Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pociąg specjalny do Warszawy ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BzM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7856 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:33

Scarface napisał:  
Pogoń kiedyś nazywała się Kolejarz, craxa to MKS itd. itp. - więc i mi wolno być SZCZECIŃSKIM psychofanem, które to słowo określa bezgraniczną miłość do swojego klubu jej tradycji i szacunek dla barw.

Taaaaaaa... mi się jednak wydaje że słowo to określa raczej twoją bezgraniczną głupotę...

Ostatnio edytowany przez: BzM, 15 listopada 2004, 22:45 [1 raz(y)]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:37
Znajdzie sie dla mnie miejsce kolo pilota helikoptera?? Chcialbym se potrenowac latanie...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:40

mgr inż P. napisał:  
Znajdzie sie dla mnie miejsce kolo pilota helikoptera?? Chcialbym se potrenowac latanie...

Hmmm najechales na Mala ze ma problemy z ortografia a Ty masz chyba problemy z gramatyka Magistrze:)

www.sectorshop.net
M.
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:46

Patyk84 napisał:  

dT^gochu^vF napisał:  
Witam , mam pytanie odnośnie wyjazdu do Warszawy na mecz pucharowy. A mianowicie wie może ktoś czy będzie organizowany jakiś pociąg specjalny ??

3 pociagi,2 autokary,7 busow,4 auta,13rowerow,2 hulajnogi,samolot i helikopter....a dla bardziej wygodnych teleport....

Patyk mozna sie jeszcze zapisywac na rowery?:Djak by byla taka mozliwosc to chcial bym czerwonego "rometa" albo zielone "wigry"

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:49

Scarface napisał:  

JuN napisał:  
a ja moge jechac ?
pozdro dla Ekipy W. od Ekipy M. :)

Pewnie że możesz jechać wystarczy że pójdziesz do Turysty jak ktoś powyżej już mówił i zgłosisz się na zaplecze do pani Kunegundy która wystawi ci bilet po wcześniejszej aktywacji cipy :D

Scarface co z tą aktywacja cipy? mam kilku chętnych a czas leci buhaha

Patyk, teleport z przesiadką czy od razu na sektor? Nie wiem czy kupować słonecznik, a potem może być za późno :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:50

Czarny85 napisał:  

Hmmm najechales na Mala ze ma problemy z ortografia a Ty masz chyba problemy z gramatyka Magistrze:)

:X Cicho bo sie wyda... pogaduchy ... i nie dadza mi dyplomu oops i nie bedzie kolejnego tank Browarek

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:55
Rozkminam ten teleport....bo podbno jest cos tam niedopracowane i mozna wpasc w "dziure czasowa"...cofnac sie do cvzasow Bekdasa i znowu bedziemy przezywac 3 kolejnych frustratow jako prezesow :P

Sami przeciw wszystkim!!!
P_S
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:02
Ale wy jestescie chlopak sie spytal czy bedzie specjal a wy sobie zarty robicie.Tyle lat macie a jak dzieci sie zachowujecie diabel_smiechdiabel_smiechdiabel_smiech

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
P_S
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:03
Nie no ale tak na powaznie to ten teleport to dobra sprawaHehe

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:05
Ja też słyszałem że to wielki niewypał z tym teleportem. Znaleziono jakieś niedoróbki... tym bardziej że sa jakieś problemy z zagięciem czasoprzestrzeni. Można sie przez nieuwagę wpierdolić w jelito grube Mariana. To może być wielki szok dla kogoś wybierającego sie na mecz buhaha ja pierdole :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:06
Nadmieniam, iż wszyscy bardzo poważnie potraktowali temat :P hehehehe bez kitu z tym teleportem to bym uważał ;)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:08
Nie wiem ale ja to bym chciał iść na nogach w ekipie piechurów tylko niewiem którędy Yarek idzie i czy jest miejsce
Marsz Marsz Marsz ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:09
Kurwac...a moze Odra pod prad kajakiem :P

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:10

BzM napisał:  

Scarface napisał:  
Pogoń kiedyś nazywała się Kolejarz, craxa to MKS itd. itp. - więc i mi wolno być SZCZECIŃSKIM psychofanem, które to słowo określa bezgraniczną miłość do swojego klubu jej tradycji i szacunek dla barw.

Taaaaaaa... mi się jednak wydaje że słowo to określa raczej twoją bezgraniczną głupotę...

Taaaaaaa... a mnie nie, pamiętaj, że nie ma prawnego obowiązku aby wiedzieć wszystko o wszystkich i jak w Pcinie Dolnym będzie koło gospodyń wiejskim nazywające się moim loginem to ich sprawa a ja niezmieniam i nie mam zamiaru zmieniać swojego podpisu a tak się składa że chorzowscy hoolsi są dla mnie jeszcze mniej interesujący od koła gospodyń wiejskich.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:11

Patyk84 napisał:  

Hmmm to mamy przesiadke w inny kajak na Warcie no i potem juz tylko Wisłą do samej Warszawy ;)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:13

Łabek86 napisał:  

Patyk84 napisał:  

Hmmm to mamy przesiadke w inny kajak na Warcie no i potem juz tylko Wisłą do samej Warszawy ;)

Z Wisłą może być ciężka sprawa... tak samo z Wartą :]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:14
ten temat ma stajla 1 miejsce Banana

Z daleka nie będzie widać.
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:16

Patyk84 napisał:  
Rozkminam ten teleport....bo podbno jest cos tam niedopracowane i mozna wpasc w "dziure czasowa"...cofnac sie do cvzasow Bekdasa i znowu bedziemy przezywac 3 kolejnych frustratow jako prezesow :P

A ja chce teleport...beksa, to by była taka fajna wyprawa....ale kajak w sumie też nie jest zły, tylko troche pizga na dworku a droga długa....chyba zeby tak w czwóreczke wsiąść co by weselej było;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:17

Łabek86 napisał:  

Patyk84 napisał:  

Eee tam....Odra "lekko" zmieni sowj brzeg...specjalnie dla nas:D:D:D

P_S
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:19
A tak wogole to wielki + dla dT^gochu^vF za wymyslenie ciekawego tematu

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768869119 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005