| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 00:07
odnosnie bluzgow na Lecha to popieram wypowiedzi co po niektorych w tym temacie ze powinny one zaistniec na meczu tylko raz podczas wchodzenia kibicow Leszka na sektora a potem tylko doping na Pogon bo tylko to moze pomoc pilkarzom w walceo wynik!
a co do pomyslow na ogarniecie reszty stadiu do NIE BLUZGANIA to mozna by wlaczyc do tej akcji np .gazety i strony internetowe Pogoni do tego aby naglosnily cala akcja a do tego gdyby pikniki zaczely bluzgac to mlyn moglby zaczac gwizdac lub ich zagluszyc dopingiem albo zaczac krzyczec "Nie bluzgamy" Pozdrawiam
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 02:07
Pyrusów trzeba należycie przyWitać ! Później niech sie dzieje co chce... chaosu sie nie uniknie podejżewam że nic z tego nie wyjdzie !
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 10:31
No to ludziska.....oficjalna linia juz dyskutowala na temat dopingu na meczu z Leszkiem i nic(lub prawie nic) ta dyskusja nie da...Ja bylem inicjatorem nie bluzgania na poprzednich meczach(poczawszy od tego na Arce...i tam powstrzymawaliscmy ludzi,ktorzy bardzo to chcieli przeforsowac).Wiadomo,ze kultura dopingu u nas wzrosla i bezsensownych wrzut na inne kluby nie ma...ale do chuja to jest mecz z Lechem i powiedzmy pewnych rzeczy sie nie przeskoczy i co najwazniejsze nie mamy zamiaru nawet probowac.Mam tylko nadzieje, ze kibice(szczegolnie ci z mlynu) poczuja sie do odpowiedzialnosci zrobienia porzadnego dopingu przez cale spotkanie...rownego i glosnego...a gwarantuje,ze proporcje beda na prawde odpowiednie(bez powtorek typu Pogon - Arka,Pogon - Cracovia,Pogon - Hertha).A teraz tak,zeby wszystko bylo jasne(a jest sporo mlodych/nowych kibicow)..uczcie sie :
"Tylko Lecha, kurwe Kolejorza wrzucimy do morza, niech ta kurwa topi sie"   
Pozdrawiam
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 11:53
> > > Badzcie raz madrzejsi od pyrow i nie klnijcie na nich tylko dopingujcie
> POGON
> !!!
hmm.. a ty Bartollo nie wybierasz sie na mecz czy nie bedziesz
> dopingowal
> Pogoni piszac to dopingujcie
Czyzby zamierzal obserwowac przebieg meczu na
> czacie?? 
Co sie zle przekreci odrazu szum sie robi ... Oczywiscie ze ide na mecz .. ja od 4 lat zadnego meczu nie opuscilem to czemu mialbym nie byc na lechu ?
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 12:19
> > > > Badzcie raz madrzejsi od pyrow i nie klnijcie na nich tylko dopingujcie
> POGON
> !!!
> dopingowal
> czacie?? 
Co sie zle przekreci odrazu szum sie robi ... Oczywiscie ze ide
> na mecz .. ja od 4 lat zadnego meczu nie opuscilem to czemu mialbym nie byc na
> lechu ?
Nie, no to prawdziwy kibol  
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 15:40
> > > > > Badzcie raz madrzejsi od pyrow i nie klnijcie na nich tylko dopingujcie
> POGON
> !!!
> dopingowal
> czacie?? 
Co sie zle przekreci odrazu szum sie robi ... Oczywiscie ze
> ide
> na mecz .. ja od 4 lat zadnego meczu nie opuscilem to czemu mialbym nie byc na
> lechu ?
Nie, no to prawdziwy kibol   
no a jak !!!;]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 17:27
Bluzgajcie sobie, bluzgajcie 8-) Już tylko to Wam zostało (prawda Patyku84 ? 8-)).
Jedna uwaga - barwy Kolejorza są niebiesko-białe, a nie jak tu ktoś próbowuje sugerować. Tak więc jeżeli chcecie przekazać nam co sądzicie o naszych barwach, zróbcie to chociaż prawidłowo. Inaczej zostaniecie totalnie zlani,bo nikt nie zrozumie o co Wam chodzi.
Prośba do moderatorów - czy moglibyście wstawić do bazy herbów następujący herb Lecha http://www.icpnet.pl/~mkawka/awatar1.gif ? [Ostatnio edytowane przez Stary Marych: 2004-08-17 17:29]
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 19:15
Ja tam osobiscie jestem przeciw bluzganiu (z wyjatkiem craxy) moim zdaniem lepiej jest wymyslec cos z jajcem.Bo przeciez mozemy sie bluzgac non stop ale i tak Lech nam dojebie " Spierdalaliscie w Pyrzycach Spierdalaliscie" lub " 3 liga, 3 liga..... " i to w nas uderza a czy kibice Lecha przejmuja sie gdy krzyczymy " Nie nie nienwidze Lecha" albo " KKS chujem jest" Lepiej udowodnic swoja wyzszosc w inny sposob (choc niestety teraz trudno jest nam ukazac wyzszasc od Lecha)
|
|
|
|
|
Odp: Doping na meczu z Lechem: bluzgamy, czy nie?? - 17/08/2004 21:43
> Lepiej udowodnic swoja wyzszosc w inny sposob (choc niestety teraz trudno jest nam ukazac
> wyzszasc od Lecha)
100% racji.. Oczywiscie jak wspomnialem wczesniej kilka przyspiewek poprostu MUSI sie pojawic ale fajnie byloby wymyslic cos w stylu "caly Poznan jednym chorem" z sektorowki (L)
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-