Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon- Hertha << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jebudubu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7891 dni

Odp: Pogon- Hertha - 04/07/2004 17:23
BZDURA straszna! Wiem ze sprowadzenie druzyny z zachodniej europy moze kosztowac ale to nei ejst klasowa druzyna z górnej polki (ledwo sie utrzymała, odpadła z groclinem). A sparing płatny jesli to juz grosze (góra 5 zika)!
Ale ja i tak na niego pojde bo (wg oficjalki) karnetowcy maja za darmo :D:D

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pogon- Hertha - 04/07/2004 22:09
> Zapomniałes o kolegach zza miedzy o Dynamo,chyba oni dyktuja
> warunki w tym miescie... :)

>Tak, tak - ale BFC Dynamo jest absolutny
> "STASI-Klub" (wiesz ? ). To jest kommunistyczny pozostalosci i ogólem miemcy nie
> lubiany.

>;Ponadto jest Dynamo.... äh.... Plajta i nie odgrywac roli juz nie
> (przeoraszam, mój niemiecki jest lepszy :) ).

>1. FC Union Berlin / BFC Dynamo
> = wrogosc na zawsze.

>Hertha BSC jest "tylko" aktualny rywal w
> miasto.

Z moich wiadosci wynika,ze to Dynamo rzadzi w Berlinie - maja ostych zawodnikow no i sa nastawieni "nacjonalistycznie;)"...Hertha w Berlinie nie istnieje - takie Podbeskidze Bielska...totalne pikniki

Sami przeciw wszystkim!!!
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogon- Hertha - 07/07/2004 00:25
> Jesli ten mecz dojdzie do skutku to moze byc całkiem ciekawy moze nawet zawitaja
> do nas kibice z Berlina

Buahahahaha... Oni o tym meczu sie dowiedza w gazecie jak juz bedzie po!

kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogon- Hertha - 07/07/2004 00:28
> Od zawsze było tak, że mecz sparingowy był za darmo. Troche to sie nie kalkuluje
> bo za te pieniądze mozna by było sprowadzić do Pogoni jakiegoś lepszego
> zawodnika, krótko mówiąc można tą kase lepiej spożytkować!

Łabek nie boj sie! Ptak sobie przekalkulowal ze on na tym meczu bedzie do przodu! Wkoncu kibice sa w 25% sponsorem klubu... ;)

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogon- Hertha - 07/07/2004 17:23
> > Jesli ten mecz dojdzie do skutku to moze byc całkiem ciekawy moze nawet
> zawitaja
> do nas kibice z Berlina

Buahahahaha... Oni o tym meczu sie dowiedza w gazecie
> jak juz bedzie po!

No tak nie do konca rozmawialem z jednym z gosci z ekipy ZULU FIGHTERS i mowil mi ze zawitaja do
Szczecina [Ostatnio edytowane przez rusky_rzeźnik: 2004-07-07 17:24]

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 08:27
Hertha to obecnie jest tylko ciekawa z nazwy, a piłkarsko to może była 3 lata temu , w ubiegłym sezonie ledwo się utrzymała, przegrana z Groclinem , i nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłby sparing z jakimś dobrym klubem I ligowym , a nie robić całą aferę z Herthą, a pozatym może być jak to w sparingu: Pogoń na serio , Hertha sobie oleje [Ostatnio edytowane przez shox: 2004-07-08 08:28]

:

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 17:33
Zostały ustalone ceny biletów na mecz Pogoń – Hertha, który rozegrany zostanie w Szczecinie 24 lipca o godz. 19. Jednak nie ceny biletów są najważniejsze. Zachęcamy do kupna karnetów Pogoni na rundę jesienną 2004, które jeszcze jutro w godzinach od 10 do 15 można sobie zarezerwować przychodząc do siedziby klubu. A od 12 lipca karnety będą w wolnej sprzedaży w naszych punktach. Atrakcyjnośc zakupu karnetu polega na tym, że w jego cenę wliczono mecz Pogoń – Hertha, pierwszą rundę ekstraklasy i mecze Pogoni w Pucharze Polski. Ceny karnetów w poszczególnych sektorach wynoszą 150 PLN (najlepsze miejsca), oraz 100 PLN i 80 PLN. Jeżeli zdecydują się Państwo na zakup pojedynczych biletów to ich cena na wszystkie mecze Pogoni (z Herthą oraz mecze ligowe i Pucharze Polski) wynosić będzie odpowiednio 30 PLN, 20 PLN, 15 PLN.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 18:28
Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA ustalił ceny biletów na mecz sparingowy Pogoń Szczecin - Hertha Berlin, który rozegrany zostanie w Szczecinie 24 lipca o godz. 19.
Wynosić będą odpowiednio 30 PLN, 20 PLN, 15 PLN, czyli tak jak ceny, które będą obowiązywać w nowym sezonie ekstraklasy.

Ja mam na szczescie karnecik,bo tyle za sparing na bank bym nie dal!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 18:50
A tak wogole ktos sie wybiera na ten mecz ????Z tego co widze to niebardzo...

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 19:39
przesadzili sparing, a bilety jak na ligę

Łobez zawsze z Pogonią
Staszek
Kibic
Na forum od 7866 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 20:54
Chcialbym wtracic swoje kilka slow. A wiec, z tego co przeczytalem, uslyszalem i WIDZIALEM to Hertha w Berlinie znaczy tyle co nic!!!! Wschodnie dzielnice Berlina sa podzielone miedzy Union a Dynamo! Owszem sa na trych dzielnicach kibice Herthy ale tylko pikniki... Oczywiscie ekipa numer 1, co nie podlega zadnej dyskusji jest Dynamo. Sa oni rowniez czolowka, jak nie liderem chuliganskich ekip w Niemczech. Union zrzesza sporo skinhead`ow ale to nie to co Dynamo. Ultrasowko Union jest lepszy chyba od Dynama ale chuligansko Dynamo nie ma sobie rownych. Hertha jest na szarym koncu, maja spory mlyn ale raczej piknikowy , moze jest kumata czesc ale to mniejszosc i poza oprawami ultras (skromnymi zreszta) nie pokazuja nic. To tyle w kwaestii! Pozdro dla kumatych! A.C.A.B.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Jestem Polakiem - więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, jej uczuciami i myślami, jej potrzebami, dążeniami i inspiracjami. (...) JESTEM POLAKIEM - WIĘC MAM OBOWIĽZKI POLSKIE...\\\\
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 21:17
Jutro ide po karnecik wiec na Herte pojde.A tak pozatym to oczywiscie gdybym nie posiadal karnetu to na taki mecz to bym nawet za 5 zl nie poszedl.Juz wolalbym se wybic dwa Bosmanki:duzy_usmiech:

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 08/07/2004 22:50
na tym meczu bedzie gora 6 tyś. masek :D i wlodarzeklubowi beda jeszcze dokladac do tego interesu
[Ostatnio edytowane przez Memphis: 2004-07-08 22:54]

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Pogon- Hertha - 09/07/2004 09:40
Na tym meczu 95% ludzi bedzie posiadaczami karnetow! Kto da tyle kasy za sparing skoro wiadomo ze i jedni i drudzy beda sie oszczedzac? A wynik pewnie jest juz wpisany w kontrakcie;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
HEeehee
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Pogon- Hertha - 09/07/2004 12:37
no napewno bedzie mało ludzi. Po pierwsze pol Szczecina bedzie poza Szczecine:D a po drugie drogie bilety... a prawde mowiac mam juz karnet ale na meczu niebede bo mnie nie bedzie:(

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Pogon- Hertha - 09/07/2004 17:33
Ale pewnie będzie tak : większość mówi ,że nie pójdzie a i tak pójdzie bo tak najczęściej bywa , może nie będzie kompletu ale coś koło 15 000 :)

:
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogon- Hertha - 09/07/2004 18:11
> A wynik pewnie jest juz wpisany w kontrakcie;)
2:2 :D

> może nie będzie kompletu ale coś koło 15 000
watpliwe

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Pogon- Hertha - 09/07/2004 18:12
> Ale pewnie będzie tak : większość mówi ,że nie pójdzie a i tak pójdzie bo tak
> najczęściej bywa , może nie będzie kompletu ale coś koło 15 000 :)
zgadzam sie zawsze tak jest numeracja alkomaty a i tak każdy <prawie> pujdzie

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Pogon- Hertha - 10/07/2004 03:32
> Ale pewnie będzie tak : większość mówi ,że nie pójdzie a i tak pójdzie bo tak
> najczęściej bywa , może nie będzie kompletu ale coś koło 15 000

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <LOL> Grubo przesadziłeś :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D kilka tysięcy góra!!! [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-07-10 03:33]

Bo jest paru ludzi... Piraci
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Pogon- Hertha - 10/07/2004 06:30
> może nie będzie kompletu ale coś koło 15 000

15000 wolnych miejsc chyba...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768896155 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005