| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:35
Prośba do apnów adnimów hehe on chyba bezpodstawnie
> obraża ?? a jest taki punk w regulaminie ....nieche mi sie pisac.... pozdro 
> MW trzymajcie sie akcja nie dla piesków = first class
Hilek i co zapłaciłem Ci
> do puszki !! nie powiem ile a i jeszcze jedno doping na 6 sektorze u góry
> (sorka) ALE CO TO KURWA MA BYĆ ?? sam z kumplem spiewałem....
[Ostatnio
ekil, do szkoły głąbie, do szkoły a nie na mecz!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:43
>Witam ! Mowcie co tam slychac jak gra meczyk i wogooel ?? Co to byla za akcja z policja ? Dzisiaj niestety niemoglem byc na meczu ale na nastepnym juz bede spokojnie . DOping gratuluje choc niebylem na mecz to u mnie chacie bylo slychac. ze tak powiem PERFECT
co to jest za bełkot?
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:48
> co do meczu to nalezy powiedziec ze te wszystkie zapowiedzi o dobrej formie
> Piasta pękły juz po 8 minutach! nie przeprowadzili zadnej groznej akcji mecz
> jednostronny i szczegolnie druga polowa (grabna pod zegar )zagrana po
> profesorsku! az sie chcialo patrzec i rece same skladaly sie do oklasków
cieszy
> przelamanie Bataty oraz potwierdzenie bardzo dobrej formy Ola ,Michalskiego i
> Kazmierczaka! akcja AntyPolicyjna uczenie reszty stadionu dopingu oraz sam
> doping na 5+ . Szacunek dla tych ktorym wciaz sie chce i wciaz probuja
> wprowadzic zmiany w dopingu na lepsze!
Fan57 ty chyba nie ogladales zadnych
> wiadomosci wciagu tego tygodnia bo chyba nie slyszales o ostatnich "wyczynach "
> poslkiej policji i o zabitych niewinnych ludziach w łodzi i poznaniu? wiec
> prosze cie zamilcz zreszta to mi sie najbardziej podobalo kiedy prawie caly
> stadion spiewal JPJ !
a tobie prawdopodobnie szczeniaku chodzi o to żeby w Szczecinie btł trzeci zabity - TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:51
Ty fan wez odbij bo przeginasz co ty okres masz czy co?? przecierz trzeba zaprotestowac tym wyczynom jakim robi policja!! jak mozna nie odroznic niebieskiego od czerwonego-nie dosc ze dauny to i daltonisci [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-05-15 23:57]
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:51
> >Witam ! Mowcie co tam slychac jak gra meczyk i wogooel ?? Co to byla za akcja z
> policja ? Dzisiaj niestety niemoglem byc na meczu ale na nastepnym juz bede
> spokojnie . DOping gratuluje choc niebylem na mecz to u mnie chacie bylo
> slychac. ze tak powiem PERFECT
co to jest za bełkot?
Fan57 ty człowieku jesteś popierdolony!!! Po chuj się przypierdalasz do wszystkich pewnie nawet sam niewiesz o co? Jak ci coś nie pasi to wypierdalaj i kończ te swoje żałosne wywody baranie!!!
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:59
Mecz ogolnie ok! Ale akcja przeciw psiakom rewelacja , jestem pełen podziwu za dobór tekstów.Pozdrawiam inicjatorów
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:24
ktoś kto tu powiedział ze mecz byl jednostronny chyba niedokladnie go ogladal
przeciez Pogoń ostatnio ma takie przestoje w pierwszej polowie ze az glowa boli
tylko temu ze piast nie wyrownal do przerwy zawdzieczamy dzis tak wysokie zwyciestwo
mam tylko na dzieje ze w krakowie przez 45 min utrzymamy choc remis zeby nasi mogli pokazac na co ich stac w drugiej polowie (wtedy zwykle Pogoń sie rozkreca)
kurwa nie moze byc tak ze od pierwszej minuty nasze chlopaki czekaja az rywal padnie na kolana
a ze te 5 brameczek dla Pogońiarzy wielkie respect
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:25
> oczywiście TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!. Na
> żadnym stadionie nie puszcza się muzyki w trakcie meczu!! (również po nim i
> przed). Nie możemy robić z naszego stadionu, jednego wielkiego
> jarmarku..wiekszość się zachowuje tak jakby poszła na jakiś festyn ...
na festyn to zle ? a ty ciolku to pewnie bys wolal zeby bylo jak na cmentarzu ?? albo w wojsku i na raz dwa trzy wszyscy dupy w gore na 4 5 6 wszyscy klaszcza .. ty ty z tylu klaskac mi teraz nie bawic sie
ehh logiczne myslenie niektorych ludzi mnie poraza
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:28
Dobra ludzie juz chyba pora żeby wyluzować nie ?? Pogoń łączy a nie jednoczy i sie już nie zpijajcie bo jak to kiedyś pewnien wędrowniczeko powiedział : Nie spinaj się bo nie chce być mordercą gdy ci zylka pęknie ...pzdr
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:33
Heheh, widzę że komuś browar uderzył do głowy 
Nie mogłem być na meczu, zajebiście żałuję. Zresztą mam takiego pecha, że jak już na mecz nie idę, to Pogoń urządza sobie kanonadę (Stasiak, Piast). Może w takim razie w ogóle nie powinienem chodzić na mecze? 
Brawo dla Michalskiego. Nasza taktyka się sprawdza, bramki rozkładają się równomiernie po wszystkich formacjach (jak tak dalej pójdzie, to naszą najskuteczniejszą formacją będzie obrona - 5 goli Matlaka, 4 Masternaka, już 3 Michalskiego). Dokładamy do tego snajpera z prawdziwego zdarzenia i jedziemy z połową I ligi jak z dziećmi... Skoro taki cyrk na kółkach jak Widzew potrafi zabierać punkty lepszym zespołom, to dlaczego nie my?
P.S. 4 punkty do awansu
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:36
> > oczywiście TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!. Na
> żadnym stadionie nie puszcza się muzyki w trakcie meczu!! (również po nim i
> przed). Nie możemy robić z naszego stadionu, jednego wielkiego
> jarmarku..wiekszość się zachowuje tak jakby poszła na jakiś festyn ...
na
> festyn to zle ? a ty ciolku to pewnie bys wolal zeby bylo jak na cmentarzu ??
> albo w wojsku i na raz dwa trzy wszyscy dupy w gore na 4 5 6 wszyscy klaszcza ..
> ty ty z tylu klaskac mi teraz nie bawic sie
chujowe (jak to powiedzial nasz kochany rezerwowy bramkarz ),a nie zle. stadion to nie jarmark. muzyka powina leciec przed meczem, dla zabicia czasu, a nie w kazdej wolnej chwili... a to "we are the champions" to juz lekka przesada... co za duzo to nie zdrowo. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-05-16 00:36]
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:43
No pierwsza połowa nie najlepsza w wykonaniu Pogoni, ale drug już lepsza. Akcja przeciw policji naprawdę doskonała, jeszcze czegoś takiego na naszym stadionie nie widziałem. Odkąd powstały Młode Wilki to sytuacja na naszym stadionie naprawdę się polepszyła. Gratulacja także dla tych co rozkręcali dziś doping, bo naprawdę każdy dziś się ich słuchał. Doping jak już to wielu napisało na 5+. Mam nadzieję że na maczu z GKS pojawią się flagi, bo jakoś bez nich to ten stadion się strasznie "łysy" wydaje, i tak na dole nikt nie siada, jak już to stoją na schodach. Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli na sektoach na których ja byłem na tym meczu, czyli od 0-około 35 minuty sektor 13, od ok. 35-45 minuty sektor 12 i całą drugą połowę sektor 10.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:44
Dobra druga połowa, Kaźmierczak pokazał dziś iż powinien grać jako defensywny pomocnik (zaliczył dziś pzreciez 2 zajebiste asysty), ale Baniak kombinuje bo w dobrej formie jest też Bilinski.Wreszcie formę odzyskuje Michalski, który wcześniej w ogóle nie mógł odnaleźć sie w nowym systemie.Jest dobrze.Jeszcze tylko pojechac Podbeskidzie i Bełchatów-to z pewnościa wystarczy.
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 00:49
Co do muzyki to dokladnie tak jak pisze poprzednik - co za duzo to nie zdrowo !! I wll survive bylo fajne na dwóch pierwszych meczach , ale później się znudziło. We are the champions to chyba powinno być puszczone po awansie a nie po każdym meczu !!!
A i jeszcze prośba . Niech ktoś w pełni napisze co było na transparentach :f
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 16/05/2004 01:07
> Co do muzyki to dokladnie tak jak pisze poprzednik - co za duzo to nie zdrowo !!
> I wll survive bylo fajne na dwóch pierwszych meczach , ale później się znudziło.
> We are the champions to chyba powinno być puszczone po awansie a nie po każdym
> meczu !!!
A i jeszcze prośba . Niech ktoś w pełni napisze co było na
> transparentach :f
może coś ciekawego zaproponujesz?!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-
|