| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 23:36
mi tez sie wydaje ,ze Pogon gra w zlym ustawieniu !! ten ,,diament,,o du.....e rozbic to sie nie sprawdzi bo nie ma odpowiednich wykonawcow!!!!Panie BANIAK dokladniej obejrzyj mecz w canal + i jezeli jestes dobrym TRENEREM to wyciagnij WNIOSKI !!! i Ci panowie T. GU. toz to rozpacz!!!z Wisla to bedzie tragedia!!!ale ide na mecz i z calego serca jestem z Portowcami!!!!!
|
janusz
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 23:54
Mecz oglądałem w Kontrastach i śmiało mozna powiedziec ze na porażke nie załugiwalismy lecz brakowało w naszym zespole tego ostatniego dokładnego podania.
Pilarz rozegrał kolejny raz dobry mecz ( rosnie na lidera zespołu )
Brawo dla naszych fanów za głośny doping, gdyz słyszany był przez cały mecz dokłądnie w TV a szczegolnie" Prosze cie ....
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 00:16
> A mam pytanie co do Matlaka jak to możliwe że grał w tym meczu jak dziś koło godziny 9:45
> biegał se w parku przy Arkońskiej Sam go widziałem bo poszedł potem do kiosku i wode se kupił.
Ciekawe... A myślałem, że klonowanie jest zalegalizowane od niedawna :/
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:06
Wlasnie wrocilem z wyjazdu!!!
Meczyk był ładny, doping cudowny!!! Jak na taka wieś to maja niezly stadionik.
Ale najwieksza przesada - gorzow wklp. U nas tylko boczna szyba, ale chlopaki ze swinoujscia przednia stracili za nami.
Pozdro dla ekipy z czerwonego busa..... hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:17
Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z Wami 
Wiesniaki/Pedaly Tu Wiesniaki/Pedaly Tam Wiesniaki/Pedaly laski robia nam 
dobrze bylo. szkoda strat z gorzowa a coz. tak to jest!jak sie nie wie ze w wiekszych miastach chowa sie barwy klubowe
a i szkoda ze akcja wjazdu na mlyn grodziska nie udala sie . ale i tak bylo zajebiscie 
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:27
motyw wyjazdu: chowamy barwy
tekst wyjazdu: "W pierwszej lidze jest zbyt fajnie, wasze miejsce jest w kombajnie"
Co tu duzo pisac, lepszy doping byl przy stanie 0:2 niz 0:0. Bylo troche smiechu z wiesniakow, przygody w gorzowie itd. Ogolnie wyjazd bardzo udany.
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:30
> motyw wyjazdu: chowamy barwy
> tekst wyjazdu: "W pierwszej lidze jest zbyt fajnie, wasze miejsce jest w kombajnie"
>
> Co tu duzo pisac, lepszy doping byl przy stanie 0:2 niz 0:0. Bylo troche smiechu z wiesniakow, przygody w gorzowie itd. Ogolnie wyjazd bardzo udany.
racja. a na stacji dobre bylo tez : "zaraz!gdzie pan idzie z tymi piwami?" 
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:44
A oto moje zdanie...
Mam zal do pewnej osoby - tak Ziemniak do Ciebie (moze teraz jestem najebany, ale pozniej sobie to wytluamczymy), ale popsrostu tak od serca... CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!
A jesli chodzi o mecz, bo widzialem na C+ to odrobine szczescia i Pogon mogla by to zremisowac ( tak o tym marzylem)!
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:49
Aha przez caly mecz bylo slychac tylko nas! Czasami przblyski.. jakies "KSD" a tak to caly czas tylko doping na Dume Pomorza! Slyszalem tez "Prosze Cie,...", ale siedzialem w pijalce i nie wiem w jakiej sytucaji bylo to spiewane :/ Ale doping przez caly mecz na Pogon! Szkoda tylko ze mnie tak zabraklo, moze i ja zjebalem, ale stalo sie i juz jest nie wazne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 02:59
wrooocilem 
kolejny wyjazd zaliczony do udanych, przed meczem, w trakcie meczu a takze i po meczu bylo fajnie 
pozdrowka dla osob obecnych (chodz mala liczba) bedacych pod kasa sektora I !!
"seeektor I, seeektoor I" !!
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:00
> taak bez watpienia haslo wyjazdu to : chowamy barwy i spokojnie wchodzimy
co w tym zlego ?!?! gdybyscie tak zrobili, bysmy sobie weszli normalnie spokojnie i by niezla faza byla a tak... pelne lansowanie sie osob najebanych..
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 28/08/2004 03:07
> > taak bez watpienia haslo wyjazdu to : chowamy barwy i spokojnie wchodzimy
>
> co w tym zlego ?!?! gdybyscie tak zrobili, bysmy sobie weszli normalnie spokojnie i by niezla faza byla a tak... pelne lansowanie sie osob najebanych..
dlatego jest to haslo wyjazdu bo sie kurwa do tego nikt nie przystosowal 
a rzeczywiscie moglo byc zajebiscie! szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|