| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 12:34
a ty myslisz ze po co ja na to forum wchodze?
chyba nie po to zeby poczytac te inteligentne wywody i wypowiedzi i czytac te arcy ciekawe tematy
fajnie sie napinacie chlopaki i tyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 14:37
mi się wydaje że Ptak jest chory psychicznie i ma manie przesladowcza myslac ze kazdy co ma nieco inne zdabnie od niego jest jego wrogiem
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 14:38
jak ptak skurwiel wyjebal v.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczecin, 22.08.2004
W dniu dzisiejszym Zarząd Pogoni przedstawił redakcji serwisu www.pogon.v.pl ultimatum. Jeżeli do jutra (tj. poniedziałek, 23.08.2004 rok) strona nie zaprzestanie swojej działalności, pan Ptak wycofa się z Pogoni Szczecin, a nasz klub zniknie z mapy Polski.
Osoby tworzące serwis www.pogon.v.pl zawsze pragnęły przede wszystkim dobra Pogoni. Dlatego też nie zamierzamy przyczyniać się do kolejnego upadku naszego klubu i z dniem dzisiejszym zawieszamy działaność.
Wszystkim kibicom i piłkarzom Pogoni Szczecin życzymy wielu sukcesów. Jednocześnie serdecznie dziękujemy wszystkim naszym Czytelnikom oraz współpracownikom, którzy przez okrągłe pięć lat tworzyli serwis www.pogon.v.pl.
Redakcja www.pogon.v.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 14:41
Moze i redakcja v.pl troszke sie zapedzila w artykule na temat Milara, ale probowali dociekac prawdy. Moze zbyt szybko niektore rzeczy zostaly napisane, bez sprawdzenia ale nie znaczy to zeby odrazu usuwac wszelkie przeszkody. Dotychczas winna lezala po obu stronach ale teraz napisze jedno - PTAK JAK MASZ TAK POSTEPOWAC TO WYPIERDALAJ
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 14:45
> Redakcja PogonOnline.pl kategorycznie sprzeciwia sie takiemu działaniu klubu!!!
> w tej chwili jestesmy w trakcie rozpatrywania kilku opcji, jakie stanowisko
> zajac w tej sprawie.......
proponuje 0 informacji o klubie i skupic sie przez pewien czas tylko na kibicach, tego wam nie zabronia; to co zrobil ptak to atak na wolnosc slowa w naszym miescie
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 14:45
> a ty myslisz ze po co ja na to forum wchodze?
chyba nie po to zeby poczytac
> te inteligentne wywody i wypowiedzi i czytac te arcy ciekawe
> tematy
fajnie sie napinacie chlopaki i tyle
Jeżeli wchodzisz na to forum tylko i wyłącznie po to, aby obrażać innych to z nieukrywaną przyjemnością określę Cię debilem. I możesz nazywać to napinaniem i czymkolwiek innym. Dla mnie jesteś debilem i tyle.
A Ali ma rację. Stawać możemy po stronie tych, którzy w naszym mniemaniu mają rację. A jeśli online uważa, że v.plka nie ma racji to po co ich bronić. A swoją drogą v.plka przesadziła pomimo prowokacyjnego zachowania oficjalnej.
Myślę jednak, że wątpliwości rozstrzygnie dobra gra Milara, na którą zapowiada się po piątkowym meczu z Lechem.
Pozdrawiam trzeźwo myślących kibiców Pogoni !!!
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!! - 22/08/2004 14:52
Kuźwa jeszcze troche i zostanie nam tylko zajebista oficjalka niewiem kto ją robi ale niema talentu
Kurde a na v.pl zawsze takie fajne fotorelacje były:/
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 14:52
No i jedna wielka kicha: z dniem dzisiejszym v.pl przestała działać, bo Ptaszek jak zwykle musiał sobie coś wymyślić...Po***** jest to wszystko...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4