Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 12:47
No KUR... teraz to juz przesada!!! Moze niech jeszcze Olka wypier... do Brasil de Pelo...(czy jakos tak ) Obawiam sie ze Ptak nigdy nie stworzy wielkiej Pogoni, a jesli sie uda do czegos dojsc(np. kupi mistrza tak jak w ŁKS) to skończymy tak jak ten Łodzki klubik. Taki klub i takie miasto zasługuje conajmniej na regularne wystepy w P.Uefa.
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 12:53
Prawde mowiac mocno sie wkurzalem ze Ptaki Bodzia W. oddali i nie bardzo wierzylem w Pilarza ale teraz patrzac z perspektywy calej rundy przyznam ze Krzysiu sie strasznie wyrobil i moim zdaniem ten Peskovic jezeli przyjdzie rzeczywiscie to powinien zostac ale numerem dwa w Pogoni. Pilarz jest mlodym jeszcze zawodnikiem i nabierajac doswiadczenia ligowego bedzie jeszcze lepszy! A to ze go Ptak chce oddac do zydzewa to jakies nieporozumienie chyba bo nikt przy zdrowych zmyslach nie pozbywa sie jeszcze nieoszlifowanego diamentu. Owszem moze go sprzedac jak juz bedzie wart duze pieniadze do jakiegos lepszego klubu, a nie do jakiegos marnego drugoligowca bo sie chlopak cofnie w rozwoju a i nam sie to nie przysluzy bo Peskovic to wielka niewiadoma i w dodatku przewalki juz robil to czemu i u nas nie ma robic!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 14:11
Sprzedawczyk w bramce Pogoni w miejsce Pilarza ?
Mysle ze to plotka, bo raczej Peskovic by tu nie mial zbyt milego życia...
Z drugiej strony Ptak ma w glowie konkretnie nasrane, co udowadnial juz nie raz.
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 14:29
NIestety jebany sprzedawczyk Peskovic ma duzy konrakt....pozaycja Krzysia w klubie nie jest tak mocna jak mogloby sie wydawac...Zasluzyl jednak na uznanie kibicow, stal sie POGONIARZEM (po wczorajeszej rozmowie z nim moge to juz stanowczo potwierdzic)...Jednym slowem Peskovic na pewno nie bedzie mile przywitany (mozecie mi wierzyc ) - sprzedawczykow w Pogonce nie potzreba...A jesli klub pozbedzie sie takich pilkarzy jak Pilarz, Kazmierczak czy Moskalewicz to chyba niezle ostatnio konakty z klubem diametralnie sie zmienia...ciekawe kto bardziej na tym straci...
KRZYSIU KRZYSIU TZRYMAJ SIE!!!!!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 15:04
No nie ten Ptak zopelnie oszalal,chce wypozyczyc albo sprzedac Widzewowi naszego Krzyska jednego z najlepszych zawodnikow Pogoni.Za to co Krzysiek zrobil dla Pogoni Ptak sobie bez zadnych przeszkod mowi ze w jego miejsce przejdzie Peskovic.Niedlugo to on z Pogoni zrobi klatke dla Ptakow a nie prawdziwa druzyne.Nie rozomiem wogule po co Ptak chce pomagac jakiemos widzewowi moglby poswiecic wiecej uwagi Pogoni.Jak myslicie bo ja mysle ze nie mozna pozwolic aby Ptasznik tak manipulowal Krzyskiem.wiem ze to w glownej mierze od niego zalezy czy dany pilkarz odejdzie czy tez nie ale mosi sie liczyc z tym ze kibice takiego zachowania nie popuszcza.bo on w koncu doprowadzi do tego ze zamieni Pogon w widzew.
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 15:10
to tylko super expres tak wiec nie ma co narazie sie podniecac, zobaczymy za pare dni czy to nie kolejna pompa tej szmacianej gazetki
p.s. Krzysiu, Krzysiu, Krzysiu, Krzysiu gol , Krzysiu gol, Krzysiu gooool !!
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 15:22
express expressem, ale od 2 tygodni już trąbi o tym Gazeta Wyborcza i Dziennik Łódzki wieć coś w tym musi być
poza tym dzisiejszy artykuł nie jest typowym newsem "rewelacją", a jest to wywiad z A.Ptakiem więc nie posądzam tej gazetki o dopisywanie czegos czego on nie powiedział
tym bardziej, ze A.Ptak przebywa cały czas w Łodzi
jeśli miałbym wciąz dociekać czy news ten jest nie wiarygodny to też bym nie wierzył, że Terlecki odchodzi z Pogoni i tu od miesiąca wiadomo, ze najbliżej mu do Widzewa
to samo tyczy sie Rodrigo
wieć albo odrzucamy całą treść albo akceptujemy wszystko
jednym słowem jestem przeciwko temu żeby odchodził i to zdecydowanie
i niech to będzie nie prawda
P.S.
wczoraj w PS był news o tym, że D.Ptak chce kupić klub w Brazylii i też było, że to PS i trzeba brać poprawkę na nich, dziś o tym samym pisze Głos Szczeciński więc.....
prawda czy fałsz
Mi tam osobiście nie chodzi gdzie to napisali, bardziej wkurw**** są słowa Ptaka: "...Rozmawiałem ze Zbigniewem Bońkiem na temat przejścia do Łodzi Pilarza. Nie mam nic przeciwko temu" albo: "... Pilarz jest w formie, toteż nie będziemy robić problemów z wypożyczeniem go do Widzewa..." paranoja
Krzyyysiu Krzyyysiu trzymaj sie...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Ta gazetka nie raz robiła takie rzeczy. Ostatnio opisywała, że na stadionie Widzewa ma być rozmontowany płot, firmując newsa rzekomymi wypowiedziami działaczy klubu. A co się okazało, to chyba wiesz, a jeśli nie wiesz, to się dowiedz
Dopóki potwierdzenie tej informacji nie znajdzie się na oficjalce, lub przynajmniej w formie wywiadu z Ptakiem na Gazecie Wyborczej, uważam to za bzdurę wyssaną z palca.
hmm, to ja z innej beczki
na poniedziałkowym spotkaniu w Lotto rozmawialem z Krzyskiem Pilarzem
fakty ,które usłyszałem
- nikt z klubu Pogoń, ani Widzew nie rozmawiał osobiście z nim o przeprowadzce do Łodzi
- dzownili do niego z Dziennika Łódzkiego tylko w tej sprawie
- po meczu z Legią najprawdopodobniej Krzysiu P. będzie rozmawiać z szefem (czytaj A. Ptakiem) na ten temat i wtedy będzie wiadomo coś więcej
- Pilarz nie chce wyjeżdzać ze Szczecina, polubił Pogoń i kibiców , chce walczyc o miejsce w bramce i niech tak zostanie
reszta to już spekulacje prasowe, zaznaczam łódzkie
Vaginaler Krebs obyś miał rację, a Ty masz bardzo często rację przynajmniej z mojego punktu widzenia
cały czas mnie to drażni, że Pogoń to szczeciński klub, a łódzkie gazety wiedzą czasem więcej o tym co się w danej sprawie
jeśli taka informacja jak dzisiejsza pojawiła się na łamach mediów ogólnopolskich i jest nie zgodna z prawdą co za problem ją sporstować
jest przecież oficjalna strona klubu i szczecińska prasa, ale jak życie pokazało oficjalka milczy jak grób, a o tym, że Peskovic podpisał kontrakt z Pogonią pisały od kilku dni właśnie łódzkie gazety, u nas wszyscy milczeli do momentu "presji" kibiców zostało to wyjawnione na łamach Głosu Szczecińskiego
przypominam najpierw było info, że A.Ptak się zastanawia czy go sprowadzać, a po 3 dniach Dawid Ptak powiedział, że kontrakt już w sierpniu był podpisany
a fakt był taki, że na łamach GW D.Ptak powiedział, że w sierpniu nie podpisali, a na łamach GS powiedzia, że podpisali, ale było to tajemnica
o k***a, ale się pogubiłem już
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 16:29
Dawid kupuje klub w Brazylii i chce zrobić z niego satelitę Pogoni, Antek już kupił Pogoń i chce zrobić z niej satelitę Widzewa - taki oto widzę scenariusz- Pogoń będzie szkółką piłkarzy brazylijskich dla Widzewa, dobre co?
A od Pilarza wara!!!!
Jeżeli Ptak podpisał kontrakt z Pestką to niech go teraz wyporzyczy do Widzewa, tylko że Widzew teraz go osra!!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 17:06
POGON zawsze miala (no nie zawsze ale w wiekszosci przypadkow ) bdb bramkarza i slaba obrone ...
Czy mamy zepsuc tego bramkarza KRZYSZTOFA PILARZA ?! ogral sie w ekstraklasie i teraz niema co wypozyczac do jakiegos widzewa bo nikt (z europy) nie patrzy na wyniki II ligi polskiej bez jaj!! jezeli juz mamy wyporzyczyc to za 3lata do arsenalu , chelsea , kluby z swiatowej czolowki ! jak bedzie robil KRZYSIU takie postepy jak robi to bardzoooo0000 jest to mozliwe ... no tyle na ten temat (moim zdaniem)
EDIT :
A moze tak MW by na wyjezdzie zrobilo jakas oprawe w zwiazku z pilarzem (jezeli sa fundusze....)
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 17:12
Jeszcze tylko brakuje zeby oddac Pilarza do Widzewa najlepiej to przeniesc cała druzyne do Łodzi nie zmieniajac nazwy widac ze Antek ma cos przeciwko najlepszym zawodnikom rundy najpierw oddał Wyparłe teraz chce Pilarza
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815244 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.