| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 09:57
Ostatni mecz Cracovii z Polkowicami oglądali wysłannicy portugalskiego klubu SC Braga (5. miejsce w lidze). Interesują się Pawłem Drumlakiem.
- Wiem o tej propozycji - mówi Drumlak. - Dużo zależy od stanowiska Cracovii, z tym klubem mam kontrakt do grudnia 2004 roku z możliwością jego przedłużenia. Podoba mi się w Krakowie, świetnie się tu czuję. Pieniądze są ważne, na pewno w Portugalii zarobiłbym więcej, ale dla mnie liczy się atmosfera w zespole, koledzy, trener. Nie chcę być ciągle przerzucany jak worek cementu. A na razie myślę tylko o występie przeciwko Polkowicom.
źródło: Dziennik Polski
juz nawet nie wiem czy sie smiac czy plakac......
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 10:44
Podoba mi
> się w Krakowie, świetnie się tu czuję. Pieniądze są ważne, na pewno w Portugalii
> zarobiłbym więcej, ale dla mnie liczy się atmosfera w zespole, koledzy, trener.
> Nie chcę być ciągle przerzucany jak worek cementu. A na razie myślę tylko o
> występie przeciwko Polkowicom.
źródło: Dziennik Polski
, Pieniadze sa wazne, ale dla mnie liczy sie atmosfera          
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 14:04
Drumlak byl kiedys materialem na gwiazde mial talent. ale jakos kiepsko sie rozwinal. a latka leca. panowie szkoda sobie glowe zawracac bo w I lidze to on kariery nie zrobi - jego czsa minal
pozdr.
|
acidland
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 25/06/2004 14:13
ale fajny temat 
ale szczerze mowiąc nie ogarniam niektórych wypowiedzi 
pierdole ten internet... jade sie zajebać... pozdro dla pijących
[Ostatnio edytowane przez H.: 2004-06-25 14:17]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 27/06/2004 12:13
Za interia.pl:
4 min później podwyższyć prowadzenie mógł Paweł Drumlak, jednak krakowski napastnik nie opanował piłki po długim dośrodkowaniu z prawej strony. 8 min przed przerwą strzelał pomocnik gospodarzy Milan Bosanac, był to pierwszy celny i, jak się później okazało, jedyny strzał w meczu gospodarzy.
[Ostatnio edytowane przez gryfus: 2004-06-27 12:13]
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 27/06/2004 18:45
Ja tam Drumlaka nigdy nie lubiałem. Od czasu gdy zaczął dobrze grać zrobił z siebie super mega gwiazdę. A tak on grał że jeden mecz na 4 zagrał wręcz zajebiście a pozostałe na moim poziomie
Ps. ganja man współczuje Ci po starcu z VasyL'em [Ostatnio edytowane przez Kusik: 2004-06-27 18:55]
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 16:33
Właśnie przed chwilą oglądałem na TVN 24 wiadomości sportowe - a tam reportaż o fecie w Krakowie z okazji awansu Cracovii do I ligi. Po chwili pokazana jest radość piłkarzy w szatni. A tam na samym środku "nasz" Pawełek z gołą klatą śpiewający tfu "Cracovia". Widać było, że to mu sprawia radość bo się szeroko uśmiechał.
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 17:22
> Właśnie przed chwilą oglądałem na TVN 24 wiadomości sportowe - a tam reportaż o
> fecie w Krakowie z okazji awansu Cracovii do I ligi. Po chwili pokazana jest
> radość piłkarzy w szatni. A tam na samym środku "nasz" Pawełek z gołą klatą
> śpiewający tfu "Cracovia". Widać było, że to mu sprawia radość bo się szeroko
> uśmiechał.
Tez to widzialem:duzy_usmiech:Niezle pawelek rozkreca atmosfere tam w szatni:duzy_usmiech:
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 28/06/2004 23:08
> Ty ale az sie wkurzylem. Ta radosna morda i chorlany spiew "cracovia". Pajacyk
> jeden!
Ja tam widzialem tylko jego radosc.Bo mialem jakąś awarie i mialem obraz bez glosu.A szkoda bo chcialbym uslyszec ten chlorany spiew
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 01/11/2004 23:14
niezbyt inteligentne podbicie tematu ale plus dla ciebie za to a co do tematu to staje sie coraz bardziej aktualny i moze warto zeby osoby Kumate sie wypowiedzialy...
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 01/11/2004 23:59
co do Drumlaka to przez dlugi czas na murze kolo warsztatow samochodowych [jak sie idzie od uczelni na Zolnierskiej na przystanek 60/53/75 na Klonowica] wielki napis:
"Drumlak. Co? Ty kurwo"
W poprz. tyg. jak tamtedy przechodzilem to byl zamazany... a napisano go dobre pare miesiecy temu.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 00:48
ktos tu napisal ze kiedys go lubilismy a teraz nie...ja nigdy nie lubialem tego jelenia i nawet kiedys zalozylem kontrowersyjny temat na jego osobe po czym jego fani najechali na mnie...dawno to bylo ale nie zmienilem zdania na temat jego osoby
|
DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
|
|
|
|
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 04:10
Dla mnie jest Judaszem jak najbardziej!! Jego wypowiedzi o kibicach Cracovi jacy to oni nie są wspaniali doprowadzały mnie do śmiechu!! Wogule Pawełek w Cracovi zuużywa chyba bardzo duuuuużo wazelinki gdyż jakoś nie ma tak mordki wyparzonej jak w Szczecinie!! Tutaj potrafił każdemu napyskować, postawić się. A w krakowie złego słowa nie piśnie na kibiców, trenera czy działaczy!! Ja będę go bluzgał i gwizdał ile sił w płucach!! Przykład Radka Majdana pokazuje, że można być wdzięcznym i wiernym klubowi który zrobił z niego prawdziwego piłkarza, Drumlak jakoś nie szczyci się tym że grał w Portowej jedynastce i że to Pogoń wychowała!!
Drumlak to stara qurwa, Drumlak je... jest, Drumlaka trzeba pier...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2