| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 11:07
Na temat meczu w sumie zostało już wszystko napisane. Ja się wypowiem o dopingu. Kurwa ludzie jak idziecie na 12 to zapewne wiecie, że jesteście w centrum dopingu to my mamy wszystko rozkręcać. Rozumiem, że niektórzy mogą nie umieć jakiejs przyśpiewki. Ale Pogoń gol, Pogoń gol itd. czy to jest takie trudne?? Kurwa mać. Apeluje do wszystkich: RUSZCIE DUPY!! Na poczatku meczu szalał cały stadion a gdy zaczeliśmy przegrywać nawet ci na piekle zamkneli paszcze i siedzieli cicho. Na Lechu ma być lepiej.....
[Ostatnio edytowane przez Kusik: 2004-08-02 13:39] [Ostatnio edytowane przez Kusik: 2004-08-02 17:00]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 11:24
Dla mnie ejst nie poroumieniem taka sytuacja ze na 11 12 sektorz przychdozi chlopak z dziewczyna i siedza radosnei na koscistych dupach. zwykly szpan!! Teraz jest jakas moda na Pogoń i na sektor 121! oceniam ze srednai wieku w mlynie to jest 13 lat-bo tam dzieci biegaly, KURWA DZIECI!!!!! Sektor rodzinny to na 1 wypad. W przyszlej rundzie trzeba by bylo sie zastanowic jak rozwiazac ten problem aby w 12 sektorze i 11 siedzialy moze osoby ktore dopinguja ktore cos z siebie daja... a nie że P. i spółka zamiast dawać czadu namawiają do dopingu!! Powinno być tak że Oni zaczynają a wszyscy ciągną. A może jeszce łaskawych pikoli prośić"czy możesz z nami dopingować nasz klub??". Żem się wkurwił.......
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 11:53
no tak gość wcześniej ma racje .... ale jeszcze jedno mnie normalnie rozjebało a więc schodzi z boiska wasz ulubiony zawodnik Batata he he a wy na niego gwiżdżecie , chyba coś jest nie tak? przed meczem baran mówił że mu jakąś nagrode daliście a po meczu na niego gwiżdzecie .... klasyczny debilizm .....a tak jeszcze do ziomka co wcześniej pisał jak tak będzie na Lechu to nas przekrzyczą i wstyd jak cholera
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 13:17
Na spokojnie po obejżeniu 1,5 retransmisji moge stwierdzić ,że do 30 minuty Pogoń był a zdecydowanie lepsza i powinna w tym okresie gry prowadzić 2/3: 0 (sytuacje Bataty i Moskalewicza) a nie 1:0 . Bramka wyrównująca dla Legii to kompletne nieporozumienie , gol z niczego. Uważam ,że Pilarz nie potrzebnie się rruszał z bramki bo ta piłka była zagrana na 16 metr . I praktycznie od tego momentu gra Pogoni całkowicie siadła. Bramka na 2:1 dla legionistów padła po kontrze 4 na 3-jak można do takich sytuacji doprowadzić to nie wiem, dalej to w sumie nic ciekawego się nie wydażyło.
Co do dopingu to Canal+ ma jakoś dziwnie rozmieszczone te głośniki bo słychać było tylko cichy doping zupełnie inaczej niż było na prawde , no i .... było podczas meczu wiele przestojów w dopingu (kompletna cisza) a dla przykładu na meczu Wisły z Łęczną przez całe spotkanie był dobry (głośny) doping ale z Lechem pokażemy klasę 
|
:
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 13:31
Co do oprawy daję ocenę 10/10 szczególny plus za zajebistą flagę z panem Florianem. Bardzo dobry pomysł z odśpiewaniem hymnu państwowego. Od następnej rundy powinni pomyśleć nad wpuszczaniem na sektor 12 małolatów którzy wogule nic nie robią. Oczywiście niektórym nawet nie chciało się mahać flagami,ale jednak wszystko wyszło bardzo dobrze.Pozdro dla tych co dopingowali przez cały mecz,a dla tych co siedzieli bezczynnie:wypierdalać.
P.S. Pewnie ktoś zaraz napisze do mnie rekontre ostrą ale to jest tylko moje zdanie. Pzdr.
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 13:55
Zgadzam sie z niektorymi poprzednikami.Na mlyn powinny przychodzic ludzie starsi a nie dzieci z podstawowki i gimnazjum.Wkurza mnie jak jakis dzieciak piskliwym glosem spiewa mi nad uchem "pogon fans hooligans".Wogole totalna bzdura.Powinna byc jakas selekcja tak jak kiedys co wpuszczano na mlyn tylko osoby ktore ukonczyly 18.Wtedy mlyn jest moze i mniejszy ale na pewno glosniejszy.I do tego jeszcze te dzieci ktore rzucaja sie na kraty zeby sobie poszarpac = zenada jednym slowem.
|
Damy rade...
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:17
Większość opisów jest zgodna z moimi odczuciami po meczu. Najsłabiej w Pogoni zagrali Batata i niestety Terlecki. Napisałem niestety bo do końca (gdzieś do 20 sek. meczu :-) ) wierzyłem, że się chłopak przemógł, a on za trzeciego trenera robił. Moim zdaniem słabo wypadł też Olo ale przyczyną była świetna gra Choto (najlepszy w Legii). Do pozytywnych postaci zaliczę Pilarza (naprawdę dobry mecz), Grzelaka (do czasu gdy miał siły) i oczywiście naszych kibiców. Możecie narzekać, że był słaby doping, że kibice Legii nas zagłuszyli ale za hymn i podziękowania dla P. Krygera oklaski. Mała prośba do spikera zawodów: mniej tych komunikatów o konkursie a więcej zachęcania do dopingu. Co do Legii, oni tak naprawdę to nic nie pokazali. Boruc niepewny (od bramkarza pretendującego do kadry trzeba wymagać więcej), prawa obrona sito, pomocy to ja nie zauważyłem, no a atak - tradycyjnie grali w myśl zasady "jestem sam i nikomu piłki nie dam". Legia miała naprawdę szczęście, że wygrała. Mała uwaga o kibicach Legii: trochę więcej kultury Panowie eleganci, wprawdzie jest sztama ale to wy byliście gośćmi a gościom nie wypada rozwalać stadionu. Chcecie wywalać płoty to proszę ale na Łazienkowskiej. Wnioski: więcej treningów strzeleckich (strzały z pierwszej piłki); osobny tryb pracy z Terleckim (przydałby się też psycholog) no i treningi kondycyjne. Z uwagi na urlop :-D drużynę zobaczę dopiero 11.09 na Wiśle i zobaczymy, czy zmieniło się na plus czy na minus.
[Ostatnio edytowane przez pm53: 2004-08-02 14:20]
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:18
> Z moimi oczami wszystko ok. Choc na poczatku wydawalo sie groznie. Dzieki
> wszystkim za troske!!!
To good...
Agencja Ochorny To Zespół....
> owinna byc jakas selekcja tak jak kiedys co wpuszczano na mlyn tylko osoby ktore ukonczyly 18
Teraz za późno..karnety posprzedawane a np. taki ja 16 latek ma karnet i co zabronisz mi tam wejść bo nie mam 18 lat buhahahah... cieżko wybrać osoby ogarniete ale z czasem inni się nauczą...chociaż dziecie to przesada...
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-02 14:21]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:23
Mam nadzieje ze moje przypuszczenia sie nie spalnia, ale cos mi sie zdaje ze teraz na 11 i 12 sektorze bedzie duzo przypadkowych osob, poniewaz tam sa najtansze bilety :/
[Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-08-02 14:27]
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:29
> owinna byc jakas selekcja tak jak kiedys co wpuszczano na mlyn
> tylko osoby ktore ukonczyly 18
Teraz za późno..karnety posprzedawane a np.
> taki ja 16 latek ma karnet i co zabronisz mi tam wejść bo nie mam 18 lat
> buhahahah... cieżko wybrać osoby ogarniete ale z czasem inni się
> nauczą...chociaż dziecie to przesada...
Spoko ziemniak wiem ze teraz z tym bedzie troche trudniej.To przynajmniej moznaby wywalac gnojkow tych ktorzy nie maja karnetow tylko leca na biletach.Kiedys bedzie jakas akcja(zadyma) czy cos to jak taki dzieciak przez przypadek wylapie to bedzie placz i lament ze starsi bija dzieci i ze cholota jest na stadionie .Mlyn to 3/4 to dzieci w wieku 13-16 lat i to jest niezafajne wedlug mnie.
|
Damy rade...
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:32
Moim skromnym zdaniem na 12 powinni przychodzicc ludzie oj 15-16 lat pozniwaz w tym wieku zmienia sie u chlopaków ton glosu albo moze niech na innych sektorach np 4-5 lub dalej za 12 siedza osoby ktore by takze kierowali dopingiem oczywioscie rownym z mlynem bo np jest cisza to malo kto stanie i poderwie do dopingu.a mnie wqyrwaija te stre pierdziochy bylem na 15 i byla akcja rece w gore a tu satrszy pan wez te rece bo nic nie widze ;/ ALE MIEJMY NSADZIEJE ZE BEDZIE LEPIEJ
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:51
A baranowski to juz wogole bez komentarza.Taki wiesniak ze szok.Niech jeszcze teledysk nakreci do swojego singla. Co za wies.Puscil to bo wiedzial ze mecz leci w canal + i uslyszy go cala Polska i jakis skaut wychwyci jego talent.Baranowski=wiesniak :rocketwhore:
|
Damy rade...
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 14:56
Mecz ogółem pod względem oprawy w skali 1/10 oceniam na 9 jak moi poprzednicy. Kartoniada, podobizna Pana Krygiera, race, chorągiewki, pasy, świece dymne, i folie dały naprawde zajebisty efekt. Niestety nasi piłkarze mieli szanse wygrać mecz ale nie trafiali w 100% sytuacjach. Batata chyba powinien iść do okulisty bo nie wiem jak mógł nie strzelić w setkach. Co do giwzdów Na Batate i Terleckiego...gwizdy powinny ich zmotywować do lepszej gry. Niestety na młynie dużo nie powołanych osób, którym nawet nie chciało się trzymać foli czy chorągiewek.Przez najtańsze karnety na młynie można było zobaczyć 8 letnie dzieci i starszych ludzi po 50 roku życia..no cóź.. z dopingiem sprawa wyglądała średnio...nie ma co ukrywać wiele osób chodzi na młyn dla towarzystwa albo dla szpanu a śpiewać i tak nie będą..mniejmy nadzieję, że w następnych meczach będzie poprawa tego elementu..
oceny piłkarzy.
Pilarz 7/10... nie porozumienie z Mauro i stracona bramka w głupi sposób, choć uratował nas od straty kilku goli.
Matlak 7/10... strzelona bramka i kilka akcji ofensywnych....nic po za tym
Mauro...5/10...próbował, próbował..jeden z gorszych na boisku...jakieś sztuczki robił techniczne i tak nie dokładnie podawał..powinien być na rezerwie.
Julcimar...6/10..niczym szczegolnym się nie wyróźnił
Masterniak..6/10 tak samo jak Julcimar.
Guliano...5/10 prawa strona nie istaniała prawie.
Kazimierczak...7/10..próbował szarpać ale jak nie szło to nie szło..
Terlecki...5/10...spodziewałem się wiecej po tym piłkarzu..osobiście wole Łabędzkiego
Batata...4/10,..kilka sytuacji nie wykrozystanych 100% mówi samo za siebie..
Olo..6/10...miał sytuacji troche..tak samo nie wykrozystał...
Grzelak..7/10...szarpał. starał się..dobry technicznie..
Bugaj..za krótko grał by go ocenić..
Probierz...6/10..nie wyróżnił się niczym od pozostałych partenrów.
Trałka..6/10..wprowadził troche ożywienia..jego pierwsza akcja i już ciekawa...na niego bym stawiał.
Co do taktyki...hmm po pierwszym meczu nie można już mówić, że jest do dupy i wogóle. Ocenić ją można po kilku meczach nie po jednym...Mecz w sumie był w miare wyrównany choć Legia lekko przewyszała...Widać było, że końcówka meczu w wykonaniu portowców nie była taka jak w 2 lidze.. Grali bez zastanowienia, prostymi wrzutkami co do niczego nie prowadziło..i portowcy nie mieli chyba siły pod koniec meczu tak mi się wydaję...czyżby braki kondycyjne??oby NIe..a więc czekamy na następny mecz..
ale się kurwa rozpisałem...hahaha
[Ostatnio edytowane przez Mati_: 2004-08-02 14:56]
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 15:52
Ja pierdole czemu jak Legia dostaje w dupe to zawsze zaczyna zadyme?? Zajebisci sa ci przyjaciele. Wkurwiaja sie bo nic im nie wychodzi a gdy zawineli jednego z nich to chcieli po niego poleciec. Na cholere wskakiwali na plot Tylko dzieki Mauro, ktory wypracowal bramke dla Legii uspokoilo sie na trybunach. Co do dopingu. Pierwsze 20 minut wzorowe a potem juz znacznie gorzej. Siedzialem na 7 i moze 20 osob cos tam klaskalo i darlo pyski, a reszta wpieprzala kielbase i zapijala cole. Bardzo ladna oprawa Tu gratulacje Szczegolnie ta duza flaga z Florianem. Choc na pozatku myslalem ze to bedzie glowa Mariana J. Ogolnie Legia miala duzo farta, bo Batata gdziesz zgubil swoje przeszczepy i byl cholernie nieskuteczny, slabiutko Terlecki z Probierzem. Tralka oprocz jednego tricku beznadziejny. Grzelak z Kazimierczakiem pracowali za 3-4 bo reszta jakos podawala pod nogi legionistow. I jeszcze jedna sprawa: Wkurwil mnie strasznie komentarz Ziobera na Canal +. Obejrzalem dzisiaj rano powtorke meczu i kazde zagranie Pogońiarzy ten "ekspert" krytykowal. Natomiast jego pupilkiem jest Saganowski, bo zdrowo sie podniecal po kazdym dojsciu do pilki przez tego pilkarza. Sagan jest dobry, ale jakiejs wspanialej partii wczoraj nie rozegral...Mecz do przemyslenia...
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 16:23
"Zajebisci sa ci przyjaciele" - tu sie z toba zgodze - przyjaciele z Wawki są zajebiści 
"...a gdy zawineli jednego z nich to chcieli po niego poleciec. Na cholere wskakiwali na plot " - sam sobie odpowiedziałeś, nieprawdaż?
[Ostatnio edytowane przez Helmut: 2004-08-02 17:29]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 18:07
Inauguracja w kazdym calu udana 
Bylo wszystko na co czekalem juz dluzszy czas
Zaczelo sie w piatek, skonczylo w niedziele. W poniedzialek niestety od rana obowiazki wzywaly. Zdazylem sie ogarnac 
Kibice Legii pokazali jak sie dopinguje. U nas za 10 lat ludzie nie naucza sie piosenek skladajacych sie z kilku prostych slow.
Oprawa 
ChWDP za pore, w ktorej rozegrano mecz.
Co do wyniku, to akurat wczoraj nie byl on dla mnie najwazniejszy. Jedno tylko napisze: Tralka i Labedzki za pseudogwiazdeczki (Giuliano, Terlecki).
Batata juz dawno zgubil forme. Nie lepiej go w jednym meczu na lawce posadzic i zmusic do rozkminy?
|
1948
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-