Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:08
Do Admina: jeśli został usunięty post Scarface, który prawdopodobnie dotyczył mnie i na bazie tego nawiązałem z nim konwersację przez wpisy tutaj to coś nie tak ponieważ inni wchodzący w temat nie mają pełnej obiektywnej możliwosci oceny moich wpisów jak i Scarface.
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:15
widzialem post Scarface'a i sorry jak ten moj na gorze post cie urazil ale napisales betonowe stwierdzenie ogolnie nawet na mysl mi nie przyszlo co by cie obrazac bo po pierwsze nie obraziles ani razu mnie po drugie wyraziles wlasne zdanie po trzecie zrobiles to w kulturalny sposob i za to respect... a to ze nie zgadzam sie z twoimi pogladami (akurat z tym bo czesto madrze mowisz) to inna para akloszy pozdro Scarface pozdro ARO
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:20
Pozatym uwazam ze nie ma sensu kontynuowac tej dyskusji... Temat zostal wyczerpany konkluzja to taka ze PZPN dalej pojebane i kasa kibicow zostanie nieruszona co do konfliktu na linii ARO Scarface proponuje chlopaki wymiencie sie mailami gadugadami tlenami czy czym tam chcecie i pogodzcie sie miedzy soba a nie na gremium kibicow
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:20
Dzięki za zrozumienie ! Respect dla Ciebie Barcish. Co do wymiany via mail, GG i tak dalej to nie zalezy mi ciągnąć g..wno przez bałtyk itakże uważam że ten temat jest zamknięty z mojej strony.
Do Admin: Poza tym jeśli proszę o zdjęcie gwiazdki - mojej gwiazdki - powołując się na czyjeś umieszcane treści to chcąc utzrymać mój protest jako mający podstawy, stawiacie mnie w niezręcznej sytuacji. Liczę na zrozumienie.
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 15:22
Miałem się już nieodzywać ale muszę, ARO jeśli ktoś kogoś niezrozumiał to chyba ty mnie, bo ten post nie był do ciebie tylko do adminów i była przecież tam prośba o skasowanie go bo nie ja go napisałem tylko mój koleś który siedział akurat przy kompie i wpisał nie dość że głupotę to jeszcze nie w temacie a jak tylko zauważyłem że wpisał to na moim loginie to od razu go zmieniłem na prośbę do adminów o usunięcie niemojego posta.
PS
Nieróbmy śmietnika z forum jak coś to jest g-g w moim profilu tyle mojego w temacie.
PS2
ARO pozdro i dla ciebie,trzeba ci przyznać że masz elokwentny i konstruktywny typ wypowiedzi całkiem odmienny od mojego stąd może wynikła taka dziwna sytuacja (faktycznie może i ja powiedziałem słowo za dużo)
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 28 października 2004, 15:32 [2 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
No to faktycznie nieporozumienie za co z mojej strony masz przeprosiny bo wpis ten mnie ... no wiesz... Ale pilnuj login'a W takim razie moje post'y kieruję do tego kolesia, który się podszył za Ciebie - jeśli tak to mogę ująć aczkolwiek (zrozum mnie) jestem nieufny do zaistniałej sytuacji.
Napisalem ogolnie jebac konfidentow....Ciebie tak drastycznie nie ocenilem,a w kwestii przekazania osobnika klubowi to jedyna mozliwosc jakiegokolwiek wyegzekwowania kary jest zalozenie sprawy, co wiaze sie z przekazaniem sprawy policji...tak czy inaczej posrednio "sprzedajemy" kogos - po prostu nie ma takiej opcji....Jesli chodzi o samoorganizacje to jesli to nie bedzie "jakas zorganizowana akcja", tylko wybryk osobnika to sie go po prostu przytemperuje i to jest JEDYNA mozliwosc.....nie ma mowy o jakiejkoliwek wspolpracy z jakimikolwiek sluzbami...Tak wiec nie cisnieniuj sie za bardzo i pozdro
Patyk , kto powidział o Policji czy Ochronie ? Kto ? Trzymajmy się faktów i postów tutaj przedstawionych. Poza tym mam prośbę abyś dotarł do tego artykułu ponieważ odzwierciedla mój pogląd na tą sprawę w 100%. Na marginesie wspomnę, że nam obywatelom tego kraju przysługuje prawo samoorganizacji wcelu utrzymania porządku a nawet więcej powiem tak powiinno być (!). Cały czas mówię w postach aby takie sprawy załatwiać na poziomie Fani - Klub. Szkoda że tak drastycznie szybki sposób przypieliści mi łatkę konfidenta... Na jakiej podstawie Panowie ?
Napisalem ogolnie jebac konfidentow....Ciebie tak drastycznie nie ocenilem,a w kwestii przekazania osobnika klubowi to jedyna mozliwosc jakiegokolwiek wyegzekwowania kary jest zalozenie sprawy, co wiaze sie z przekazaniem sprawy policji...tak czy inaczej posrednio "sprzedajemy" kogos - po prostu nie ma takiej opcji....Jesli chodzi o samoorganizacje to jesli to nie bedzie "jakas zorganizowana akcja", tylko wybryk osobnika to sie go po prostu przytemperuje i to jest JEDYNA mozliwosc.....nie ma mowy o jakiejkoliwek wspolpracy z jakimikolwiek sluzbami...Tak wiec nie cisnieniuj sie za bardzo i pozdro
Do ARo
Dodam Ci kolego tylko ze kibice sprawy załatwiają miedzy soba
Bo istnieje cos takiego jak Honor
A konfident poprostu jest cwelem
ok. wiem jak się te sprawy załatwia sam kiedyś byłem tam gdzie Wy znam zasady bardziej niż nie jeden piknik - bez napiny.
Do: Patyk - pisząc wcześniej post od którego się zaczęło miałem na myśli akcję mającą straszyć kozaków zwłaszcza żółtodziobów, którzy łamią porządek spraw , tzn. łamią prawo i nie tylko. Tylko jakoś mi nie przeszło w myśleniu i co za tym idzie w napisaniu o reakcji na łamanie prawa łamaniem jego - no wiesz, może to wina mojego wieku i pewnego formalizmu w tych sprawach. No ale kto tu mówi o łamaniu prawa Pozdrawiam - do zobaczenia na trybunach
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 30/10/2004 11:28
jedno jest pewne: porządek- tak konfidenstwo- nie
i w pełni sie zgadzam że kibice załatwiaja sprawy m-dzy soba (jak coś to wystarczy nastraszyc kozaka) tyle.
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 01/09/2005 08:45
Pogoń Szczecin otrzymała kolejną karę za fatalne zachowanie swoich kibiców. Tym razem stadionowi chuligani narazili klub na stratę 3 tysięcy złotych.
Rzecz dotyczy meczu Pogoń - Korona (4:2). Wydział dyscypliny PZPN, po zapoznaniu się z dokumentami pomeczowymi, wszczął postępowanie dyscyplinarne. Chodziło o wniesienie na obiekt, podpalenie i rzucenie na boisko trzech rac. Efektem było przerwanie spotkania. I za to wydział dyscypliny ukarał Pogoń kwotą 3 tysięcy złotych.
Raptem tydzień temu Pogoń zapłaciła 2 tysiące złotych, ale za rzucanie petard przez pseudokibiców Pogoni w meczu z Zagłębiem Lubin, który był rozegrany w Polkowicach. W sumie tzw. „fani Pogoni” narazili w tym roku Pogoń na wielotysięczne kary, wpłacane do centrali związku.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Spokoj, spokoj...Na v.pl ktos sobie cos nadinterpretowal. Pieniadze z puszek leza sobie wygodnie na koncie MW '03 i jedyne co moze zmienic stan konta to narastajace odsetki Sama kara to jest juz qrwa parodia - konia z rzedem temu kto wskarze mi gdzie w meczu z GKSem spadlo cos pirotechnicznego w "strefe pola gry". I powiem wiecej...spodziewam sie jeszcze jakiejs kary po meczu PP z Legia bo sobie dzieciarnia pokupowala przed sylwestrem roznych badziewi i ciezko to upilnowac na calym stadionie. Pzdr
Spokoj, spokoj...Na v.pl ktos sobie cos nadinterpretowal. Pieniadze z puszek leza sobie wygodnie na koncie MW '03 i jedyne co moze zmienic stan konta to narastajace odsetki Sama kara to jest juz qrwa parodia - konia z rzedem temu kto wskarze mi gdzie w meczu z GKSem spadlo cos pirotechnicznego w "strefe pola gry". I powiem wiecej...spodziewam sie jeszcze jakiejs kary po meczu PP z Legia bo sobie dzieciarnia pokupowala przed sylwestrem roznych badziewi i ciezko to upilnowac na calym stadionie. Pzdr
uuff... to sie humor poprawil
Wygrałeś konkurs na refleks roku albo tak chciałeś być dowciapny, że kontynuujesz będąc niezrozumiany absolutnie. Ja raczej wybieram wariant I - wygrałeś
Pogoń Szczecin otrzymała kolejną karę za fatalne zachowanie swoich kibiców. Tym razem stadionowi chuligani narazili klub na stratę 3 tysięcy złotych.
Rzecz dotyczy meczu Pogoń - Korona (4:2). Wydział dyscypliny PZPN, po zapoznaniu się z dokumentami pomeczowymi, wszczął postępowanie dyscyplinarne. Chodziło o wniesienie na obiekt, podpalenie i rzucenie na boisko trzech rac. Efektem było przerwanie spotkania. I za to wydział dyscypliny ukarał Pogoń kwotą 3 tysięcy złotych.
:/
jak ktos mial pretensje do Waszaka to trzeba bylo wejsc na trybune VIP i wyciagnac ZLODZIEJA a potem porzadnie obic mu morde, a nie rzucac racami na boisko i tym samym narazac klub na kolejne kary. A po drugie ktos tu juz napisal "po co wyciagac ten temat?" - i mial racje bo sie tylko zdenerwowalem niepotzebnie...
jak ktos mial pretensje do Waszaka to trzeba bylo wejsc na trybune VIP i wyciagnac ZLODZIEJA a potem porzadnie obic mu morde,..
... bo fantazja jest od tego ... Ehhh... na takie posty szkoda słów...
jak ktos mial pretensje do Waszaka to trzeba bylo wejsc na trybune VIP i wyciagnac ZLODZIEJA a potem porzadnie obic mu morde, a nie rzucac racami na boisko i tym samym narazac klub na kolejne kary. A po drugie ktos tu juz napisal "po co wyciagac ten temat?" - i mial racje bo sie tylko zdenerwowalem niepotzebnie...
ale dzieki temu sie dowiedzileismy ze pajac z Ciebie
prosze Cie...
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793471 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.