| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:22
> Wszytsko przez tego idiote terleckiego na chuj go baniak wprowadzil to nie wiem to jest pizda roku !!!
Nie ma sensu zwalac wszystko na Terleckiego. Zobaczy sie powtorki to sie oceni.
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:26
Bez Matlaka, Grzelaka i Bataty ten zespół nieistnieje nie ma kto kierować grą dobrze że jeszcze Milar jest bo bez niego byłaby tragedia.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:27
No nic :/ pozostaje tylko pogratulować walki. Strzelamy sporo goli ale za dużo ich tracimy obrona była bardzo dobra w 2 lidze ale w 1 lidze wogóle się niespisuje. Chuj z wynikami PORTOWCY JESTEŚMY Z WAMI!!! ciekawe ile ludzi na mecz z łęczną przyjdzie
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:28
porazka... zle zmiany i znowu slaba obrona! Zamiast sie zastanawiac kogo Ptak mialby kupic do ataku to lepiej niech np. masło zalozy temat: "Czy Baniak powinien wyjebac cala obrone czy kogos zostawic " nie mozna tracic tylu bramek! ja bede na Pogon-Leczna na 100% :placz:
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 trwa II połowa - 02/10/2004 17:31
obrona do dupy (szczegolnie rodrigo). Juz mnie zaczyna to wkurzać. Ten baniak, ten ptak i w ogole. A juz najbardziej gesior...... No ale trudno..............
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2