Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik - Pogoń 4:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:57
>
> Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami -
> pikniki już wymiękają ;)

>Niestety Helmutsporo pikników ma karnety.

Wystarczy, ze odpadna ci co nie maja...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7882 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:58
Na mecze będe i tak chodził a Pogoń ma za zadanie się utrzymać a nie Ptak sobie już puchary wymyśla

Tylko Pogoń!
zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:08
Niech żyja Ptaki!!

j27
bzderek
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:13

cieniutko chlopaki musza popracowac na kondycia stracic 3 bramki na koncu meczu w 3 minuty to jest straszne cale przygotowanie doo sezonu to wielka klapa a kiedy przyjdzie ta forma co mowili ??????????????????????

Kamil84
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:14
Pozdro dla tych co byli

p.s. JESTESMY NAJLEPSI!!!!!!!!!!!

Damy rade...
eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:16
Hmmm czego sie spodziewaliscie? :P Puchary? Zachcianki Ptaka niestety sie nie spelniaja, dobrze przynajmniej otrzymali zimny prysznic !! Potrzeba nam na pewno jakiegos napastnika, i wg mnie zmiany taktyki (tak jak pisali poprzednicy) 1 atakujacy to naprawde za malo, a od Baniaka sie odpierdolcie, jak wygrywali to nosiliscie Go na rekach a teraz juz na Niego bluzgacie. Co tam, mialem przeczucie ze Pogon nie bedzie grala o puchary a raczej o srodek / utrzymanie - na mecze nadal bede chodzic ;P

Czy wygrywasz czy nie ...

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:17
Kurwa ludzie co wy pierdolicie (w wiekszosci) Do 75minuty mielismy punkt-wielu przed meczem uwazalo ze bedzie on sukcesem.. Pozniej wg.recenzji na oficjalce blad popelnil sedzia (nieodgwizdany faul na Masternaku) z tego poszla kontra faul Julcimara czerwien karny i mecz sie ustawil.. Czy to prawda przekonamy sie w relacji w C+.. (poniedzialek 20) A wy placzecie ze jak za Gondora-tam do przerwy bylo 5:0 a tu do 75minuty 0-0 czyli to o co Pogoni chodzilo... Ogarnijcie sie coponiektorzy ze swoimi komentarzami..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
kibic100%
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:28
Obrona jest stanowczo, do dupy juz w meczu z Legia bylo to widac a dzisiejszy mecz jeszcze bardziej w tym utwierdza.

kibic100%
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:38
Co oni k.... chcieli odczarowac???No chyba nie Zabrze.Po ch.. p..... farmazony ze czas wygrac w Zabrzu.Jak mozna stracic 3 bramki w 3 minuty???Najbardziej mi zal tej 50 osobowej grupy ze Szczecina, ktora jechala przez cala Polske, by ogladac taka zenade.NO I TERAZ ZOBACZYMY ILU JEST PRAWDZIWYCH KIBICOW???

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:50
Jak ja to czytam to mi sie plakac chce... Ludzie obudzcie sie!! Co wy myslicie ze od razu wygramy wszystkie mecze?? Taka jest pilka a Baniaka zostawcie w spokoju. Tak jak Helmut napisal - pograliscie w Cm'a po ustawialiscie taktyki i wygraliscie lige..to nie realia-to tylko gra. Pilka jest okrutna i tak musi byc. Co do Krzyska Pilarza...Bylem na NIE ale widze ze chlopoak ma talent i nie jest potrzebny Peskovic czy jakis glowniarz z rep. do lat 19 co nie umie obronic strzalu z 25m. Potrzebny jest nam doswiadczony obronca ktory w pelni zastapi Julcimar'a. Chyba ze do Magdonia sie tez pomyle i w meczu z lechem zagra naprawde bosko.

Patrzac od strony trybun to jestem haapy!! Piknikom mowimy NIE!! i niech odpadki spadaja na wysypisko:D:D Ja jestem z Pogonia na dobre i zle i nie mam zamiaru zmieniac swojego nastawienia bo ja Kocham te barwy Kocham ten Klub!!pozdro

A zapomnialem napisac ze oprocz obroncy potrzeba nam NAPASTNIKA !! bez niego ani roz [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-08-07 21:53]

MW'03
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:53
Ja pierdole Polonia grała z Wisła przez około 60 minut w "10" a Pogoń z Górnikiem przez 13 !!! i wynik podobny tylko Pogoń w lepszym stylu 3 bramki w 5 minut !! a to naprawde jest wyczyn , jestem ciekaw kto ich tak ustawił, hmmmmmmmm....... pomyślmy wspaniały trener koordynator ,jednak w Poznaniu dobrze zrobili wywalając go po awansie widać ten człowiek nie nadaje się do pracy w I lidze za to świetnie się nadaje do pracy z takimi Bugajami w II-III lidze a i ten jego wspaniały "diamentowy" system też widać się sprawdza w I lidze. -Prawda jest taka ,że ludzie grają a nie system !!!!! a takich jako tako Pogoń nie posiada !!. W moim uznaniu połowa ekipy nadaje się do odstrzału bo nie są to jacyś perspektywiczni zawodnicy (Probierz ,Terlecki,Giuliano,Batata,Moskalewicz) a powinno więcej grać takich jak (Grzelak,Kazimierczak,Trałka- oni przynajmniej coś grają i o coś walczą :) [Ostatnio edytowane przez shox: 2004-08-07 22:02]

:
Monika M.
Kibic
Na forum od 7840 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 21:56
shox może masz i rację ale nie do końca Moskalewicza bym zostawiła:-)

christoph
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:01

"moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za
> dużo" to zdanie jest hitem :D

Jeśli nie zrozumiałeś sensu tej wypowiedzi i nie dojrzałeś zawartej w niej ironii to Ty jesteś dla mnie hitem !!! A za Baniakiem nigdy nie byłem...., a jak czytam wasze teksty jak będzie fajnie gdy będzie pusto na stadionie to nie wiem czy się śmiać czy płakać....tacy z was wielcy kibice, a zaprzedaliście się ptakowi jak "pikniki" jak to mówicie tyle, że nie potraficie się do tego przyznać, zapominacie, że prawdziwej Pogoni już nie ma i kibicujecie tej ptakowej....ciekawe czemu nie w 4 lidze tej założonej przez kibiców ?
Teraz posypią się kolejne inteligentne teksty w moim kierunku ale mam to gdzieś...

Dziękuję :)
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:02
> a ja powiem tyle że pierdolicie farmazony :D
3 razy w CM'a zagrali i wielcy
> znawcy taktyki piłkarskiej do kurwy nedzy...

jeszcze pare tygodni temu żeście
> najeżdzali kogokolwiek kto napisał złe słowo o Baniaku i o jego taktyce...
> ogarnijcie się kurwa.... w 10 sie meczu nie wygrywa!

Kolega Helmut chyba pije do mnie (jako jedyny wspomniałem o dymisji Baniaka). Uprzejmie informuję więc, że pierdolisz farmazony. Domagałem się dymisji Baniaka po rundzie jesiennej 2003/04, w trakcie rundy wiosennej, po rundzie wiosennej, przed tą rundą, po meczu z Legią i teraz.
Poza tym, ja nie występuję w liczbie mnogiej.
Dziękuję za uwagę, "do kurwy nędzy".

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:05
A propos - christoph, zgadzam się w 100% z obiema wypowiedziami.

Zdelegalizować traktor.
prax
Kibic
Na forum od 8200 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:09
w pięć minut 3 bramy.................................. ja bym już tego czecha Pogońił to pizda nie trener.
Poza tym to nie jest skład na 1 ligę tylko na 2 ligę. Po trzecie zmienić trzeba system gry, ponieważ zawodnicy są beznadziejni technicznie i są przede wszystkim za wolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baniak nie bij głową w ściane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prax

zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:10
Baniak weź sznur ipowies sie a od Pogoni od......... się ze swoja taktyką.

j27
BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:13
Szacunek dla obecnych w Zabrzu. Sorka że nas 2 zabrakło (z Ekipy Wp...=Ost... Wy...)

Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:14
Tak, wywalmy Malurę - przecież to nie wina Baniaka, że:
- z Legią gramy świetną pierwszą połówkę, a potem myślimy o końcowym gwizdku i ciepłym łóżeczku;
- ze Spartą strzelamy trzy bramki w pierwszej połowie, a potem walczymy o dowiezienie wygranej;
- z Górnikiem gramy nieźle do 55 minuty, a potem wszystko się sypie jak domek z kart;

Nie, nie, gdzie by tu się dopatrzeć winy Baniaka... Boże broń, łapy precz, przecież on się zna na rzeczy, nawet był na stażu w Parmie! To pewnie wielki spisek, założę się że to Malura w konspiracji kierował przygotowaniami do rozgrywek! Tak, wywalmy Malurę!

Zdelegalizować traktor.
prax
Kibic
Na forum od 8200 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 22:15
pogoni potrzebana jest teraz taki system jaki miała Gracja na mistrzostwarz europy!!!!!!!!!!!
Brak techniki i możliwości szybkościowych sprawdza się przy słabszych zawodnikach, a przyznać trzeba że w POGONI nikt teraz formą nie błyszczy a w szczególności Batata- po prostu dno!!!!!!!!!!!!!!!!

prax

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888159 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005