I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 29/12/2004 13:56
Wiele można mieć do zarzucenia "dream team'owi" Gondora a w szczególności: Rodriguez, Norko, Witkowski, Włódarczyk hmmm Kaczorowski, Walburg, Misiura (liczył sie zarobek) no i napewno obecni Mauro, Silvera, Rodrigo, Grzanka vel. TOSTER i ewentualnie Terlecki, którzy nie błysnęli formą niestety...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 29/12/2004 15:32
1. Wojtek Tomasiewicz- Za nie znanie zasad (patrz mecz z Fylkirem)
2. Maciek Kaczorowski- Wybitna umjejętność niewykorzystywania sytuacji
3. Darek Fornalak- robił coś czego nie umiał (karne, każdy na siłe zazwyczaj w poprzeczke )
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 11:12
Ja nie wiem coscie sie tak tego Terleckiego uczepili jak rzep psiego ogona. Terlecki jakie jest taki jest ale spójzmy na to z drugiej strony, że to Ptactwo chciało go ściągnąć do Pogoni to raz a po dwa wcale tak naprawde nie miał wielu szans by się pokazać. A dla tych nelicznych co byli na meczu z Mazowszem i moze dla tych nielicznych co nie byli przypomne, ze gdyby nie postawa pączka (gol i dwie asysty) to generalnie nie doczekalibyśmy sie gola Pilarza.A dla tego co działo się tego dnia na stadionie po prostu warto życ...
Dla mnie są 4 porażki bez punktacji:
Silvera, Tomasiewicz, Rodrigez i Norko.
Nie wiem jak możecie wogóle umieszczać Misiure wśród najgorszych piłkarzy Pogoni skoro jest on aktualnym MIstrzem Europy Kibiców z Malmo noramlnie wstyd
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 12:13
Dla mnie są to:
1.Terlecki
2.Silvera(chociaż że, krótko grał to go piszę bo sobie na to zasłużył)
3.Grzanka
4.Tomaszewski
5.Guliano
6.Kułkiewicz
Pozdro all SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU FOR EVERYONE
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 13:25
Nie rozumiem czemu większość z was na pierwszym miejscu stawia Walburga albo Maćka Terleckiego . Walburg nigdy nie zachwycał swoją grą ale pamiętam jak rozegrał pare niezłych meczy , był wyróżniającą się postacią w linii obrony i nabrał sympatii kibiców
Natomiast jesli chodzi o Terleckiego , oczywiście nie zachwycił formą ale w kadrze zespołu byli od niego gorsi (Rodrigo,Silvera,Guliano),pozatym rozegrał niezły mecz ze Mazowszem w pucharze Polski ...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 13:54
Troche dziwne ze umieszczacie Walburga,Misiure,Kulkiewicza i ulubienca publiczniosci Terleckiego wsrod najgorszych,ciezko ocenic kto byl najgorszy bo kazdy mial dobry lub mnie udany mecz.Tomasiewicz- za mecz z Fylkirem...no i Hutnikiem u nasRomaniuk za ciekawe interwencje w obronieTurek(nie pamietam nazwiska)o ktorym mowil Bekdas jako o nadziei tureckiej mlodziezowki a nawet pilki nie umial przyjaci oczywiscie Oleszek za ciagle zagrania reka w polu karnym...
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 14:17
Czytajac dzisiejsze posty nasunela mi sie jeszcze jedna osoba...Czy pamietacie takiego bramkarza(pytam sie starszej czesci kibicow)jak moge przekrecic imie bo poza wpadkami nic w Pogoni nie zrobil Robert Wojtkowski?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770252 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.