Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Przywitanie judasza?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
muniek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 09:57
Ostatni mecz Cracovii z Polkowicami oglądali wysłannicy portugalskiego klubu SC Braga (5. miejsce w lidze). Interesują się Pawłem Drumlakiem.

- Wiem o tej propozycji - mówi Drumlak. - Dużo zależy od stanowiska Cracovii, z tym klubem mam kontrakt do grudnia 2004 roku z możliwością jego przedłużenia. Podoba mi się w Krakowie, świetnie się tu czuję. Pieniądze są ważne, na pewno w Portugalii zarobiłbym więcej, ale dla mnie liczy się atmosfera w zespole, koledzy, trener. Nie chcę być ciągle przerzucany jak worek cementu. A na razie myślę tylko o występie przeciwko Polkowicom.

źródło: Dziennik Polski

juz nawet nie wiem czy sie smiac czy plakac......

Kto nie pije ten donosi....
Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 10:44
Podoba mi
> się w Krakowie, świetnie się tu czuję. Pieniądze są ważne, na pewno w Portugalii
> zarobiłbym więcej, ale dla mnie liczy się atmosfera w zespole, koledzy, trener.
> Nie chcę być ciągle przerzucany jak worek cementu. A na razie myślę tylko o
> występie przeciwko Polkowicom.

źródło: Dziennik Polski

:), Pieniadze sa wazne, ale dla mnie liczy sie atmosfera :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 11:11
pokazał Drumczek jak sie liczy dla niego atmosfera:)

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 13:30
No prosze czyzby Drumlak zmadrzal???:duzy_usmiech:Nie to niemozliwe:duzy_usmiech:

Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 14:04
Drumlak byl kiedys materialem na gwiazde mial talent. ale jakos kiepsko sie rozwinal. a latka leca. panowie szkoda sobie glowe zawracac bo w I lidze to on kariery nie zrobi - jego czsa minal
pozdr.

acidland
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 14:13
ale fajny temat :P

ale szczerze mowiąc nie ogarniam niektórych wypowiedzi :)

pierdole ten internet... jade sie zajebać... pozdro dla pijących

[Ostatnio edytowane przez H.: 2004-06-25 14:17]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 27/06/2004 12:13
Za interia.pl:
4 min później podwyższyć prowadzenie mógł Paweł Drumlak, jednak krakowski napastnik nie opanował piłki po długim dośrodkowaniu z prawej strony. 8 min przed przerwą strzelał pomocnik gospodarzy Milan Bosanac, był to pierwszy celny i, jak się później okazało, jedyny strzał w meczu gospodarzy.
:D [Ostatnio edytowane przez gryfus: 2004-06-27 12:13]

kus
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 27/06/2004 18:45
Ja tam Drumlaka nigdy nie lubiałem. Od czasu gdy zaczął dobrze grać zrobił z siebie super mega gwiazdę. A tak on grał że jeden mecz na 4 zagrał wręcz zajebiście a pozostałe na moim poziomie :P

Ps. ganja man współczuje Ci po starcu z VasyL'em :D [Ostatnio edytowane przez Kusik: 2004-06-27 18:55]

Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 16:33
Właśnie przed chwilą oglądałem na TVN 24 wiadomości sportowe - a tam reportaż o fecie w Krakowie z okazji awansu Cracovii do I ligi. Po chwili pokazana jest radość piłkarzy w szatni. A tam na samym środku "nasz" Pawełek z gołą klatą śpiewający tfu "Cracovia". Widać było, że to mu sprawia radość bo się szeroko uśmiechał.

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 17:22
> Właśnie przed chwilą oglądałem na TVN 24 wiadomości sportowe - a tam reportaż o
> fecie w Krakowie z okazji awansu Cracovii do I ligi. Po chwili pokazana jest
> radość piłkarzy w szatni. A tam na samym środku "nasz" Pawełek z gołą klatą
> śpiewający tfu "Cracovia". Widać było, że to mu sprawia radość bo się szeroko
> uśmiechał.

Tez to widzialem:duzy_usmiech:Niezle pawelek rozkreca atmosfere tam w szatni:duzy_usmiech:

Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 22:23
Ty ale az sie wkurzylem. Ta radosna morda i chorlany spiew "cracovia". Pajacyk jeden!

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 23:08
> Ty ale az sie wkurzylem. Ta radosna morda i chorlany spiew "cracovia". Pajacyk
> jeden!

Ja tam widzialem tylko jego radosc.Bo mialem jakąś awarie i mialem obraz bez glosu.A szkoda bo chcialbym uslyszec ten chlorany spiew;)

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 01/11/2004 23:00

BeJot napisał:  
"Najlepsza wypłata dla Pawła Drumlaka to chuj w dupe na czworaka"

widziałem na mórze przed blokiem

Ej ziomuś brechtam z tego :D:D:D:D

Walczyć Pogoń Walczyc...
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Przywitanie Judasza?! - 01/11/2004 23:14

K_I_S_I_E_L napisał:  

BeJot napisał:  
"Najlepsza wypłata dla Pawła Drumlaka to chuj w dupe na czworaka"

widziałem na mórze przed blokiem

Ej ziomuś brechtam z tego :D:D:D:D

niezbyt inteligentne podbicie tematu ale plus dla ciebie za to :] a co do tematu to staje sie coraz bardziej aktualny i moze warto zeby osoby Kumate sie wypowiedzialy...

POGOŃ SZCZECIN!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8956 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 01/11/2004 23:59
co do Drumlaka to przez dlugi czas na murze kolo warsztatow samochodowych [jak sie idzie od uczelni na Zolnierskiej na przystanek 60/53/75 na Klonowica] wielki napis:
"Drumlak. Co? Ty kurwo"
W poprz. tyg. jak tamtedy przechodzilem to byl zamazany... a napisano go dobre pare miesiecy temu.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 00:02
mam nadzieje ze Dymek tak z Arka nie spiewa :D:D

Po życia kres!
dziki
Kibic
Na forum od 8535 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 00:48
ktos tu napisal ze kiedys go lubilismy a teraz nie...ja nigdy nie lubialem tego jelenia i nawet kiedys zalozylem kontrowersyjny temat na jego osobe po czym jego fani najechali na mnie...dawno to bylo ale nie zmienilem zdania na temat jego osoby

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
er_carlos
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 04:10
Dla mnie jest Judaszem jak najbardziej!! Jego wypowiedzi o kibicach Cracovi jacy to oni nie są wspaniali doprowadzały mnie do śmiechu!! Wogule Pawełek w Cracovi zuużywa chyba bardzo duuuuużo wazelinki gdyż jakoś nie ma tak mordki wyparzonej jak w Szczecinie!! Tutaj potrafił każdemu napyskować, postawić się. A w krakowie złego słowa nie piśnie na kibiców, trenera czy działaczy!! Ja będę go bluzgał i gwizdał ile sił w płucach!! Przykład Radka Majdana pokazuje, że można być wdzięcznym i wiernym klubowi który zrobił z niego prawdziwego piłkarza, Drumlak jakoś nie szczyci się tym że grał w Portowej jedynastce i że to Pogoń wychowała!!
Drumlak to stara qurwa, Drumlak je... jest, Drumlaka trzeba pier...!!!

BaTmAn Co.
Kibic
Na forum od 7979 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 07:00
zgotujmy mu uroczyste i bardzo piękne powitanie... "Wypie****aj, W****dalaj,Wypier***aj!" :)

BaTmAn Co.
Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 08:40

Cytat:  
Specjalnie mu transparent zrobie... Jakie sa Wasze propozycje na haslo?

h3h3h3 oki rob a ja mam nawet haslo (kilka lepszych bylo ale co tam :])
Drumlak - masz korkovie masz pieniadze NIE MASZ WIERNYCH KIBICOW
^^ jak zle to nie wypowiadajcie sie lepiej :P

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876053 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005