3:0 I tak ma być Szkoda ze nie bylo mnie na tym meczu A....o co chodzi z ta Ukraina...Wampirem i Hipopotamem.....
O co chodzi z tą Ukrainą? hmmm... - gdybys mieszkala na ulicy i byla bezdomna to moze bym to zrozumial - ale wtedy pojawia się pytanie - skąd ten internet
No ale coz i tacy są ludzie. A wiesz kto to Arafat?? Podpowiem ze na mlynie (gdzie pewnie ochoczo zasiadasz ) go nie bylo.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Pogoń - Świt - 29/11/2004 20:33
ja mysle ze Kasia ma inne zainteresowania niz jakas tam Ukraina, Juszczenko itp itd a Kasiu Ci powiem ze na Ukrainie 0,5 l dobrej wódki można dostać za 3 zł. Może teraz sie zainteresujesz Wolnaaaaaaaa Ukrainaaaaaa niech szybko do Unii wchodza nie bedzie ograniczen na alkohol
Odp: Pogoń - Świt - 29/11/2004 20:45
Ukraina. Kurwa wrogi naród od samego zarania a teraz wielcy bracia ukraińcy. Lache na nich kładę, tak jak Oni na nas a teraz wielcy frends. Pierdo... w ich sprawy
ja mysle ze Kasia ma inne zainteresowania niz jakas tam Ukraina, Juszczenko itp itd a Kasiu Ci powiem ze na Ukrainie 0,5 l dobrej wódki można dostać za 3 zł. Może teraz sie zainteresujesz Wolnaaaaaaaa Ukrainaaaaaa niech szybko do Unii wchodza nie bedzie ograniczen na alkohol
Ukraina. Kurwa wrogi naród od samego zarania a teraz wielcy bracia ukraińcy. Lache na nich kładę, tak jak Oni na nas a teraz wielcy frends. Pierdo... w ich sprawy
Akurat to wiem co na Ukrainie sie dzieje Zle napisalam pytanie...Ale coz....Juz sie czepiacie....Ehhhhhhhhh
[cytat]oni tu na tym forum to czepiają się każdego kto ma inne poglądy a nie daj Boże jak to będzie dziewczyna
no to akurat powiem Ci,że w tej kwestii się mylisz...to ,że jesteście kobietami- nie ma tu nic do znaczenia ,jakbyście pisały z sensem nikt by się was nie czepiał ,a że próbujecie wprowadzić zamęt na forum to liczcie się z konsekwencjami- i Boga w to nie meiszaj ( moja ostatnia uwaga skierowana do Pani M.- dziwię się ,że mimo swojego wieku tak mało pojmujesz i mogłabyś w końcu nie komentować każdej zwracanej Ci uwagi tylko sobie to rozważyć i się ,,nawrócić'' )
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
ehh niedlugo ten temat bedzie mila wiecej postów niz temat ogórkowy
Miejmy nadzieje, ze nie. Od mecz, ze switem juz za nami a dalsza dyskusja (jesli to mozna nazwac dyskusja) w tym temacie nie na temat jest bezsensowna i nic nie wnosi. Jezeli mozna to prosilbym o zablokowanie go...
Odp: Pogoń - Świt - 01/12/2004 09:31
temat lekko odchudzony, bo zrobił się podobny do Śpiewamy k***a
i na prośbę zablokowany gdyż wyczerpała się już kewestia wypowiedzi o tym spotkaniu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872557 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.