Odp: - 11/10/2004 18:57
Ciekawe czemu Klejndinst wystawil w pierwszym skladzie az 4 srodkowych pomocnikow (Sobolweski, Rachwal, Kazmierczak i Bartczak).Cos czuje, ze Kazmierczak zagra nie na swoijej pozycji tylko na prawej badz lewej stronie (srodek jest zarezerwowany dla Sobolowskiego i Rachwala).
Ciekawe czemu Klejndinst wystawil w pierwszym skladzie az 4 srodkowych pomocnikow (Sobolweski, Rachwal, Kazmierczak i Bartczak).Cos czuje, ze Kazmierczak zagra nie na swoijej pozycji tylko na prawej badz lewej stronie (srodek jest zarezerwowany dla Sobolowskiego i Rachwala).
0:0 jest 13 minuta
więcej z gry mają Niemcy, ale narazie nudy
Kaziu narazie rzadko przy piłce
30 min nadal 0:0
żadna z drużyn nie miała groźnej akcji, mecz toczony w wolnym tempie, dużo przerw w grze
35 minuta strzela niemiec gubiec nie lapie i 2 niemiec strzela w slupek, pilka wychodzi w boisko
chwile potem Saganowski mocno strzela w bramkarza, to byly najgroźniejsze akcje obu zespołów
przerwa 0:0, nuda nuda choć końcówka znacznie lepsza
Kaziu nie widoczny
wiesz znam matlaka i moskalewicza i styka a tak juz powaznie to nie czepiaj sie literowki
Zajebista literówka !! Ale z tego co wyczytałem w twoich wczesniejszych postach to sie nie dziwie. Kazimierski, Andruszczak w rezerwach GKS'u... Zajebisty kibic jestes !!
Odp: - 11/10/2004 22:11
koniec meczu 2:1 dla Polski, tracimy bramkę już w doliczonym czasie gry i po golu sędzia kończy mecz
bramki jak wyżej pisałem, z tego co zauważyłem Kaziu już się nie pojawił na boisku w 2 połowie, mecz bez rewelacji w sumie nasi mieli 2 akcje i je wykorzystali
poziom hmmm trudno określić, dla mnie poniżej oczekiwań na pewno
poziom hmmm trudno określić, dla mnie poniżej oczekiwań na pewno
repra B to nie druzyna, tu sie blizej przyglada potencjalnym kadrowiczom A. nie oczekujmy wysokiego poziomu po srednich, nawet jak na nasza lige, pilkarzach. bardziej mnie interesuje czy ktos sie wyroznial na tle tej szarzyzny...
Piłkarska reprezentacja Polski B wygrała z Niemcami 2:1 (0:0) w meczu, który odbył się w Ahlen. Bramki dla zespołu prowadzonego przez Edwarda Klejndinsta strzelili Wahan Geworgian i Marek Saganowski.
Spotkanie stało na niezłym poziomie, nie brakowało szybkim, pomysłowych akcji z obu stron. W pierwszej połowie niewielką przewagą miała nasza drużyna. Najlepszej sytuacji do zdobycia gola nie wykorzystał Marek Saganowski; piłkarz Legii przegrał pojedynek sam na sam z bramkarzem gospodarzy Jentzschem, a piłka po dobitce trafiła w poprzeczkę.
Po przerwie biało-czerwoni ruszyli do zdecydowanych ataków i efekty przyszły nadspodziewanie szybko. Pierwszego gola, w 50 minucie, zdobył wprowadzony w drugiej połowie, Ormianin z polskim paszportem - Wahan Geworgian. Minutę później Marek Saganowski już nie zmarnował okazji do zdobycia drugiego gola.
Niemcy B - Polska B 1:2 (0:0)
Bramki: Benjamin Auer (90) - Wahan Geworgian (50) i Marek Saganowski (51).
Zespoły rozpoczęły mecz w następujących składach:
NIEMCY: Simon Jentzsch - Bernd Korzynietz, Manuel Friedrich, Bjoern Schlicke, Marcel Maltritz - Florian Kringe, Albert Streit, Marco Engelhardt, Peer Kluge - Benjamin Auer, Jermaine Jones.
POLSKA: Robert Gubiec - Łukasz Nawotczyński, Michał Stasiak, Łukasz Skrzyński, Dariusz Dudka - Mateusz Bartczak, Radosław Sobolewski, Patryk Rachwał, Przemysław Kaźmierczak - Maciej Iwański, Marek Saganowski.
wiesz znam matlaka i moskalewicza i styka a tak juz powaznie to nie czepiaj sie literowki
Zajebista literówka !! Ale z tego co wyczytałem w twoich wczesniejszych postach to sie nie dziwie. Kazimierski, Andruszczak w rezerwach GKS'u... Zajebisty kibic jestes !!
dobra zoe jestes lepszym kibicem niz ja zreszta... jestem ciekaw kto wie wiecej o pilce i o sporcie ogolnie
dobra zoe jestes lepszym kibicem niz ja zreszta... jestem ciekaw kto wie wiecej o pilce i o sporcie ogolnie
Odp: - 12/10/2004 00:29
Była mowa o tym, żeby cytować tylko te wypowiedzi na które odpowiadacie. Dajcie sobie po numerze gg i tam sprzeczajcie o swoich nie wątpliwie szerokich wiedzach o sporcie. Było parę dni spokoju, więc niech nikt tego nie psuje. Trzymajmy poziom. I przy okazji napiszę tu do Pampersa - zbastuj z tymi postami, które niezwykle wiele wnosza do tematów. Sorx, za rozmycie. Pozdrawiam
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: - 12/10/2004 11:37
Skomentuję ten topic następująco: powołanie jednorozowo o niczym dobrym dla tego zawodnika nie przesądza. Zobaczymy czy gra w tym meczu przekonała sztab szkoleniowy na tyle by mógł być powołany następnym razem. Narazie trzeba mieć świadomość, że są czynione przymiarki i nic nie jest pewne by mieć stałego reprezentanta. Osobiście życzę powodzenia i sukcesów sportowych bez doświadczeń piłkarskich szachów
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876533 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.