Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> najlepszy trener Pogoni w historii << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Daiman
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7756 dni

*

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 26/10/2004 23:37
1. Florian Krygier- za wprowadzenie po raz pierwszy Pogoni do ppierwszej ligii i zapisaniu w historii jako pierwszy klub (na razie jedyny)który wygrał wszystkie mecze w 2 lidze
2. Leszek Jezierski- za to że jako pierwszy zdobył z Pogonią wicemistrzostwo i kilkakrotnie ratował ją przed spadkiem
3. Mariusz Kuras- za lata oddane Pogoni
4. Jerzy Wyrobek- za to że niezlękł się i walczył z upadającą Pgonią do końca chociaż wiedział ze czeka ją koniec
5. Bogusław Baniak- za szybkie wprowadzanie Pogoni z powrotem do ekstraklasy
Generalnie myśle że to jak dla mnie wszyscy bo ci pierwszi dwaj (a zwłaszcza ten pierwszy to nie bardzo moje czasy:P a drugi wywalczyl wicemistrza w tym samym roku w ktorym się urodziłem) to żywe legendy

No Pain, No Glory
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 27/10/2004 20:57
Moim zdaniem Florian Krygier i pan Baniak

ale

jestem tylko maly kibic, bardzwo maly.

Do sobota!

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
Pazur
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 29/10/2004 22:30
Z Kurasem w tym temacie to jakas pomyłka. Niedość że był za krótko trenerem Pogoni aby go uwzględniac w takich nominacjach to jeszcze przegrał z Fylkirem. Co innego wybór piłkarza wszechczasów, dla mnie byłby w pierwszej trójce. A co do trenera to chyba niema wątpliwości.
FLORIAN KRYGIER. Inni trenerzy przychodzili i odchodzili a on zawsze był z nami.

TBB

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8954 dni

**

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 29/10/2004 23:33
Jaki kurwa bebeto ?!?!?! wy jestescie kurwa pojebani ! juz zapomnieliscie jak spiewal pewien hit w rytmie "jakiegos" klubu z pOZANIA ? a jakby przyszedl rEISS i npukal pare bramek to widze ze bylby waszym ulubiencem. z waszej strony zero szacunku ... DLa mnie numer 1 to Florian Krygier 2 to Leszek Jezierski a 3 to Mariusz Kuras i tyle mam do powiedzenia.

Hold skladam temu miastu...
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 29/10/2004 23:51

Pazur napisał:  
Z Kurasem w tym temacie to jakas pomyłka. Niedość że był za krótko trenerem Pogoni aby go uwzględniac w takich nominacjach to jeszcze przegrał z Fylkirem. Co innego wybór piłkarza wszechczasów, dla mnie byłby w pierwszej trójce. A co do trenera to chyba niema wątpliwości.
FLORIAN KRYGIER. Inni trenerzy przychodzili i odchodzili a on zawsze był z nami.

TBB

Uważam że się mylisz ludzie tacy jak Kuras czy Wyrobek zasługują na nasz(bynajmniej na mój) szacunek za to kim są i jak się zachowali wobec klubu a pamiętaj że najlepszy nie zawsze znaczy pierwszy.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Kirk
Kibic
Na forum od 8241 dni

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 30/10/2004 11:29
Mimo iz mnie nie było na swiecie jak swiecił sukcesy uwazam ze wystarczając nobiltacjią jest wprowadzenie Pogoni do ekstraklasy i trenerem wszechczasów jest Sz. P. Florian Krygier

Bo najlepsza w świecie jest POGOŃ SZCZECIN MKS
damianek
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 30/10/2004 16:12
Ale gosciu piszesz glupoty..ja juz widze jaki z Ciebie prawdziwy kibic......hehe

er_carlos
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 31/10/2004 20:56
Moim zdaniem Florian Krygier i Mariusz Kuras byli zdecydowanie najlepsi!! Ale mam nadzieje również że dołączy do tej dwójki Bohumil Panik!!

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 31/10/2004 23:27
Florian Krygier i Mariusz Kuras :D

Walczyć Pogoń Walczyc...
V...
Kibic
Na forum od 8779 dni

*

Odp: najlepszy trener Pogoni w historii - 01/11/2004 13:59
Jesli chodzi o trenera ktory byl najlepszy to tu w rankingach moim zdaniem nie bylo by Kurasa a Baniak by byl...jesli chodzi o szacunek to bylo by zupelnei na odwrot...

MKS
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768872187 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005