| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 13:24
Quwa snilo mi sie ze po pierwszej polowie bylo 1-0 dla Craxy Nie wiem jak skonczyl sie mecz bo sie obudzialem ........ To zly omen .... Zostala jednak 2 polowa wiec moze .......
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 14:33
> Mam pytanie w jakim pubie w Szczecinie jest dekoder polsatu sport ?? W
> dzisiejszym przeglądzie sportowym pisze ze na 100% bedzie mecz na zywo
> Pogoń-cracovia
GW tez podaje ze bedzie transmisja wiec to chyba prawda
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 15:14
Już w najbliższą sobotę w programie Studio Futbol Polsat Sport pokaże na żywo mecz Cracovia - Pogoń Szczecin - pisze Super Express.
- Wywróciliśmy naszą ramówkę do góry nogami - przyznaje Paweł Wójcik z Polsatu Sport.
- Mecze na szczycie polskiej drugiej ligi są ciekawsze niż niektóre spotkania Bundesligi.
Polsat Sport pokaże na żywo w tym sezonie jeszcze pięć drugoligowych spotkań.
a to z szanowanego super expresu
no niestety nie posiadam dekoderu Polsatu
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 15:18
> Już w najbliższą sobotę w programie Studio Futbol Polsat Sport pokaże na żywo
> mecz Cracovia - Pogoń Szczecin - pisze Super Express.
- Wywróciliśmy naszą
> ramówkę do góry nogami - przyznaje Paweł Wójcik z Polsatu Sport.
- Mecze na
> szczycie polskiej drugiej ligi są ciekawsze niż niektóre spotkania Bundesligi.
>
Polsat Sport pokaże na żywo w tym sezonie jeszcze pięć drugoligowych
> spotkań.
a to z szanowanego super
> expresu
no niestety nie posiadam dekoderu
> Polsatu
a wiesz moze w jakim pubie jest dekoder polsatu
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 15:18
Suuuppperr!! Obejrze ten niezwykle emocjonujacy mecz Będzie 2-1 dla nas!!! (to jest zła przestroga - ostatnio typuje wpadki Portowców a ci wygrywają :/) [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-05-19 15:19]
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 08:06
" Co do absencji Pawła Drumlaka, który nie zagra z powodu żółtych kartek, uważam, że akurat to nie będzie żadne osłabienie Cracovii. Wyznam, iż po ostatnim wywiadzie, w którym Drumlak wypowiedział się, że Portowcy pokonali Jagiellonie dzięki pomocy sędziego, w szatni zawrzało. Z tego powodu wręcz żałuję, że Drumlak nie gra. Byłaby to dodatkowa motywacja dla moich chłopców "
Boguslaw Baniak w wywiadzie dla v-ki
To chyba jednak dobrze ze nie bedzie gral bo nasi urzadziliby sobie polowanie na %#@^%# i pewnie skonczyloby sie to paroma kartkami .
Bardzo licze na remis w tym meczu...chociaz Pogoni dobrze sie gra w Krakowie
Pamietem jak z Wiselka Dubicki wsadzil 2 brameczki wiec moze teraz Olo tez 2 ! !~
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 09:44
> amietem jak z Wiselka Dubicki wsadzil 2 brameczki wiec
> moze teraz Olo tez 2 ! !~
2 brameczki z wiselka to wsadzil Sergiusz Wiechowski, fatk druga z podania Dubickiego...
Nie wiem czemu ale im blizej meczu to mam coraz wieksze przeczucie ze w Krakowie bedzie remis i wygramy w B - Bialej... i to nie zebym "cos wiedzial"
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 12:46
Zobaczcie jak nas frajerzy pokazują: http://www.teraz.pasy.net/2004/04-05/040520-01liga.htm Zobaczcie jaki oni prezentują herb Pogoni!!! Zniewaga trzy goli wymaga!
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 12:53
> Zobaczcie jak nas frajerzy pokazują:
> http://www.teraz.pasy.net/2004/04-05/040520-01liga.htm Zobaczcie jaki oni
> prezentują herb Pogoni!!! Zniewaga trzy goli wymaga!
hehe... dobre
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 14:11
> Zobaczcie jak nas frajerzy pokazują:
> http://www.teraz.pasy.net/2004/04-05/040520-01liga.htm Zobaczcie jaki oni
> prezentują herb Pogoni!!! Zniewaga trzy goli wymaga!
Przeciez maja racje 
Tak, tak to Antos Ptak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 21:02
> Widac ze krakowianie to banda choloty i debili.A czy wie ktos wkoncu w jakim
> pubie jest dekoder polsatu.
Brawa dla kolegi za te słowa że Krakowianie to banda chołoty i debili.Ale nie wszyscy,więc nie określaj tak ludzi jako ogół,bo jestem pewien że sam nie jesteś"orłem".To taka riposta.Pozdrawiam i proszę o troche kultury.Każdy zasługuje na nią.Mecz z góry wygląda na ciekawy i jestem pewien co do zwycięstwa Pogonii.
[Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-05-20 19:31]
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 20/05/2004 21:44
> Widac ze krakowianie to banda choloty i debili.A czy wie ktos wkoncu w jakim
> pubie jest dekoder polsatu.
[Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-05-20 19:31]
czesc. jestem u was na forum po raz pierwszy i wszystkich gorąco pozdrawiam. Ale nie rozumiem dlaczego krakowianie sa debilami? moglbys to madralo bardiej sprecyzowac? jaśniej jakos? jesli nie wiesz to cie uswiadomie nie kazdy kibic z krakowa kibicuje zabojcom z crakovii sa tez normalniejsi z wisly!!! wiem, ze tez sie nie lubicie ale to nie powod do takich opinii. niektorzy trzymaja za Pogoń kciuki jak np krakusek, a tak na marginesie to znam go dobrze i wiem ze debilem to nie jest a wrecz przeciwnie i dlatego prosze cie o troszke kultury i wyrozumialosci!!!! zastanow sie czasem chlopie cio piszesz ok!!! bo czasem mozna kogos obrazic!!! a pomyslales jakie swiadectwo wystawiasz kibicom ze szczecina i Pogońi nie to pomysl drugim razem!!! a tak na marginesie to caluski dla krakuska [Ostatnio edytowane przez Ewunia: 2004-05-20 21:56]
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5