| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 22:35
Najlepsze komentarze na oficjalce, jak wszyscy srają po gaciach i płaczą za antosiem, a wszystkiemu winni są oczywiście ci, którzy na niego narzekają...:biglaugh:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 22:46
Witam wszystkich po długiej przerwie.
Wracam sobie z dalekiej zagranicy, mam zamiar zastac klub mlekiem i miodem płynący, a tu lekka lipa.
Nie wiem, moze sie myle, ale z perspektywy czasu zaczyna mnie zastanawiac postepowanie rady miasta.
To juz 3 własciciel który ma dość naszych "kochanych" urzędasów. Oglądam fotoreportarze z meczów, które mnie omineły ( od maja) i prawie na kazdym meczu widze Mariana. Po jakiego h.. On tam przychodzi 
Zresztą "kolega Ptaka" jako wiceprezydent tez sie nie popisuje.
Jednak znając naszego Antka to trzeba szukac winy gdzies po środku. Co bedzie to zobaczymy.
JA nie mam zamiaru sie temu przygladac i spie.... zpowrotem do Anglii.
JUN pozdrawiam i ciągle pamiętam. Odezwe sie jak wróce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 22:53
prawde powiedziawszy to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac jak ptaszysko przychodzil w zeszlym roku to wiedzialem ze dlugo u nas tlustego dupska nie zagrzeje!!! w kazdym badz razie temu panu juz DZIEKUJEMY!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:22
wyobrazacie sobie klub bez jego pieniedzy ? pamietacie porazki 7:1 i inne ? ja juz nie chce tego wiecej przezywac.. lepiej niech ten klub przestanie istniec a na miejscu stadionu niech zrobia dzialki
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:28
> wyobrazacie sobie klub bez jego pieniedzy ? pamietacie porazki 7:1 i inne ? ja juz nie chce tego wiecej przezywac.. lepiej niech ten klub przestanie istniec a na miejscu stadionu niech zrobia dzialki
Laik poknij sie dwa razy w lepetyne zanim cos napiszesz. Moze wtedy zmadrzejesz....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:30
> ta data 15 wrzesnia symboliczna moze jakas
Niech sie to juz stanie 1 wrzesnia, albo 11 bo to kolejny kataklizm... tylko ze tym razem z udzialem Pogoni. :/
!! ANTONIO GORĄCO !!
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:30
eee tam, nie wierze wam, to nie może byc prawda 
ptaszek mi opowiadał ze podobno na meczach śpiewacie: " Ptak zostań z nami !!! "
P.S. interesuje mnie temat pozyskania funduszy dla dzialanosci klubu (tak na wszelki wypadek)
czy czasem Odra Wodzisław nie jest finansowana srodkami z budżetu miasta? Zna ktos moze szczegóły?
niektorzy troche fantazjują (np 1.000.000 PLN za gadżety to jakis żart) ale z pomoca kilku dużych firm (np. Bosman) moglibysmy miec tu w Szczecinie prawdziwie szczecinską Pogoń
na poczatku byłoby bez fajerwerków ale również bez niespodzianek i szantażowania
chyba wszyscy juz sobie uświadomilismy że rozwiązanie z ptakiem jest tylko tymczasowe
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:42
> > wyobrazacie sobie klub bez jego pieniedzy ? pamietacie porazki 7:1 i inne ? ja juz nie chce tego wiecej przezywac.. lepiej niech ten klub przestanie istniec a na miejscu stadionu niech zrobia dzialki
>
> Laik poknij sie dwa razy w lepetyne zanim cos napiszesz. Moze wtedy zmadrzejesz....
to chyba ty powinienes ... bo wiesz jak to sie skonczy ? nie ma kasy nie ma dobrze .... a moze sam wylozysz ? to smialo zobaczymy na ile cie stac
a jak zrobia dzialki to kupie sobie kawalek i bede mogl sobie kopac a ludzie z boku beda mi kibicowac ;-|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:48
> > > wyobrazacie sobie klub bez jego pieniedzy ? pamietacie porazki 7:1 i inne ? ja juz nie chce tego
> wiecej przezywac.. lepiej niech ten klub przestanie istniec a na miejscu stadionu niech zrobia dzialki
> >
> > Laik poknij sie dwa razy w lepetyne zanim cos napiszesz. Moze wtedy zmadrzejesz....
>
> to chyba ty powinienes ... bo wiesz jak to sie skonczy ? nie ma kasy nie ma dobrze .... a moze sam
> wylozysz ? to smialo zobaczymy na ile cie stac
>
> a jak zrobia dzialki to kupie sobie kawalek i bede mogl sobie kopac a ludzie z boku beda mi kibicowac ;-|
weż laik juz idź spać bo chyba miałeś męczący dzień że tak bredzisz
jutro jak przeczytasz swoje posty to będziesz miał wesołą lekturkę
jakoś ten twój opis nie pasuje do twoich wypowiedzi
pierdolenie o powstaniu na stadionie działek nie przystoi prawdziwemu kibicowi
chyba że kibicujesz fasoli i ogórkom w fazie dojrzewania
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 30/08/2004 23:53
> > > > wyobrazacie sobie klub bez jego pieniedzy ? pamietacie porazki 7:1 i inne ? ja juz nie chce tego
> > wiecej przezywac.. lepiej niech ten klub przestanie istniec a na miejscu stadionu niech zrobia dzialki
> > >
> > > Laik poknij sie dwa razy w lepetyne zanim cos napiszesz. Moze wtedy zmadrzejesz....
> >
> > to chyba ty powinienes ... bo wiesz jak to sie skonczy ? nie ma kasy nie ma dobrze .... a moze sam
> > wylozysz ? to smialo zobaczymy na ile cie stac
> >
> > a jak zrobia dzialki to kupie sobie kawalek i bede mogl sobie kopac a ludzie z boku beda mi kibicowac ;-|
>
> weż laik juz idź spać bo chyba miałeś męczący dzień że tak bredzisz
> jutro jak przeczytasz swoje posty to będziesz miał wesołą lekturkę
> jakoś ten twój opis nie pasuje do twoich wypowiedzi
> pierdolenie o powstaniu na stadionie działek nie przystoi prawdziwemu kibicowi
> chyba że kibicujesz fasoli i ogórkom w fazie dojrzewania
>
>
ej gosciu a czy ty myslisz ze ja tego chce ? to cie pojebalo chyba ja tez bym chcial zebysmy mieli tyle kasy co real i miec najlepsych zawodnikow, ale patrzac realnie to nasze asy z UM wczesniej sprzedadza stadion na dzialki niz dzialki pod budowe (cynizm - zebys wiedzial)
|
|
|
|
|
Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 00:14
W temacie tylko tyle, że nieciekawa sytuacja u Was w Szczecinie ale Ja już od jakiegoś czasu czułem, że Ptak się ze Szczecina wyniesie...mam tylko nadzieję, że obecna Pogoń nie skończy jak Pogoń Gondora albo jak Piotrkovia.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6