Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 28/01/2005 09:51
Raczej nie , idzie sie do klubu po 2 kartki na jednej ma sie nr konta i nazwe firmy , tam trzeba przesłać pieniadze za chipa wiec wypełniamy blankiet , otrzymujemy potwierdzenie zaplaty i lecimy na karlowicza znowu , uprzednio wypelniajac druga kartke : imie , nazwisko , adres ... + jedno zdjecie , dajemy to w pokoju nr 3 i potem czekamy na chipa
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 28/01/2005 22:12
Jeśli chodzi o Żyletę to dla tych którzy nigdy nie byli: sektory nie są przedzielone żadnym płotem ani niczym takim...Żyleta to w zasadzie jeden Wielki sektor...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
1) Zeby wejsc na mecz musisz miec bilet. Bilet albo kupujesz w W-wie po wypelnieniu tymczasowej karty kibica, albo przychodzisz do klubu z chipem i oni nabijają Tobie na niego wejscie na (L) za darmo.
2) Jak bedziesz mial chipa to wchodzisz za free na zylete i nigdzie indziej. Specjalnego wejscia nie ma.
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 31/01/2005 19:00
hmm dobra wydrukowalem sobie formularz , wypelnilem teraz trzeba jakos zaplacic za tego chipa.. na Karlowicza trzeba sie zjawic?? bo wiem ze chyba sie na poczcie wplaca
słuchać !!!!!!!
chipy maja byc przed legią , mój napewno bo juz poleciał do centrali mysle ,że jak jeszcze zaniesiecie to tez sie załapiecie ale idzcie do klubu oni wam powiedzą.
Na karłowicza zanośisz człowieku formularze wypełnione z potwierdzeniam wpłaty + zdjęcie jedno
Finito
Do Legi jeszcze 40 dni a do Matury 99 ;/
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 01/02/2005 15:07
!!! UWAGA !!!
Pytanie do kumatych albo do niekumatych z Cipami !
Ile się czeka na wyrobienie Cipa ? ile to kosztuje ? Link do jakiegoś formularza ? ...albo info o Cipach !
P.S. O Warszawe sie nie martwmy... myślmy raczej np. o Poznaniu !
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 01/02/2005 16:09
Dokładnie nie martwmy sie o Warszawe bo z tym to nie bedzie raczej problemu ale z Poznaniem , kazdy kto będzie chciał pojechać takiego chipa musi miec bo inaczej bedzie se siedział z pyrkami pozdro ;]
We wrześniu formularz mozna było ściągnąć ze strony PZPN, ale czy nadal tam jest to trzeba samemu sprawdzić. Jeśli będą problemy to jutro wrzucę adres strony tej firmy, która zajmuje się chipami.
Jeśli chodzi oczas oczekiwania to sam już nie wiem. Ja złozyłem podanie na początku sezonu i do końca rundy go nie dostałem. W wolnej chwili podskoczę do klubu, może już jest.
Wpłat należy dokonywać na konto bankowe systemu:
Bank BPH SA Oddział Łódź, nr konta: 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780
Odbiorca: iSoft Spółka z o.o.,ul. Zachodnia 70, 90-403 Łódź
"Prosimy bardzo o dokładne i czytelne wypełnianie wniosków – nieczytelne, bądź niepełne będą odsyłane do nadawcy, co wiąże się z wydłużonym czasem oczekiwania na kartę identyfikacyjną. Prosimy również o dołączenie zdjęć dobrej jakości"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768865173 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.