Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 12:44
Bre daj spokój, po co się ciśnieniowa przez jakiegoś gościa, który gustuje w wypadach turystyczno-krajoznawczych, a największym jego sukcesem było wyzywanie kogoś od wieśniaków (jeśli w ogóle był gdzieś) …
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 13:22
Bez przesady. Gościu ma prawo napisać co mysli. Jesli się myli, to trzeba mu to spokojnie wyjaśnić. Bez nerwów. Co do wyjazdów, to przecież nie wszyscy się znamy i nie można dać głowy gdzie on był , a gdzie nie.
Pewnie, ze ma prawo pisac oc mysli. Ale niech pisze parwde a nie jakies bzdury wysmiewajac kogos. No ja raczej pewny jestem ze nie jezdzi tak jak chocby podstawowa ekipa wyjazdowa z grodziska, z ktorej sie tak nasmiewa.
Odp: gdzie chipa ? - 12/02/2005 17:25Nie jestesmy zwierzetami precz z kartami precz z czipami!!!...
do niektóych to nie dociera,nawet są dumni z tego co robią...
jeszcze sie zaczipujcie w osiedlowych marketach, aby swobodnie zakupy robić, i pewnie jakieś zniżki będziecie mieli ...
Wiosną można szykować sie na inwazje na Szczecin całego Grodziska
Z czego sie cieszysz?Ciekawe gdzie Ty byles? Mozesz sobie pojechac w 300 osob do grodziska czy wronek ( i tak w to wątpie). Są jacy są ale staraja sie jezdzić wszedzie. W tym sezonie w lidze opuscili chyba dwa wyjazdy.
Mam pytanie czy chodzisz do jakiejkolwiek szkoły??bo czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży,z tego co napisałem wychodzi ze do Szczecina zjedzie sie cały Grodzisk(mają poki co więcej czipów nie Pogoń) a nie ile osób czy 20 czy 500 osób ze Szczecina pojawi sie w Pyrlandii
Póki kogoś ocenisz to lepiej spójrz na siebie. Wyjazd do pyrlandie był tylko podany dla przykładu, bo Ty raczej dalej nie pojedziesz, a Dyskobolia (z której się tak naśmiewasz) jeździ już praktycznie po całej Polsce.
O moje wykształcenie to Ty się bój, a skup się na swojej nauce, bo nie umiesz kojarzyć pewnych faktów...
Skad ty mozesz wiedziec gdzie ja pojade a gdzie nie??!!Ty mowisz ze ja Ciebie oceniam??!!To spojrz na to co piszesz bo to Ty chyba masz problemy z kojarzeniem niektórych faktów.Wcale sie nie naśmiewam z Groclinu tylko wy powiedziałem na ich temat jedno zdanie które było żartem (jakbyś zauważył na koncu była buźka) a nie od razu wysmiewaniem.Dziwi mnie tylko dlaczego tak bronisz Dyskobolii??Moze jestes jednym z nich??pozdr
Skad ty mozesz wiedziec gdzie ja pojade a gdzie nie??!!Ty mowisz ze ja Ciebie oceniam??!!To spojrz na to co piszesz bo to Ty chyba masz problemy z kojarzeniem niektórych faktów.Wcale sie nie naśmiewam z Groclinu tylko wy powiedziałem na ich temat jedno zdanie które było żartem (jakbyś zauważył na koncu była buźka) a nie od razu wysmiewaniem.Dziwi mnie tylko dlaczego tak bronisz Dyskobolii??Moze jestes jednym z nich??pozdr
Dobra wez skoncz ten temat, bo nudny sie stajesz... a z grodziska to ja raczej nie jestem
Do zobaczenia we wronkach. Pzdr
Dobra wez skoncz ten temat, bo nudny sie stajesz... a z grodziska to ja raczej nie jestem
Do zobaczenia we wronkach. Pzdr
B. no przyznaj sie rozgryzl Cie.... skad jestes tak naprawde
Bez kitu skubaniec mnie rozgryzl, a tak dlugo sie kamuflowałem...powiem jeszcze w sekrecie, ze mialem zamiar pociagnac wszystkie flagi. Musicie mu chyba podziekowac Hooligans KSD
Bez kitu skubaniec mnie rozgryzl, a tak dlugo sie kamuflowałem...powiem jeszcze w sekrecie, ze mialem zamiar pociagnac wszystkie flagi. Musicie mu chyba podziekowac Hooligans KSD
Podziękowania przyjmuje tylko na piśmie,przydałby sie jeszcze jakis drobny upominek
i daj spokoj "Bre", i tak go juz ujawniles i teraz bedzie musial kolejna konspire wymyslac....
Berety wszelkiego rodzaju i koloru,masz może jakieś na wymiane??
na wymiane nie ... ale jak cie interesuje mam berety wojskowe ( polskie sily zbrojne ) koloru Zielonego, Czarnego, Niebieskiego(jak jeszcze sa) .... jak jestes zainteresowany to daj znac
Odp: gdzie chipa ? - 15/02/2005 21:19
jutro jade starać się o chipa, zdążę przed Wawą ? i jeszcze mam takie pytanie, jak wypełniam ten formularz ta ulice mam wpisać Anonimowa 0/0 czy Anonimowa 0 M 0 jak jest w przykładzie, i na jaką mam firme puszczać przelew ? Tak jak jest w przykładzie Soft SP ZOO ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861491 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.