| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 18/08/2004 13:25
> an Michał wraz z zespołem >>>UMILAŁ<<<i tu jest najwiekszy zart
>czas wczasowiczom, podczas cyklu koncertów na Wybrzeżu,
> zorganizowanych przez 'Bosmana', głównego sponsora Pogoni.
Jezeli ta komercyjna dziwka bedzie "reklamowac" nasz klub to ... :behead:
Niech sie zdecyduje komu "kibicuje" w koncu , juz lepiej niech nam swoja zoneczke podesle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 06/09/2004 11:18
No pewnie- Michal sie dopiero ogarnia- ale z tego co wiem juz sie szyjuje debiut nowej flagi- FC LODZ... Michal narazie nei jezdzi na wyjazdy bo problemy z prawem ale jak nieoficjalnie donosi kurier szczecinski- to sie nie dlugo ma zmienic..
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 06/09/2004 19:13
Michal narazil sie ta wypowiedzia policji ktora zapowiedziala, ze na nastepne koncerty ich troje beda wymagane legitymacje honorowych krwiodawcow. Nie dajmy sie zastraszyc policji i na najblizszy mecz przyjdzmy w czerwonych wlosach na znak solidarnosci z kumatym Michalem Wisniewskim.
|
za plecami psów myśliwskich cała masa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 07/09/2004 01:08
Pisze sie na ta akcje... a dla najbardziej kumatych - moze czerwone chusty... ty by bylo cos. Prosze o opinie i natychmiastowy kontakt... precz kartami precz z chipami Michal W. ( bez nazwisk panowie) jest z nami!!!
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 07/09/2004 18:11
Dokładnie, bez nazwisk. Nie wszyscy wiedzą, ale grupę MW założył Michał W. stąd właśnie MW. Nawiązaliśmy z nim współpracę podczas programu na żywo "Jestem jaki jestem" gdzie gościem specjalnym miał być Helmut, niestety nie wpuszczono go, bo ponoć (!) był znów pijany. Poza kulisami doszło jednak do długo oczekiwanej z obu stron zgody i tak powstało MW!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 07/09/2004 18:35
A kiedy grupa MW uszyje flage z funduszy Michala W.?? Ponoc macie juz konkretny plan tylko Brudny Harry sie ociaga z realizacja? Na miescie ludzie mowia ze ma to byc flaga z podobizna Michala W., ktory wlosy bedzie mial ucharakteryzowane na granatowo-bordowo. Na gorze zas krotkie zdanie : Jestesmy jacy jestesmy - Chuligani zawsze z toba Michal
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|