Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Widzew 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rydzio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7053 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 21:08
Jak zawsze w plecy
a ile ptakofanów...
Dzięki telebiomowi dowiedziałem się że Majdan ma na imie Jarosław ;O

Ostatnio edytowany przez: Rydzio, 28 kwietnia 2007, 21:18 [1 raz(y)]

Szczecin Moim Miastem!
Pogoń Moim życiem!
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 21:24

Lord napisał:  
(..)tylko pochodzenie pewnej znanej juz dzieciom w podstawowce osobie, ktora byla z Francji .. ;)

nie kozacz sie dziecko, bo juz mnie zaczynasz wkurwiac

HERRING POWER
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 21:27

Szymon! napisał:  
Napisze krotko , bo nie ma o czym pisac...
Grosicki na plus widac ,ze sie stara. Tinga o ile dobrze zobaczylem nic nie gral nie walczyl czy on wogole tam byl?
Zegnaj 1 ligo ! antos prosze spieprzaj z tymi plazowymi pilkarzami i juz nie wracaj...

Cytat:  
"W Szczecinie nie ma już spikerów z licencją" - i tyle w tym temacie.

znow polecial z dobrym tekstem "Myslalem ,ze co sie zmienilo..." nie bedzie komu puszczac muzy :P

akurat z tym tekstem to palnal jedna wielka bzdure. panie Nesterowicz poczytaj pan przepisy gry w pilke nozna. Wedle nowych przepisow Edi slusznie zostal ukarany zolta kartka gdyz gra miala byc wznowiona na gwizdek a Edi sie pospieszyl. tak wiec panie Nesterowicz zapraszam do lektury przepisow zebys pan durnych kibicow nie wprowadzal w blad.

a sedziowanie ogolnie nie bylo złe.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 21:28

D.A.W napisał:  

Lord napisał:  
(..)tylko pochodzenie pewnej znanej juz dzieciom w podstawowce osobie, ktora byla z Francji .. ;)

ja zaczynam Ciebie wkurwiac ? jak Ci cos kurwa we mnie przeszkadza to nie musisz czytac moich postow .. jak nie umiesz wyl;apac kontekstu wypowiedzi .. ewentualnie mozemy sobie cos w rl wyjasnic .. tylko mnie na Pogoni Nowej zawolaj .. to podejde ..

Against modern wszystko!
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 21:39
I pewnie znowu plakali w szatni :)

1948
AMS
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 21:49
To co sie dzieje to juz kurwa nie jest smieszne,to jest jak zly sen ,Panie Ptak oszczedz nam kibicom tego wszystkiego i WYP........ pan z tego miasta z tym swoim interesem

A ja i tak wierzyc nie przestane...
manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Mi samych piłkarzy jest szkoda, ich przeciętne umiejętności nie sprawdzają sie do końca (!!) w polskiej ekstraklasie, podpisując kontrakty do końca nie wiedzieli na co sie piszą. Większość z nich pewnie nawet nigdy nie była poza Brazylią, co dopiero w Europie. Grają pod presją, kolejny mecz który przegrywają po zostawieniu wielu sił na boisku. Nie są tu niczemu winni, widać że się starają ale samymi chęciami nic nie zdziałają... a wszystko to przez chorą wizje zezolka..

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7881 dni

Nie byłem i nie żałuje.
Zamiast wyjazdu na meczyk urządziliśmy sobie z kolegami turniej w PESa i napewno było w nim więcej emocji niż na dzisiejszej I-ligowej kopaninie...
Czytając wasze komentarze nasuwa mi sie tylko to ,że grali jak nigdy ,przegrali jak zawsze :)

Tylko Pogoń!
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 22:12

Steryd napisał:  
I pewnie znowu plakali w szatni :)

taa obierali cebule jebani ;)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 23:29
A Julicmar nadal swoje: Bedziemu szukać punktów w Warszawie... standardowy tekst od września ubiegłego roku, choć mogę im pomóc bo znam parę ciekawych punktów w stolicy, ale on chyba miał na myśli te ligowe punktu- szalony... ;]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 09:21
Te bilety za 5 zł to ściema. Byłem godzinke przed meczem, w 3 kasach nie było ani jednego. Wchodze na stadion, a tam moze garstka ludzi. Sektory za piataka ledwo zapelnione w polowie :D

A co do meczu: Elton, Tinga, Lilo DO wymiany po 15 minutach gry. Grosicki, Edi na +. Tiago Martins to totalne drewno. Nie grali specjalnie źle, widac, ze Polakom i Ediemu chcialo sie zapieprzac (szczegolnie Skorski biegal od linii do linii, szkoda, ze zarobil wczesnie zolta). Reszta prezentuje poziom bananowo-kokosowy.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
psychopig
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 09:46

spagetti napisał:  
W derbach Lodzi lepszy Widzew

Chyba faktycznie derby skoro już na żydów brzydkich wyrazów nie można pośpiewać.
Jeśli nie prowadzicie dopingu, olewacie te mecze, to po chuja się wpierdalacie co stadion śpiewa?
Od następnego meczu sprawdzajcie, kto w jakich skarpetkach przychodzi.

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 10:17

eJay napisał:  
Te bilety za 5 zł to ściema. Byłem godzinke przed meczem, w 3 kasach nie było ani jednego. Wchodze na stadion, a tam moze garstka ludzi. Sektory za piataka ledwo zapelnione w polowie :D

Ja wszedłem na 2-gi sektor tuż przed pierwszym gwizdkiem i był zapchany - więc ludzie pewnie wcześniej kupili bilety i przychodzili na ostatnią chwilę. A wielu pewnie też kupiło te bilety za 5 i wbijało się na inne sektory.

P.S. Też miałem kupiony dzień wcześniej i wtedy były tylko na sektory 1,2,11,12

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 10:46

eJay napisał:  

ja bylem 1,30h przed meczem i byly jeszcze normalnie za 5 zl bilety , ale z tego co koles mi mowil co przedemna kupowal to na slonecznym nie bylo juz tak okolo 15 ;).
Wiesz kupilo sie bilecik za piataka i poszlo sie na kryta ;)

AlterB
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 11:09

psychopig napisał:  

spagetti napisał:  

Chyba faktycznie derby skoro już na żydów brzydkich wyrazów nie można pośpiewać.
Jeśli nie prowadzicie dopingu, olewacie te mecze, to po chuja się wpierdalacie co stadion śpiewa?

byles w Lodzi na Widzewie???... wiecj zamknij morde.

byku
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 11:16
Mi tylko Baniaka zal.Facet sie stara robi co moze ale chyba nie zdawal sobie sprawy jak podejmowal ta robote w co sie wpakowal.

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 11:18

Lord napisał:  

D.A.W napisał:  

Lord napisał:  

ja zaczynam Ciebie wkurwiac ? jak Ci cos kurwa we mnie przeszkadza to nie musisz czytac moich postow .. jak nie umiesz wyl;apac kontekstu wypowiedzi .. ewentualnie mozemy sobie cos w rl wyjasnic .. tylko mnie na Pogoni Nowej zawolaj .. to podejde ..

wybacz ale na PN nie chodze, poza tym wydaje mi sie ze powinienes zachowac troche szacunku dla starszych... nie odpisuj bo nie chce mi sie z toba dyskutowac

HERRING POWER
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 12:25

psychopig napisał:  

spagetti napisał:  

ciesz sie ze po mordzie nie dostales
wkurwiajace jest to ze przez tyle czasu byl lament o dopingu
macie pole do popisu wiec czemu nie dopingujiecie Pogoni lecz same bluzgi Widzew,Wisla etc ???

Better dead than red!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 12:36
Za mną siedziało jakieś dziecko (7-8 lat), które non stop wrzeszczało piskliwym głosikiem "jude...jude...jude... cała Łódź". Potem zachęcony przez tatusia, który często ponaglał by dzieciak krzyczał głośniej, zaintonował "dwie bramki Edi, dwie bramki Lilo i Pogoń ma mistrza Polski" , a skończył na zwyzywaniu Fabiniaka.

Co to się porobiło...

WNB
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 29/04/2007 12:41

Bzyku napisał:  
Za mną siedziało jakieś dziecko (7-8 lat), które non stop wrzeszczało piskliwym głosikiem "jude...jude...jude... cała Łódź". Potem zachęcony przez tatusia, który często ponaglał by dzieciak krzyczał głośniej, zaintonował "dwie bramki Edi, dwie bramki Lilo i Pogoń ma mistrza Polski" , a skończył na zwyzywaniu Fabiniaka.

Co to się porobiło...

:)heh

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775311 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005