Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kolejna kara dla Klubu << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 14:45

ARO napisał:  
Spuśćmy na to kurtynę milczenia bo od samego początku mnie niezrozumiałeś i inni także.

Niezrozumiany hihi Kupa śmiechu

POGOŃ SZCZECIN!
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:08
Do Admina: jeśli został usunięty post Scarface, który prawdopodobnie dotyczył mnie i na bazie tego nawiązałem z nim konwersację przez wpisy tutaj to coś nie tak ponieważ inni wchodzący w temat nie mają pełnej obiektywnej możliwosci oceny moich wpisów jak i Scarface.

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:15
widzialem post Scarface'a ;) i sorry jak ten moj na gorze post cie urazil ale napisales betonowe stwierdzenie:] ogolnie nawet na mysl mi nie przyszlo co by cie obrazac bo po pierwsze nie obraziles ani razu mnie po drugie wyraziles wlasne zdanie po trzecie zrobiles to w kulturalny sposob i za to respect... a to ze nie zgadzam sie z twoimi pogladami (akurat z tym bo czesto madrze mowisz) to inna para akloszy:) pozdro Scarface pozdro ARO

POGOŃ SZCZECIN!
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:20
Pozatym uwazam ze nie ma sensu kontynuowac tej dyskusji... Temat zostal wyczerpany konkluzja to taka ze PZPN dalej pojebane i kasa kibicow zostanie nieruszona:D co do konfliktu na linii ARO Scarface proponuje chlopaki wymiencie sie mailami gadugadami tlenami czy czym tam chcecie i pogodzcie sie miedzy soba a nie na gremium kibicow :]

POGOŃ SZCZECIN!
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:20
Dzięki za zrozumienie ! Respect dla Ciebie Barcish. Co do wymiany via mail, GG i tak dalej to nie zalezy mi ciągnąć g..wno przez bałtyk itakże uważam że ten temat jest zamknięty z mojej strony.
Do Admin: Poza tym jeśli proszę o zdjęcie gwiazdki - mojej gwiazdki - powołując się na czyjeś umieszcane treści to chcąc utzrymać mój protest jako mający podstawy, stawiacie mnie w niezręcznej sytuacji. Liczę na zrozumienie.

Scarface
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:22
Miałem się już nieodzywać ale muszę, ARO jeśli ktoś kogoś niezrozumiał to chyba ty mnie, bo ten post nie był do ciebie tylko do adminów i była przecież tam prośba o skasowanie go bo nie ja go napisałem tylko mój koleś który siedział akurat przy kompie i wpisał nie dość że głupotę to jeszcze nie w temacie a jak tylko zauważyłem że wpisał to na moim loginie to od razu go zmieniłem na prośbę do adminów o usunięcie niemojego posta.
PS
Nieróbmy śmietnika z forum jak coś to jest g-g w moim profilu tyle mojego w temacie.
PS2
ARO pozdro i dla ciebie,trzeba ci przyznać że masz elokwentny i konstruktywny typ wypowiedzi całkiem odmienny od mojego stąd może wynikła taka dziwna sytuacja (faktycznie może i ja powiedziałem słowo za dużo)

Ostatnio edytowany przez: Scarface, 28 października 2004, 15:32 [2 raz(y)]

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:27

Scarface napisał:  
Miałem się już nieodzywać ale muszę, ARO jeśli ktoś kogoś niezrozumiał to chyba ty mnie, bo ten post nie był do ciebie tylko do adminów i była przecież tam prośba o skasowanie go bo nie ja go napisałem tylko mój koleś który siedział akurat przy kompie i wpisał nie dość że głupotę to jeszcze nie w temacie a jak tylko zauważyłem że wpisał to na moim loginie to od razu go zmieniłem na prośbę do adminów o usunięcie niemojego posta.

No to faktycznie nieporozumienie za co z mojej strony masz przeprosiny bo wpis ten mnie ... no wiesz... Ale pilnuj login'a :D W takim razie moje post'y kieruję do tego kolesia, który się podszył za Ciebie - jeśli tak to mogę ująć aczkolwiek (zrozum mnie) jestem nieufny do zaistniałej sytuacji.

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 22:29

ARO napisał:  

Patyk , kto powidział o Policji czy Ochronie ? Kto ? Trzymajmy się faktów i postów tutaj przedstawionych. Poza tym mam prośbę abyś dotarł do tego artykułu ponieważ odzwierciedla mój pogląd na tą sprawę w 100%. Na marginesie wspomnę, że nam obywatelom tego kraju przysługuje prawo samoorganizacji wcelu utrzymania porządku a nawet więcej powiem tak powiinno być (!). Cały czas mówię w postach aby takie sprawy załatwiać na poziomie Fani - Klub. Szkoda że tak drastycznie szybki sposób przypieliści mi łatkę konfidenta... Na jakiej podstawie Panowie ?

Napisalem ogolnie jebac konfidentow....Ciebie tak drastycznie nie ocenilem,a w kwestii przekazania osobnika klubowi to jedyna mozliwosc jakiegokolwiek wyegzekwowania kary jest zalozenie sprawy, co wiaze sie z przekazaniem sprawy policji...tak czy inaczej posrednio "sprzedajemy" kogos - po prostu nie ma takiej opcji....Jesli chodzi o samoorganizacje to jesli to nie bedzie "jakas zorganizowana akcja", tylko wybryk osobnika to sie go po prostu przytemperuje i to jest JEDYNA mozliwosc.....nie ma mowy o jakiejkoliwek wspolpracy z jakimikolwiek sluzbami...Tak wiec nie cisnieniuj sie za bardzo i pozdro

Sami przeciw wszystkim!!!
Pilar
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 29/10/2004 00:00

Patyk84 napisał:  

ARO napisał:  

Patyk , kto powidział o Policji czy Ochronie ? Kto ? Trzymajmy się faktów i postów tutaj przedstawionych. Poza tym mam prośbę abyś dotarł do tego artykułu ponieważ odzwierciedla mój pogląd na tą sprawę w 100%. Na marginesie wspomnę, że nam obywatelom tego kraju przysługuje prawo samoorganizacji wcelu utrzymania porządku a nawet więcej powiem tak powiinno być (!). Cały czas mówię w postach aby takie sprawy załatwiać na poziomie Fani - Klub. Szkoda że tak drastycznie szybki sposób przypieliści mi łatkę konfidenta... Na jakiej podstawie Panowie ?

Napisalem ogolnie jebac konfidentow....Ciebie tak drastycznie nie ocenilem,a w kwestii przekazania osobnika klubowi to jedyna mozliwosc jakiegokolwiek wyegzekwowania kary jest zalozenie sprawy, co wiaze sie z przekazaniem sprawy policji...tak czy inaczej posrednio "sprzedajemy" kogos - po prostu nie ma takiej opcji....Jesli chodzi o samoorganizacje to jesli to nie bedzie "jakas zorganizowana akcja", tylko wybryk osobnika to sie go po prostu przytemperuje i to jest JEDYNA mozliwosc.....nie ma mowy o jakiejkoliwek wspolpracy z jakimikolwiek sluzbami...Tak wiec nie cisnieniuj sie za bardzo i pozdro

Do ARo

Dodam Ci kolego tylko ze kibice sprawy załatwiają miedzy soba
Bo istnieje cos takiego jak Honor
A konfident poprostu jest cwelem

ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 29/10/2004 10:30

Doktor_Pe napisał:  

Patyk84 napisał:  

ARO napisał:  

Do ARo

Dodam Ci kolego tylko ze kibice sprawy załatwiają miedzy soba
Bo istnieje cos takiego jak Honor
A konfident poprostu jest cwelem

ok. wiem jak się te sprawy załatwia sam kiedyś byłem tam gdzie Wy :D znam zasady bardziej niż nie jeden piknik - bez napiny.
Do: Patyk - pisząc wcześniej post od którego się zaczęło miałem na myśli akcję mającą straszyć kozaków zwłaszcza żółtodziobów, którzy łamią porządek spraw , tzn. łamią prawo i nie tylko. Tylko jakoś mi nie przeszło w myśleniu i co za tym idzie w napisaniu o reakcji na łamanie prawa łamaniem jego - no wiesz, może to wina mojego wieku i pewnego formalizmu w tych sprawach. No ale kto tu mówi o łamaniu prawa :D :D :D Pozdrawiam - do zobaczenia na trybunach :D

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 30/10/2004 11:28
jedno jest pewne: porządek- tak konfidenstwo- nie
i w pełni sie zgadzam że kibice załatwiaja sprawy m-dzy soba (jak coś to wystarczy nastraszyc kozaka) tyle.

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Pabelo
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 08:45
Pogoń Szczecin otrzymała kolejną karę za fatalne zachowanie swoich kibiców. Tym razem stadionowi chuligani narazili klub na stratę 3 tysięcy złotych.
Rzecz dotyczy meczu Pogoń - Korona (4:2). Wydział dyscypliny PZPN, po zapoznaniu się z dokumentami pomeczowymi, wszczął postępowanie dyscyplinarne. Chodziło o wniesienie na obiekt, podpalenie i rzucenie na boisko trzech rac. Efektem było przerwanie spotkania. I za to wydział dyscypliny ukarał Pogoń kwotą 3 tysięcy złotych.
Raptem tydzień temu Pogoń zapłaciła 2 tysiące złotych, ale za rzucanie petard przez pseudokibiców Pogoni w meczu z Zagłębiem Lubin, który był rozegrany w Polkowicach. W sumie tzw. „fani Pogoni” narazili w tym roku Pogoń na wielotysięczne kary, wpłacane do centrali związku.

:/

racaFlaga PogoniPOGOŃ SZCZECINFlaga Pogoniraca
Przemek
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 12:58
No i po co to tu wklejać ??

PS
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 13:04
wszystko zostalo wyjasnione wiec po co ten temat wyciagac?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 17:00

-HL napisał:  
Spokoj, spokoj...Na v.pl ktos sobie cos nadinterpretowal. Pieniadze z puszek leza sobie wygodnie na koncie MW '03 i jedyne co moze zmienic stan konta to narastajace odsetki;) Sama kara to jest juz qrwa parodia - konia z rzedem temu kto wskarze mi gdzie w meczu z GKSem spadlo cos pirotechnicznego w "strefe pola gry". I powiem wiecej...spodziewam sie jeszcze jakiejs kary po meczu PP z Legia bo sobie dzieciarnia pokupowala przed sylwestrem roznych badziewi i ciezko to upilnowac na calym stadionie. Pzdr

uuff... to sie humor poprawil ;)

ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 17:09

senses napisał:  

-HL napisał:  
Spokoj, spokoj...Na v.pl ktos sobie cos nadinterpretowal. Pieniadze z puszek leza sobie wygodnie na koncie MW '03 i jedyne co moze zmienic stan konta to narastajace odsetki;) Sama kara to jest juz qrwa parodia - konia z rzedem temu kto wskarze mi gdzie w meczu z GKSem spadlo cos pirotechnicznego w "strefe pola gry". I powiem wiecej...spodziewam sie jeszcze jakiejs kary po meczu PP z Legia bo sobie dzieciarnia pokupowala przed sylwestrem roznych badziewi i ciezko to upilnowac na calym stadionie. Pzdr

uuff... to sie humor poprawil ;)

Wygrałeś konkurs na refleks roku albo tak chciałeś być dowciapny, że kontynuujesz będąc niezrozumiany absolutnie. Ja raczej wybieram wariant I - wygrałeś :)

Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 22:26

Pabelo napisał:  
Pogoń Szczecin otrzymała kolejną karę za fatalne zachowanie swoich kibiców. Tym razem stadionowi chuligani narazili klub na stratę 3 tysięcy złotych.
Rzecz dotyczy meczu Pogoń - Korona (4:2). Wydział dyscypliny PZPN, po zapoznaniu się z dokumentami pomeczowymi, wszczął postępowanie dyscyplinarne. Chodziło o wniesienie na obiekt, podpalenie i rzucenie na boisko trzech rac. Efektem było przerwanie spotkania. I za to wydział dyscypliny ukarał Pogoń kwotą 3 tysięcy złotych.

jak ktos mial pretensje do Waszaka to trzeba bylo wejsc na trybune VIP i wyciagnac ZLODZIEJA a potem porzadnie obic mu morde, a nie rzucac racami na boisko i tym samym narazac klub na kolejne kary. A po drugie ktos tu juz napisal "po co wyciagac ten temat?" - i mial racje bo sie tylko zdenerwowalem niepotzebnie...

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 22:32

yzerman1985 napisał:  

Pabelo napisał:  

jak ktos mial pretensje do Waszaka to trzeba bylo wejsc na trybune VIP i wyciagnac ZLODZIEJA a potem porzadnie obic mu morde,..

... bo fantazja jest od tego ... Ehhh... na takie posty szkoda słów...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 02/09/2005 00:14

yzerman1985 napisał:  

Pabelo napisał:  

jak ktos mial pretensje do Waszaka to trzeba bylo wejsc na trybune VIP i wyciagnac ZLODZIEJA a potem porzadnie obic mu morde, a nie rzucac racami na boisko i tym samym narazac klub na kolejne kary. A po drugie ktos tu juz napisal "po co wyciagac ten temat?" - i mial racje bo sie tylko zdenerwowalem niepotzebnie...

ale dzieki temu sie dowiedzileismy ze pajac z Ciebie :D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Kolejna kara dla Klubu - 03/09/2005 11:23

yzerman1985 napisał:  

Pabelo napisał:  

prosze Cie... :X :D

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793471 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005