Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:28
dzieki Jay-J widzialem dosc konkretne przepychanki wiec niech ktos nie pisze ze se wymyslilem to bo ani nie mam zwidow ani sklonnosci do konfabulowania
swoja droga temat sie przeciaga troche niepotrzebnie
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:29
Z tego co słyszałe to nasze chłopaki was troche obściskaly, choć na sektorze byliśmy lepsi a Pogoni gratulujemy zwycięstwa uśmiechnijcie się oklepiecie nas na LEGII hahaha
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:30
Super meczyk !!! 3:0 z Legią to jest coś !!! Legia ostatnio do bani gra...i jeszcze teraz w 9 grali ale i tak wynik idze w świat.Doping jak zawsze super.Coś mi się wydaje że przed samym meczem coś się działo za trybunami ale nie drąże dalej tematu Zupełnie inna Pogoń niż z Łęczna.Dobrze rokuje bo jakaś zmiana (trenera) zawsze daje coś nowego drużynie.Tylko obrona nie do końca najlepsza.Ogólnie było super (gra i doping)(no pogoda taka se...) i tylko mnie wkurzał jakiś ziomuś co wszystkich wyzywał (piłkarzy Pogoni też) bez powodu...A oceny piłkarz wg mnie:
Pilarz - dobrze (nie miał roboty)
Michalski - dobrze
Julcimar - jak zawsze
Masternak - na swoim poziomie
Rodrigo - coraz bardziej się rozkręca
Parzy - niewidoczny...
Magdoń - odegrał swoje..
Batata - eh Bati...
Trałka - za krótko (miał nawet ciekawe akcje ale jeszcze młody ... )
Moskalewicz - lepszy w pomocy niż w ataku
Kaźmierczak - dobra robota w środku pola
Grzelak - no chłopak się wrescie odblokował (piękne bramki) i oby dalej strzelał
Bugaj - im starszy tym lepszy
Łabędzki - za krótko
Panik - miejmy nadzieje że zmiana trenera wyjdzie na dobre
Jest dobrze i oby tak dalej
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:31
o mamo, ale krąg wtajemniczonych sie zrobił
"nie mów bo nie wiesz..."
"co cie to obchodzi..."
"nie poruszajcie takich tematów..."
P.S.w ogóle nie czaje skąd dzisiaj tyle kasków
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:41
Za mocny meczyk, ja też przed stadionem do kolesi mówiłem że BUGIGL strzeli, zabawa przednie była i ta pioseneczka która była spiewana non stop i chyba wszystkim przypadła do gustu. Tylko Legia Legia Warszawa itp. Ja z kolesiami wracając ze stadionu śpiewaliśmy to non stop. A teraz idę odpocząć bo jestem podjebany. DOBRANOC!!!
To niech cie to nie interesuje. Kto ma wiedziec ten wie. nie piszcie glupot bo jakies pojhebane ploty rospuszczacie. nie ma tutaj takiego tematu skupcie sie na wyniku.
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:44
Gratulacje! Nasi to patałachy, także tym większe gratulacje, że się ich nie baliście. Ale nie o to chodzi. Ja osobiście bardzo lubię Pogoń. Z naszych zgód to najbardziej was lubię ( nawet mój ojciec jest ze Szczecina ), ale musicie zrobić coś z tymi piknikami! Legia&Pogoń 4ever
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 22:00
ole ole ola i tylko Pogoń Pogoń Szczecińska
ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa
ole ole ole ola i tylko Pogoń Pogoń Szczecińska
meczyk super-nic dodac nic ujac, wiecej nie pisze bo po meczu jestem, napisze cos jeszcze jutro.Teraz czas ograc Amike!!!!!!!!!!!!
Gratulacje! Nasi to patałachy, także tym większe gratulacje, że się ich nie baliście. Ale nie o to chodzi. Ja osobiście bardzo lubię Pogoń. Z naszych zgód to najbardziej was lubię ( nawet mój ojciec jest ze Szczecina ), ale musicie zrobić coś z tymi piknikami! Legia&Pogoń 4ever
chuj z piknikami,oni przychodzą jak Pogoń wygrywa a jak przegrywa to..., liczą sie tylko prawdziwi kibice Pogoni którzy mimo tego ze Pogoń wygrywała śmiewali " nic sie nie stało, hej Legia..." a zgoda była jest i będzie!!!
własnie!! jedno pytanko tylko : na 10 to spiecie bylo pomiedzy kibicami legii czy ktos od nas sie wmieszal ?
ale po co Ci to wiedziec ? jejku nie poruszajcie takich tematow na internecie i tyle....
co wy gadacie przecież nic sie nie działo, ktos cos wymyslił i wszyscy o tym gadają
Wiesz... nie dziw się tym co się dopytują. Sam widziałem jak ktoś zerwał flagę na 10 i pół mojego sektora wtedy wstało i patrzyło tam nie na boisko, więc temat interesujący.
To niech cie to nie interesuje. Kto ma wiedziec ten wie. nie piszcie glupot bo jakies pojhebane ploty rospuszczacie. nie ma tutaj takiego tematu skupcie sie na wyniku.
Ehhh....jak niektórzy są tak zbulwersowani tym, że ciekawscy chcą wiedzieć co się działo.....to im napiszcie raz i drugi raz już nikt nie będzie się o to pytał i nię będzie niepotrzebnych nieporozumień....
własnie!! jedno pytanko tylko : na 10 to spiecie bylo pomiedzy kibicami legii czy ktos od nas sie wmieszal ?
ale po co Ci to wiedziec ? jejku nie poruszajcie takich tematow na internecie i tyle....
co wy gadacie przecież nic sie nie działo, ktos cos wymyslił i wszyscy o tym gadają
Wiesz... nie dziw się tym co się dopytują. Sam widziałem jak ktoś zerwał flagę na 10 i pół mojego sektora wtedy wstało i patrzyło tam nie na boisko, więc temat interesujący.
Jak to niebylo 3 kibiców legi stracilo szale i na jednego ruszylo chyba z 15 osób i to jeszcze kibicie legi sie bili bo jeden wyzwał drugiego i tak to sie zaczeło
Ja Tylko powiem jedno: W Sczecinie rzadzi Pogoń a nie Legia !!!
Te w chuja walisz czy o droge pytasz. Nie wiem czego tyczy sie twoja wypowiedz ale jezeli cos cie sie nie podoba, jezeli masz cos do Legii to trzeba bylo wejsc na ich sektor i powiedziec im to w twarz. Jezeli ci sie nie podoba układ z Legia to moze zaczni chodzic na Arkonie bo na Pogoni takich plackow jak ty nam nie potrzeba. I jeszcze jedno -> Visca el Barca !!!
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 22:37
Meczyk super! Mimo ze poczatek meczu nie napawal optymizmem to skonczylo sie super!!! A co do 10 to do kolesia ktory stal przedemna podszedl po krzeselkach Legionista wyzwal go pozniej zajebal strzala i sie zaczelo. Nie wiem za co ale w sumie to ten koles byl strasznym prostakiem i idiota wiec nawet mi ulzylo jak ktos mu wyjebal bo nie wiem czy pod koniec meczu nie bylbym to ja P.S. wedlug MOJEGO domyslu to zajebal mu za to ze dostal slonecznikiem (bo ten debil rzucal se w ludzi co siedzieli nizej slonecznikiem !!!!!!!!!) i jeszcze co jakis czas krzyczal jakies "nie przyjazne" texty na Legie i mial z tego wielka radoche wsrod kolesi!!! a pozniej ja mialem radoche jak widzialem ich spierdalajacych ...ale to jest niewazne teraz bedzie b.wazny mecz z Amica jak zagramy jak dzis a Amica jak z Glasgow to jestem dobrej mysli
P.S.2 Przed wejsciem na stadion powinni mierzyc poziom IQ i debili ktorzy beda np. rzucac w kibicow slonecznikiem
Ja Tylko powiem jedno: W Sczecinie rzadzi Pogoń a nie Legia !!!
Brak slow... lepiej nic nie mow
a gra Pogoni byla dobra juz dawno nie widzialem tak dobrej Pogoni , Pogoń Legia na zawsze razem!
Sorx moze masz racje ale troche mnie wkurzylo jak Legia weszla na 4,5 i straszyc piknikow.Nie wiem o co tam dokladnie poszlo ale to troche dziwne.Ja tam do legi nic nie mam.
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 22:49
ja pierdole co Wy tu piszecie wogole ??
po pierwsze primo : nie rozstrzasajcie takich spraw jak roznego rodzaje akcje na forum, a tym bardziej nie piszcie o co poszlo skoro nie wiecie !!
po drugie primo ULTIOMO (do zalozyciela tematu): jakbys mogl to zmien prosze swoj "nick" bo jeszcze ktos sie pomyli i wezmie mnie za Ciebie (albo na odwrot). z gory dzieki...
po trzecie primo: co to kurwa znaczy, ze w Szczecinie rzadzi Pogoń a nie Legia?? czlowieku Ty jestes prawdziwy czy ktos sobie jaja robi i pisze takie glupoty?
ja pierdole co Wy tu piszecie wogole ??
po pierwsze primo : nie rozstrzasajcie takich spraw jak roznego rodzaje akcje na forum, a tym bardziej nie piszcie o co poszlo skoro nie wiecie !!
po drugie primo ULTIOMO (do zalozyciela tematu): jakbys mogl to zmien prosze swoj "nick" bo jeszcze ktos sie pomyli i wezmie mnie za Ciebie (albo na odwrot). z gory dzieki...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.