Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Lech 3:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8410 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:03
Jak mówiłem przed meczem chce zobaczyć świętny futbol i go widziałem! Pogoń grała naprawdę dobrze, a w 2 połowie mimo gry w 10 jechała ze słabym Lechem jak chciała. Ogólnie jak na naszą ligę świetne spotkanie rozegraliśmy z wice liderem i zdobywcą PP i SP :) Zaczęli nieźle, uzyskiwali przewagę stopniowo i zdobyli bramkę, potem jednak karny, czerwień i masa nie korzystnych dla nas decyzji ze strony arbitra ale i to naszych nie podłamało! 2 połowa to koncert gry w 10 przeciwko 11 Lechitom. Nie wiedziałem że są oni tak słabi... choć niczego wielkiego się nie spodziewałem po nich. No i w pełni zasłużona wygrana, choć wydawało się że może się nie udać strzelić bramki... ale wszystko dzięki Milarowi, nie wiem czy bez niego by się udało. Widać że nie jest w pełni sił, ale zwody miał na wielkim poziomie... no ale podsumowując piłkarzy:

Pilarz - nie miał okazji się pokazać zbytnio... ale dam mu 7 za jedną paradę :)
Magdoń - Swietna gra do czerwieni, zachował się bardzo nieprofesjonalnie widać że nieograny. Z mojego punktu widzienia to był groźny faul ale poczekam aż obejrze retransmisje.
Michalski - rozczarował mnie trochę, jakby zagubiony i dawał się łatwo ogrywać w 1 połowie, ale i tak bardzo pewnie w obronie 7
Masternak - bardzo pewnie dyrygował obroną po zejściu Magdonia... 8
Matlak - bardzo dobry mecz wreszcie! zagrażał bramce Piątka mocnymi strzałami, dużo ofensywnych wejść i świetna współpraca z Grzelakiem! 9
Kaźmierczak - to nie jest jeszcze gracz na 1 ligę, stosy niedokładnych podań... to nie 2 liga! Czasami za bardzo go do przodu ciągneło ale w 2 połowie dobra gra w destrukcji 7
Łabędzki - kapitalny występ, udowodnił że zasłużył na miejsce w pierwszym składzie. Grał świetnie w ofensywie i dobrze w defensywie, schodził często na skrzydło, bardzo dobre wrażenie pozostawił po sobie. 9
Trałka - jest jeszcze bardzo młody ale dobry technicznie choć nie jest w stanie pokierować drużyną już teraz, brakuje mu doświadczenia 7
Moskalewicz - jak zawsze walczył i mobilizował kolegów z zespołu, jednak znów to nie to czego od niego wymagamy 8
Giuliano - nawet on dobrze zagrał, dosyć pracowity, coraz bardziej się rozkręca 8
Grzelak - co tu dużo pisać? Najlepszy na boisku, gracz meczu! Jak on miał piłkę to cały stadion wiedział że jej nie straci, jako że skala punktowa jest do 10 to tylko... 10
Claudio Milar - ma wielkie możliwości... jak teraz był bez formy, zmęczony sezonem i podróżą, nie znał drużyny dobrze, ani taktyki a tak świetnie sobie radził... starczy, będzie wielkim wzmocnieniem no i zasłużył na... 10
Parzy - znów wejście smoka, bardzo szczęśliwy debiut, gol a nic praktycznie nie pokazał. Jednak to gole są najważniejsze w piłce... 7

Obrazek gif wstawiony na forum
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:04
meczyk zajebisty doping takze
A teraz z innej beczki
Mam prosbe do kibicow Pogoni o nie udzielanie się na forum.kibice.net na temat meczu z lechem w sposób powodujący śmiech kibiców innych drużyn.Pisanie bzdur i głupot przynosi tylko wstyd nam wszystkim

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:06
No i dodam że mecz na 9/10. Dawno się tak nie darłem ani nie cieszyłem... dla takich meczów warto żyć! A po 3 bramce Milara tylko nie miałem na nic siły... zestresowany, pełen emocji i ze zdartym gardłem wróciłem do domu :) Warto było!!! :D

Obrazek gif wstawiony na forum
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:30
Odnośnie samego meczu:
Dość ładne spotaknie, z dobrą grą większości piłkarzy ...ewidętna kartka dla Magdonia który rozegral dobre 40 min. Milar... :D
Odnośnie reszty:
Wyjątkowo siedziałem dość daleko od młyna i dobry (oraz GŁOŚNY) doping był moim zdaniem tylko w pierwszej połowie...
Ciekawy napis pyrusów... DWA DNI BUDOWI I KURNIK GOTOWY oraz przebłyski głosnego dopingu to wszytsko z ich strony (nie wspominjac o flagach i balonikach)

P.S
Bohater meczu : Grubas który najpierw na 21 sektorze zakłocał odbiór meczu (miedzy innym trabka)
w końcówce meczu rozje#ał brame bodajże 3 (trzema) szarpnięciami. Sektor płakał ze śmiechu a alkon nie wiedział co robić :D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:45

Lech-Pogon 6-0 a dzis wielki rewanz Pogon-Lech 3-1 .musze przyznac ze kiedy Pogon stracila bramke na 1-1 a chwile pozniej Magodnia to pomyslalem sobie ze utrzymanie wyniku 1-1 bedzie sukcesem a tu taka niespodzianka . naprawde duze brawa dla Portowcow ale powiem przewrotnie ze gdyby cos nie zejscie Magdonia to nie wygrali by tego meczu bo mysle ze to wywolalo w nich sportowa zlosc! jesli chodzi o Magdonia to tez naleza mu sie brawa bo z tego o widzialem to po jego glowce pilka dotarla do Matlaka ktory strzelil piekna bramke na 1-0 apotem wybil pilke zmierzajaca do bramki po strzale Kaczorowskiego .

Co do Millara to zgadzam sie z tym ze za wczesnie na jego ocenianie chcoiaz trzbe przyznac ze ma bardzo dobry drybling( chociaz czasem wygladalo to chaotycznie),szybkosc i niemale umiejetonosci akrobtayczne co do minusow Millara to napewno dosrodkowania,strzal no i zgranie w niektorych momentach!
Poza tym bardzo dobre zawody rozegrali : Masternak ,Matlak,Grzelak, Moskalewiczi i Labedzki
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doping w skali od 1 do 10 oceniam na 9 !
"juz wrocilismy hej pyrki juz wrocilismy " ,"w 1 lidze kluby z tradycjami " ,"Prosze cie-Zamknij sie"-widac poskutkowalo :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kibice Lecha zaprezentowali sie niezle(choragiewki ,baloniki) i ten ich transpraent :Dwa dni budowy -Kurnik gotowy :P tak narzekali na ten sektor a jakos sie tam spokojnie pomiescili.

podsumowujac KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:46
Poprostu chce sie zyc!!!!!!!!!:D:D:DDoping ZAJEBISTY:D:W druzynie najbardziej wyroznili sie Grzelak, Matlak, Łabędzki-na poczatku gral slabo jak zreszta caly zespol, no ale w 2 polowie byl nie do przejscia bardzo dobrze dryblowal, miejmy nadzieje ze bedzie gral jeszcze lepiej, napewno na to go stac.No i nie watpliwie bohater meczu Milar-bardzo dobry dribling, umiejetnosc zastawienia sie, szybki, a tak pozatym to smiesznie lapal sie za noge po domniemanych faulach pyr.Co do Moskalewicza(mojego ulubienca)to jak zawsze walczyl za dwoch, no ale od niego oczekujemy znacznie wiecej, ale widac ze pozycja ofensywnego pomocnika to dla niego optymalna pozycja.Podczas swojej zyciowej formy grajac jeszcze w Wisle to wlasnie gral jako ofensywny pomocnik za Zurawskim i Frankowskim.A co do Baniaka to wlasnie taki powinien byc trener, zyjacy meczem reagujacy impulsywnie.A no i jakos ta trybunka wytrzymala,smiesznie pyry biegly o malo sie nie zabijajac by znalezc jak najlepsze miejsce.
A no i bym zapomnial zamocne niektore przyspiewki Prosze cie....., Poznanskie slowiki no i gdzie zescie byli.....
Baranowski jak zawsze wioska-jak powiedzial, ze kibice Lecha spiewali szybko wracajscie PORTOWCY:D:D:D
I jak nie bluzgac na takim meczu:D?

[Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-08-21 00:49] [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-08-21 00:50]

leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:50
. [Ostatnio edytowane przez Wasiel: 2004-08-21 00:55]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 00:57
Wrocilem. I jedno co mi sie nasuwa...
Dla takich chwil warto zyc...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:00

Ostro śpiewali pod naszym
> kierunkiem (wyjątkowo byłem na 1 sektorze, a teksty niby spontan widać było, że
> zostały przygotowane wcześniej), co naszczęście im nie zaowocowało satyfsakcją,
> bo pewna osoba dużo dała im do myślenia po meczu.

a kto i w jaki sposób???

Babilon Team
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:02
Co do oceny zawodników zgadzam się w 100% z Jay-J

Doping pod koniec meczu taki albo i lepszy jak z cracovią ale ogólnie to na 10 sektorze wyzywać lecha to się chciało a jak już piekło rozkręcało to 3/4 sektora było cicho... przez pół meczu

Fajnie by było gdyby były nowe piosenki bo jest ich mało ale z tego co słyszałem (może się myle) ale chyba z pół piekła niezna Alleluja MKS....

Co do Matlaka to się odpierdolcie od niego poprostu podziękował. (nierozumiem was)
Pozatym gadacie żeby wypierdalał do Poznania jak on tam pograł troche a ogólnie to jest z pokolenia Pogoniarzy. Grzelak przyjechał z Poznania pogral pare dobrych meczy, niepodziękował Pyrom i już nikt jakoś na niego nie'przeklnie.

Troche lipa bo znów na Wisłe przyjdzie 8000 pikników których tym razem niebyło.
tych którzy niewiexyli w Portowców.

A co do wypowiedzi Shadu dalej pikniki kochajcie Milara i Matlaka to to jest żałosne co powiedziałeś
Widze że odrazu ten kto dobrze gra staje się według paru osób ulubieńcem pikników tak samo było z Batatą i Bugajem... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-08-21 01:09]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:18
Jak zwykle Jay-J profesjonalna ocena pilkarzy :P nie mozna sie nie zgodzic! Doping wyszedl dobrze nawet bardzo ale jeszcze sporo mozna wycisnac z tych co przychodza na 11 i 12 wystarczy troche checi i zaangazowania z ich strony! no i niektorzy nie znaja "Dzis zgodnym rytmem..." o jaaa jak juz sie przychodzi na pieklo to nalezaloby to umiec spiewac a nie koles mi za plecami krzyczy do drugiego, ze nie zna tego (majac wielkie pretensje) :P parodia...

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
sandacz
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:28
> Co to wyprawial Claudio Milar to poprostu rewelacja ! Bardzo dobry transfer w
> ostatniej chwili, dla mnie jest bohaterem meczu... ( wypracowal z 4-5 rzutow
> roznych, sporo rzutow wolnych przed bramka lechitow ) A GRAL TYLKO 20 MINUT !!!!
> Parzy nie mogl wymarzyc lepszego debiutu w I lidze ! :)

Poziom meczu taki
> sobie jednak.

A Claudiego Milara od tego meczu wszyscy obroncy ekstraklasy
> powinni sie bac :) Znakomity drybling, znakomity przeglad pola, wielki spryt,
> intuicja strzelecka... gorzej ze strzalami ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie
> lepiej gral to ma szanse nawet zostac krolem strzelcow :) ( marzenia ale czasem
> marzenia sie spelniaja ).

Pilarz calkiem, calkiem dobrze :) Zero bledow
> :)
Magdon - raczej nieporozumienie
Michalski - blado wypadl niestety,
> wolny
Masternak - silny i pewny punkt obrony
Matlak - piekna bramka,
> walecznosc ( ! ), bardzo dobrze
Kazimierczak - za czesto sie gubil ale
> pozytywnie gral
Tralka - taki sobie meczyk
Labedzki - momentami bardzo
> dobrze.. a raz bardzo zle
Moskalewicz - waleczny ale niewidoczny
Parzy -
> bardzo dobry debiut
Giuliano - kiepski raczej, brak swiezosci i
> szybkosci
Claudio Milar - moze sie okazac objawieniem polskiej I ligi ! (
> zobaczymy to w kolejnych meczach - ale widac po nim ze ma ogromne doswiadczenie
> i ze to bedzie bardzo powazne wzmocnienie - idealny do systemu z jednym
> napastnikiem )
Grzelak - swietny mecz, spora ambicja i znakomite
> dryblingi

Ci ktorzy krytykowali Milara ze gra niby w lidze zakladowej
> brazylijskiej.. poprostu sie mylili. Nie dosc ze dopiero przedwczoraj odbyl
> dluga podroz samolotem to i jest jeszcze po sezonie... oj oj z niego bedzie
> jeszcze niejeden pozytek :)

[Ostatnio edytowane przez LeOnik:

[Ostatnio edytowane przez LeOnik: 2004-08-20

[Ostatnio edytowane przez LeOnik: 2004-08-20 22:38]

darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:29
ja powiem tylko ze od dzis w cuda wierze:)

SZTANY GLANY
Frz
Kibic
Na forum od 8891 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:36
Mecz kapitalny. Milar zagrał bardzo dobre spotkanie. Ale prawdziwy sprawdzian jego umiejętności przyjdzie w meczach z Groclinem i Wisłą.Myślę że Milar powinien w następnych kilku meczach wchodzić ok.60 minuty żeby zmobilizować do walki a później walczyć o miejsce w podstawowym składzie.Wielki respect dla Bogusia Baniaka.Po jego reakcjach na dzisiejszym meczu widać było że jest mocno związany uczuciowo ze Szczecinem .Szkoda zmarnowanych kilku sytuacji.4:1 to byłoby prawdziwe zmiażdżenie lecha,Goście nic specjalnego nie zaprezentowali.Portowcy mam nadzieję będą się rozkręcać.Dla takich chwil warto żyć/

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 01:57
Zebysmy TAK nie skonczyli na meczach :P

God, I'm glad I'm not me.
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 02:11
Mecz dobry. Druga polowa swiatna11 W jedenastu bysmy nie wygrali.Claudio Milar pokazal kawal dobrej napastniczej pilki-az nie podobnej do polskiej ligi.To moj nowy idol.I jedna negatywna reflekcja: Kazimierczak zagral taka doline ze bym go wyjebal do 3 ligi:[ Pozdro do tranwaju.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 02:19
> Kurde ludzi Milar dobrze sie zaprezentowal. gral 20 min i pokazal ze porafi
> grac. poczekajcie jeszcze pare meczy i dopiero go oceniajcie.bo jak cos nie tak
> bedzie to bedziecie nazekac i bedziecie zawiedzeni:D WSTRZYMAJMY SIE Z
> WYCHWALANIEM GO !
to dopiero poczatek :)

Troszkę optymizmu proszę przyjacielu, bo takich smutasów nam nie potrzeba, jak równierz pilkarze czytają to forum to dla czego ganić ich za wygrany mecz???
Wiem że głaskanie psuje a krytyka buduje tylko że krytyka umiarkowana, ponieważ nadmiar krytyki może również zepsuć tylko żę bardziej niż głaskanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Ostatnio edytowane przez MaślaK

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 02:33
> Mecz dobry. Druga polowa swiatna11 W jedenastu bysmy nie wygrali.Claudio Milar
> pokazal kawal dobrej napastniczej pilki-az nie podobnej do polskiej ligi.To moj
> nowy idol.I jedna negatywna reflekcja: Kazimierczak zagral taka doline ze bym go
> wyjebal do 3 ligi:[ Pozdro do tranwaju.

Jakoś diziwnie szybko zmieniasz idoli???!!!???
Poczekaj może z dwa macze i po nich się wypowiesz bardziej treściwie!!!!
Ja też jastem mile zaskoczony postawą Milara, jednak nie zapominaj że pierwsza jaskólka wiosny nie czyni.

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 02:39
> > Mecz dobry. Druga polowa swiatna11 W jedenastu bysmy nie wygrali.Claudio
> Milar
> pokazal kawal dobrej napastniczej pilki-az nie podobnej do polskiej ligi.To moj
> nowy idol.I jedna negatywna reflekcja: Kazimierczak zagral taka doline ze bym
> go
> wyjebal do 3 ligi:[ Pozdro do tranwaju.

Jakoś diziwnie szybko zmieniasz
> idoli???!!!???
Poczekaj może z dwa macze i po nich się wypowiesz bardziej
> treściwie!!!!
Ja też jastem mile zaskoczony postawą Milara, jednak nie
> zapominaj że pierwsza jaskólka wiosny nie czyni.
Odnośnie Kaźmierczaka masz troszkę racji ale nie można powiedzieć że zagrał dolnie, miał kilka dobrych zagrań, choć więcej tych złych ale cieszmy się dzisiaj z wyniku i klęski pyr a wnioski wyciągnijmy jak ochłoniemy z emocji!!!

Pozdro
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-21 02:41]

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 03:59
Kibice
> Lecha zaprezentowali sie niezle(choragiewki ,baloniki) i ten ich transpraent
> :Dwa dni budowy -Kurnik gotowy :P tak narzekali na ten sektor a jakos sie tam
> spokojnie pomiescili.

podsumowujac KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!

Tylko co ma ten transparent do kibiców Pogoni? Przecież to nie My budowaliśmy ten sektor.. Bo wiadomo chyba do kogo się kieruje hasła z transów..
(Najebany, spokojniejszy, no i ten Matlak to ogólnie już mi wisi)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888161 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005