powodu sie ciesze A Wiec....
Peskovic !!!
Co
Ty Kurwo !!!
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861439 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.