| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 13:07
>ej a ja mam na chacie 100 workow konfetti ktore nacialem jeszcze na mecz z
> belchatowem ale nie mialem okazji ich oddac wiec chcialbym wiedziec kiedy i
> gdzie moge je oddac ?? pozdro
Jest napisane kilka postów wyżej przez Hilka :
> Kolejne zbiórki:
>czwartek (29 lipca), od godziny 17 do 19 na niskiej
> trybunie
>sobota (31 lipca), od godziny 17 do 19 na niskiej trybunie
Czytaj uważniej posty
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 19:33
> a ja troche po za tematem ---> kiedy będzie druga czesc vlepek ??
> niejestem pewny ale MW chyba już wydali 2 czesc, bo coś w liderze ostatnio > widziałem i se kupilem to chyba nowe 
Nie jest to 2 seria vlep MW, aczkolwiek zysk przeznaczony jest na oprawę meczów.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 19:49
Kurwa mac...nie bedzie,bo nie bylo takiego zalozenia...opanujcie sie do chuja...czy cos bedzie - przyjdz na mecz a sie dowiesz.Internet nie jest od wypisywana elementow oprawy jakie beda na meczu.A z moich info wynika, ze zbiorka idzie tragicznie.Ostatnio(Belchatow) akcja zostala uratowana przez SLW (wielkie pozdro dla Ciebie).Jak widac "ludzie internetu" nadal maja tylko wymagania, a wklad bardzo malutki( z gory sorka za uogolnienie).JAK MNIE TO WKURWIA!!!
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 21:12
> Kurwa mac...nie bedzie,bo nie bylo takiego zalozenia...opanujcie sie do
> chuja...czy cos bedzie - przyjdz na mecz a sie dowiesz.
Słuchaj to KURWA nie jest potrzebne. Wystarczyło powiedziać po ludzku i po sprawie,a nie używać tych głupich epitetów jako przecinka.Nie musisz wyzywać.
Proponowałbym nie wrzucać wszystkich do jednego wora mówiąc ze tylko narzekają.
Sam chętnie bym pomógł tylko nie wiem jak jeszcze to mozna zrobić(pomijając zrzutki oraz konfetti) bo nie wiem do kogo mozna sie odezwać w tej sprawie.
Wiem ze po części mówsz prawdę ale niektórzy tną to cholerne konfetti(od wczoraj mam juz 50 woreczków a do soboty jescze troszke czasu mi zostało) i dorzucają ile mogą na oprawy.
Skąd miałem niby wiedzieć ze nie było ono planowane na Legię?? Nie tylko ja to tak odebrałem(nie było jednoznacznej informacji na ten temat)Własnie z tego powodu zapytałem dlaczego.
Doceniam Waszą pracę i jestem pełen podziwu.
Staram sie w miarę mozliwości pomagać i dorzucam na każdym meczu pare zł.
Fajnie by było jakbyś troszke uszanował innych zamiast na nich najeżdżać i niesprawiedliwie oceniać.
POZDRO
[Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-07-29 21:15]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 21:56
Portalboy gratulacje i oby tak dalej 
Do wypowiedzi bartekwt...Bede uzywal slow na jakie mam ochote to po pierwsze .NIkogo nie wyzwalem to dwa.Po trzecie specjalnie z gory przeprosilem za uogolnienie,gdyz wiem ze ulamek ludzi stad jednak zapieprza,a najezdzam,bo wiecej jest tu wypowiedzi negatywnych na rozne tematy niz pomocy.Po czwarte jednej podstawowej rzeczy nie ogarniasz...Net to nie jest miejsce na zdradzanie szczegolow opraw...Skoro Mlodzi prosza o pomoc to jest ona potzrebna,ale przy okazji nie psujcie calej zabawy wypytujac co gzdie i jak.Pozdro "...dla kumatych,dla tych co znaja klimaty "
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 22:08
> Portalboy gratulacje i oby tak dalej 
Do wypowiedzi bartekwt...Bede uzywal
> slow na jakie mam ochote to po pierwsze .NIkogo nie wyzwalem to dwa.Po trzecie
> specjalnie z gory przeprosilem za uogolnienie,gdyz wiem ze ulamek ludzi stad
> jednak zapieprza,a najezdzam,bo wiecej jest tu wypowiedzi negatywnych na rozne
> tematy niz pomocy.Po czwarte jednej podstawowej rzeczy nie ogarniasz...Net to
> nie jest miejsce na zdradzanie szczegolow opraw...Skoro Mlodzi prosza o pomoc to
> jest ona potzrebna,ale przy okazji nie psujcie calej zabawy wypytujac co gzdie i
> jak.Pozdro "...dla kumatych,dla tych co znaja klimaty "
Hehe całkiem miła wypowiedź.Byłem ciekaw reakcji. Oby tak dalej. 
Naprawdę jeśli bede mógł w jakiś sposób Wam pomóc to czekam na propozycje [Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-07-29 22:09]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 29/07/2004 23:44
> jak tak tylko przy okazji chcialem powiedzieć...
> Patyk nie jest z MW
> 
A kto jest?
P.S Hilek napisałem juz do Ciebie. Odezwij się
Juz znalazłem squad zdolna ze mnie bestja;D [Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-07-29 23:48]
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 30/07/2004 08:33
> jak tak tylko przy okazji chcialem powiedzieć...
>Patyk nie jest z MW 
hehe...raczej  ... jestem za slabo ogarniety, zeby byc w MW ...SZAKALE ZAPIERDALAC
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 30/07/2004 09:29
> a mój to 100 + 106 serpentyn ale z gory mówie ze nie moge za bardzo > wam tego podrzucić, wiec rozruce po sektorze najwyżej 
Konfetti nie jest przewidziane na mecz z Legią, więc chyba nie ma problemu, żebyś podrzucił wszystko na zbiórkach po Legii lub ew. przed meczem z Legią możemy się ustawić.
> Hilek napisałem juz do Ciebie. Odezwij się
Nic nie dostałem.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 30/07/2004 10:32
> Konfetti nie jest przewidziane na mecz z Legią, więc chyba nie ma problemu, żebyś podrzucił
> wszystko na zbiórkach po Legii lub ew. przed meczem z Legią możemy się ustawić.
o to dobrze, to znajde tam na 100% kogoś, może Bart znowu bedzie malowac twarzyczki i on mi wskaże do kogo iść 
ps. to aj zaczynam dalej tnąć żeby mimo wszystko zostawić sobie cos do rozrzucenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|