| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 14/05/2004 13:19
Zgadzam sie! Jesli pojechalaby "wycieczka" to raczej na 100% doszloby do jakis awantor i kto wie jakby sie to skonczylo. Potem by bylopierdolenia kto zawinil itd. A winny jest PZPN i jego durny zakaz.
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 15/05/2004 23:13
Co do akcji alkomatow...
Pytanie na wejsciu pil pan cos dzisiaj oczywiscie nie, prosze dalej (oczywsice wypilem 2 piwka w pol godziny przed meczem)
Koles to samo - oficjalnie nie pil (od rana 7 piwek zrobil )
no i trzeci przyznaje sie ze wypil 1 piwko - dmucha - wynik 0,0 a wypil od rana 3. No oczywiscie nie zmienili mu ustnika, a ten alkomat wygladal jakby go kupili w telezakupach
W kiblach niestety nic nie mozna bylo nabyc i jak mowia zainteresowane nigdy nie mozna bylo...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 16/05/2004 01:15
Za usmiech poszedlem dmuchac Qrfa psiarnia juz glupsza byc nie moze stoje i czekam na swoja kolej juz dmucham w to qrestwo , a drugi pies sie odzywa do tego co mnie sprawdza "on chyba jest trzezwy" oczywiscie bylo 0,0...
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 16/05/2004 13:51
Nie rzucim ziemi, skąd nasz Gryfa gród,
Nie damy pogrzebać naszej drużyny!
Polski my naród, Pomorski lud,
Królewski gryfa ród,
Nie damy by nas zwyciężył wróg...
Do krwi ostatniej kropli z żył
Bronić będziemy Papricany,
Aż wroga wypędzimy
Kibicowska zawierucha.
Nam będzie każdy próg...
Nie będzie Poznaniak pluł nam w twarz,
Ni dzieci nam werbował.
Orężny wstanie hufiec nas,
Duch Gryfa będzie nas wspomagał,
Pójdziem, gdy wróg padnie z nóg...
------------------------------------------
adas|MKS...Koleszko..jestes mlody i moze nie znasz oryginalnej wersji Roty,ale nie kombinuj tylko dowiedz sie jak ona brzmi...Nie zmieniaj czegos co juz jest od wielu lat.Zmien swoj podpis,albo "ktos" Ci go zmieni...A tak brzmi oryginal:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz klub
Nie damy pogrześć sławy
Gryfa my naród, Gryfa ród
Szczeciński klub sportowy
Nie będą pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od śledzi
Do boju stanie Gryfa ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 16/05/2004 14:57
Patyk84 spokojnie znam i prawdziwa wersje roty i to co mi napisales... nie musisz mi tego mowic naprawde. Jesli tak Ci strasznie przeszkadza i drazni to powiedz, a zmienie.
------------------------------------------------------------------------
Patyk84 juz zmieniony opis (nie chcialem pisac nowego posta). [Ostatnio edytowane przez adas|MKS: 2004-05-16 15:37]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 16/05/2004 17:03
Żal mi, że taki mecz, a nie edzie tam naszej ekipy. Sam pewnie bym nie pojechał, ale ekipa na wyjazd byłaby ogromna. Szkoda gadać o tych decyzjach PZPNu.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 16/05/2004 17:53
I tak pieski sie pochowaly do bud gdy kibice wychodzili po skonczonym meczu...chyba sie obrazili za te transparenty eheheh ale zato ci tajniacy w czrnych kominiarach byli za mocni
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 16/05/2004 22:26
> hehe no i było o Szczecinie cyt:" Najbezpieczniejszy stadion w Polsce" hehe dla
> mnie tekst za mocny 
No to ładnie Baranoskiego tylko tam brakowało i muzyczki
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|