a ja moge jechac ?
pozdro dla Ekipy W. od Ekipy M.
Pewnie że możesz jechać wystarczy że pójdziesz do Turysty jak ktoś powyżej już mówił i zgłosisz się na zaplecze do pani Kunegundy która wystawi ci bilet po wcześniejszej aktywacji cipy
Scarface co z tą aktywacja cipy? mam kilku chętnych a czas leci
Patyk, teleport z przesiadką czy od razu na sektor? Nie wiem czy kupować słonecznik, a potem może być za późno
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 22:55
Rozkminam ten teleport....bo podbno jest cos tam niedopracowane i mozna wpasc w "dziure czasowa"...cofnac sie do cvzasow Bekdasa i znowu bedziemy przezywac 3 kolejnych frustratow jako prezesow
Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 15/11/2004 23:05
Ja też słyszałem że to wielki niewypał z tym teleportem. Znaleziono jakieś niedoróbki... tym bardziej że sa jakieś problemy z zagięciem czasoprzestrzeni. Można sie przez nieuwagę wpierdolić w jelito grube Mariana. To może być wielki szok dla kogoś wybierającego sie na mecz ja pierdole
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pogoń kiedyś nazywała się Kolejarz, craxa to MKS itd. itp. - więc i mi wolno być SZCZECIŃSKIM psychofanem, które to słowo określa bezgraniczną miłość do swojego klubu jej tradycji i szacunek dla barw.
Taaaaaaa... mi się jednak wydaje że słowo to określa raczej twoją bezgraniczną głupotę...
Taaaaaaa... a mnie nie, pamiętaj, że nie ma prawnego obowiązku aby wiedzieć wszystko o wszystkich i jak w Pcinie Dolnym będzie koło gospodyń wiejskim nazywające się moim loginem to ich sprawa a ja niezmieniam i nie mam zamiaru zmieniać swojego podpisu a tak się składa że chorzowscy hoolsi są dla mnie jeszcze mniej interesujący od koła gospodyń wiejskich.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Rozkminam ten teleport....bo podbno jest cos tam niedopracowane i mozna wpasc w "dziure czasowa"...cofnac sie do cvzasow Bekdasa i znowu bedziemy przezywac 3 kolejnych frustratow jako prezesow
A ja chce teleport..., to by była taka fajna wyprawa....ale kajak w sumie też nie jest zły, tylko troche pizga na dworku a droga długa....chyba zeby tak w czwóreczke wsiąść co by weselej było
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869119 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.