| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 20:57
cieszy fakt , ze zaczelismy strzelac bramki , nareszcie zagralismy dwojka napastnikow , chociaz gdyby Baniak nie konsultowal sie z Kasperczakiem to bysmy nadal grali jednym , bo nas kibicow sie nie poslucha
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 20:59
No to było troche inaczej Pogon na stadion nie weszla z powdu braku aktywnych chipow oczywiscie takowe posiadaly 3 osoby ktore owszem weszly na stadion by za chwilee go opuscic
|
Pogoń&Legia FORVER
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 21:09
Brawo!!! Brawo!!!Brawo!!! Szkoda że tylko jeden punkt, ale gksowi zajebiemy trzy!!!
Trzeba teraz czekać gdzie udostepnią na sieci brameczki z meczy z polonią zeby se ściągnac i ocenić a może już macie?? O ile ktoś transmitował bo nawet się nie orientuję!
To do środy na pucharze--- tam bez komentarza bo zwyciestwo jest nasze!!!
PS: O której w końcu jest ten mecz bo byłem przekonany że o 17, a w wypowiedziach waszych że o 18,
i sie kurwa pogubiłem ehheeh
|
SPRZEDAWCZYKÓW I POLICJI JEST DUŻO
ALE NAS ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ!!!
POGOŃ SZCZECIN - WIERNI DO KOŃCA!!!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 21:18
właśnie wrócilem z tego meczu... niestety bylem między polonistami... Pogoń zagrała ładny meczyk... kilku kibiców Polonii beznadziejnie sie zachowało bluzgając na młodych kibiców Pogoni siedzących na trybunie honorowej... nie rozumiem czemu nie wpuścili Pogoni... przy okazji jest to mój pierwszy post na forum i chce szystkich powitać
Legia & Pogoń!
|
Legia Pogoń dwa bratanki i do piłki i do szklanki!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 21:20
Gdy dowiedziałem sie o bramce poloni na 3:2 zalamalem sie, ale gdy siostra mi krzyknela ze jest 3:3 nie wiedzialem co zrobic ! Jest jakis nie dosyt bo mogli wygrac ale tez mogli przegraci wedlug mnie remis to dobry wynik i trzeba sie cieszyc ! Wazne ze sie psychicznie podbudowali i czekamy na zywciestwo PORTWOCOW ! Obiecałem sobie ze jezeli POGOŃ zremisuje z polonia na kolanach po schodach z piwnicy na strych przejde 3 razy - zaraz ide ! A jezeliby wygrala bym poszedl 10 razy, szkoda ze nie wygrała :/ ! Pozdro dla kibicow ktorzy byli w wawie i ktorych nie wpuscili !
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 21:20
> PS: O której w końcu jest ten mecz bo byłem przekonany że o 17, a w wypowiedziach waszych że o 18,
> i sie kurwa pogubiłem ehheeh
Mecz jest o 18.00 Źródło onet.sport.pl
PS
Mam nadzieję że frekwencja dopisze a nie tylko karnetowcy i przypadkowi kibice
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 21:25
4-4-2 zagraliśmy? Nie widziałem meczu, ale skład pierwszej jedenastki wskazuje raczej na 4-2-3-1.
Nie wiem, czy zmiana taktyki byłaby najlepszym pomysłem w połowie rundy.
Cieszy punkt i strzelenie 3 goli na wyjeździe, to dobry omen przed spotkaniem z GieKSą. Kolejny mecz musimy koniecznie wygrać, remis byłby cholernie niekorzystnym wynikiem. A jak wygramy w dobrym stylu, możemy myśleć o naprawdę dobrej lokacie po rundzie jesiennej. Gramy jeszcze 7 meczów w tej rundzie i w każdym z nich możemy pokusić się o 3 punkty - gramy albo ze słabeuszami (GKS, Łęczna, Odra), albo z przeciętnymi drużynami w słabej formie (Płock, Amica, Zagłębie, Cracovia). 18 punktów na koniec rundy jest całkiem realne, a chyba nikt w to nie wierzył przed rozpoczęciem sezonu...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 22:40
Remis cieszy, chociaz pozostaje lekki niedosyt.Nie wiem dlaczego coniektorzy obwiniaja za strate bramek Pilarza, skoro nawet ich nie widzieli .Teraz w srode trzeba strzelic kilka brameczek no i za tydzien wygrac z Gieksa!
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 22:42
Wiedzialem ze Polonia naszych nie wpusci ale i tak brawa dla tych co byli i oczywiscie Legionistow Do Plocka jade na 100%mam nadzieje ze tam nas wpuszcza a z drugiej strony ciekawi mnie czemu nasz klub nie porozumial sie w tej sprawie z dzialaczami KSP...
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 22:55
bo z tego co słyszałem od jednej panny ze Szczecina (taka ładna blondyneczka ) to prawie nikt niemiał tych kart czipowych doładowanych. trzymali nas cfele cały mecz w jakimś rowie. białe kaski robią laski
|
LEGIA GOC(L)AW WARSZAWA
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 18/09/2004 23:45
to jak to wkoncu bylo? strzelil magdon tego samobója czy nie. bylam na meczu i wedlug mnie nie ale...panowie redaktoray wezcie sie w garsc i zdecydujcie do cholery bo juz sama zwatpilam jak bylo
|
to ja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 01:05
Powiem tak:
1. Cieszy 1 pkt.na wyjeździe w atmosferze afery sędziowskiej z Płocka Mogło być gorzej.
2. Cieszy wreszcie zmiana ustawienia Brawo Baniak - wreszcie !
3. Brazylisjka obrona jest do d..py - udowodnili w tym meczu !
4. Następny mecz to 3 pkt. dla Nas...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 07:51
wreszcie poszliśmy do przodu, jeden punkt na wyjeździe to jest sukces (po porażce na własnym gruncie), nie widzałem meczu ale jeżeli strzelili trzy bramki i to pomocnicy to już jest dobrze.
Gdzie są napastnicy? A czy to ważne kto strzela, najważniejsze zeby strzelać do bramki przeciwnika!!!!
BRAWO POGOŃ!!!!!!! BRAVISSIMO!!!!!!!!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 09:12
> Powiem tak:
...
...
...
> 4. Następny mecz to 3 pkt. dla Nas...
no oby...chociaz gks po slabym poczatku zaczyna cos grac.2 ostatnie mecze to 4 pnkt 4 strzelone 0 straconych bramek....ale u nas ten bilans sie popsuje - mam nadzieje
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 09:55
No cóż 3 bramki na wyjeździe... aż się nie chce wierzyć...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|