Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> gdzie chipa ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jarasija
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8774 dni

*

Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 12:44
Bre daj spokój, po co się ciśnieniowa przez jakiegoś gościa, który gustuje w wypadach turystyczno-krajoznawczych, a największym jego sukcesem było wyzywanie kogoś od wieśniaków (jeśli w ogóle był gdzieś) …

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
mks goral
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 13:22
Bez przesady. Gościu ma prawo napisać co mysli. Jesli się myli, to trzeba mu to spokojnie wyjaśnić. Bez nerwów. Co do wyjazdów, to przecież nie wszyscy się znamy i nie można dać głowy gdzie on był , a gdzie nie.

AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 13:39

percutant napisał:  
Bez przesady. Gościu ma prawo napisać co mysli. Jesli się myli, to trzeba mu to spokojnie wyjaśnić. Bez nerwów. Co do wyjazdów, to przecież nie wszyscy się znamy i nie można dać głowy gdzie on był , a gdzie nie.

Pewnie, ze ma prawo pisac oc mysli. Ale niech pisze parwde a nie jakies bzdury wysmiewajac kogos. No ja raczej pewny jestem ze nie jezdzi tak jak chocby podstawowa ekipa wyjazdowa z grodziska, z ktorej sie tak nasmiewa.

proMusi
Kibic
Na forum od 7705 dni

Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 14:53

Pazur napisał:  
ja sie dzis zaczipowalem, ciekawe czy do lecha wyrobią, bo byl jeden kolo co w listopadzie skladal a jeszcze mu nie wyrobili

też się wczoraj zaczipowalem:) , fajnie jak by na (L) był hehe

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 16:09

proMusi napisał:  

Pazur napisał:  
ja sie dzis zaczipowalem, ciekawe czy do lecha wyrobią, bo byl jeden kolo co w listopadzie skladal a jeszcze mu nie wyrobili

też się wczoraj zaczipowalem:) , fajnie jak by na (L) był hehe

WoW ! to dla mnie juz jestes ZIOM! teraz musisz mi opowiedziec jak tego dokonales i jak bardzo rodzina i koledzy sa z Ciebie dumni?!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 17:25
Nie jestesmy zwierzetami precz z kartami precz z czipami!!!...
do niektóych to nie dociera,nawet są dumni z tego co robią...
jeszcze sie zaczipujcie w osiedlowych marketach, aby swobodnie zakupy robić, i pewnie jakieś zniżki będziecie mieli ;) ...

Better dead than red!
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 12:15

Bre napisał:  

kawek napisał:  

Bre napisał:  

kawek napisał:  

Wiosną można szykować sie na inwazje na Szczecin całego Grodziska :)

Z czego sie cieszysz?Ciekawe gdzie Ty byles? Mozesz sobie pojechac w 300 osob do grodziska czy wronek ( i tak w to wątpie). Są jacy są ale staraja sie jezdzić wszedzie. W tym sezonie w lidze opuscili chyba dwa wyjazdy.

Mam pytanie czy chodzisz do jakiejkolwiek szkoły??bo czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży,z tego co napisałem wychodzi ze do Szczecina zjedzie sie cały Grodzisk(mają poki co więcej czipów nie Pogoń) a nie ile osób czy 20 czy 500 osób ze Szczecina pojawi sie w Pyrlandii

Póki kogoś ocenisz to lepiej spójrz na siebie. Wyjazd do pyrlandie był tylko podany dla przykładu, bo Ty raczej dalej nie pojedziesz, a Dyskobolia (z której się tak naśmiewasz) jeździ już praktycznie po całej Polsce.
O moje wykształcenie to Ty się bój, a skup się na swojej nauce, bo nie umiesz kojarzyć pewnych faktów...

Skad ty mozesz wiedziec gdzie ja pojade a gdzie nie??!!Ty mowisz ze ja Ciebie oceniam??!!To spojrz na to co piszesz bo to Ty chyba masz problemy z kojarzeniem niektórych faktów.Wcale sie nie naśmiewam z Groclinu tylko wy powiedziałem na ich temat jedno zdanie które było żartem (jakbyś zauważył na koncu była buźka) a nie od razu wysmiewaniem.Dziwi mnie tylko dlaczego tak bronisz Dyskobolii??Moze jestes jednym z nich??pozdr

AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 13:43

kawek napisał:  

Skad ty mozesz wiedziec gdzie ja pojade a gdzie nie??!!Ty mowisz ze ja Ciebie oceniam??!!To spojrz na to co piszesz bo to Ty chyba masz problemy z kojarzeniem niektórych faktów.Wcale sie nie naśmiewam z Groclinu tylko wy powiedziałem na ich temat jedno zdanie które było żartem (jakbyś zauważył na koncu była buźka) a nie od razu wysmiewaniem.Dziwi mnie tylko dlaczego tak bronisz Dyskobolii??Moze jestes jednym z nich??pozdr

Dobra wez skoncz ten temat, bo nudny sie stajesz... a z grodziska to ja raczej nie jestem:D
Do zobaczenia we wronkach. Pzdr

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 18:32

Bre napisał:  

kawek napisał:  

Dobra wez skoncz ten temat, bo nudny sie stajesz... a z grodziska to ja raczej nie jestem:D
Do zobaczenia we wronkach. Pzdr

B. no przyznaj sie :) rozgryzl Cie.... skad jestes tak naprawde :D

AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 20:17

JuN napisał:  

Bez kitu skubaniec mnie rozgryzl, a tak dlugo sie kamuflowałem:P...powiem jeszcze w sekrecie, ze mialem zamiar pociagnac wszystkie flagi. Musicie mu chyba podziekowac:D Hooligans KSD

kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 21:08

Bre napisał:  

JuN napisał:  

Bez kitu skubaniec mnie rozgryzl, a tak dlugo sie kamuflowałem:P...powiem jeszcze w sekrecie, ze mialem zamiar pociagnac wszystkie flagi. Musicie mu chyba podziekowac:D Hooligans KSD

Podziękowania przyjmuje tylko na piśmie,przydałby sie jeszcze jakis drobny upominek :)

tralalala
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 21:47
p.s. Kawek jakie " berety " kolekcjonujesz... ?

i daj spokoj "Bre", i tak go juz ujawniles i teraz bedzie musial kolejna konspire wymyslac....

trarraalala
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: gdzie chipa ? - 13/02/2005 22:32

Malolat_chp napisał:  

i daj spokoj "Bre", i tak go juz ujawniles i teraz bedzie musial kolejna konspire wymyslac....

Berety wszelkiego rodzaju i koloru,masz może jakieś na wymiane??:)

tralalala
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: gdzie chipa ? - 14/02/2005 13:16

kawek napisał:  

Malolat_chp napisał:  

Berety wszelkiego rodzaju i koloru,masz może jakieś na wymiane??:)

na wymiane nie ... ale jak cie interesuje mam berety wojskowe ( polskie sily zbrojne ) koloru Zielonego, Czarnego, Niebieskiego(jak jeszcze sa) .... jak jestes zainteresowany to daj znac

trarraalala
stahu
Kibic
Na forum od 8168 dni

Odp: gdzie chipa ? - 15/02/2005 21:19
jutro jade starać się o chipa, zdążę przed Wawą ? i jeszcze mam takie pytanie, jak wypełniam ten formularz ta ulice mam wpisać Anonimowa 0/0 czy Anonimowa 0 M 0 jak jest w przykładzie, i na jaką mam firme puszczać przelew ? Tak jak jest w przykładzie Soft SP ZOO ?

mks goral
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: gdzie chipa ? - 15/02/2005 21:36
Zgadza się. Tak jak na wzorze. Soft zajmuje się wyrobieniem chipa.

stahu
Kibic
Na forum od 8168 dni

Odp: gdzie chipa ? - 15/02/2005 21:54
a ten adres jak wpisać ?

mks goral
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: gdzie chipa ? - 16/02/2005 13:15
Jeśli ZOO to ORMO. Przecież to jasne. OMO to s.j.

Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: gdzie chipa ? - 27/02/2005 14:22
panowie gdzie jest ten formularz do czipa bo mozna kur**** dostac ... =/

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: gdzie chipa ? - 27/02/2005 14:24
na oficjalce możesz sciągnąć

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861491 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005