| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 04/05/2004 18:25
> było ich więcej. Ale nagle psikus. SKŁAD KTÓRY NAM PRZYSŁALI NA POWRÓT OKAZAŁ
> SIĘ KRÓTSZY I NIEDAŁO SIĘ ZNALEŹĆ MIEJSCA!!! W KAŻDYM PRZEDZIALE SIEDZIELI A
> NAWET LEŻELI LUDZIE SAM MUSIAŁEM CAŁE 6 GODZIN POWROTU SIEDZIEĆ A POTEM LEŻEĆ Z
> 10-cioma INNYMI OSOBAMI!!!!!! W PRZERWIE MIĘDZY PRZEDZIAŁAMI TO JEST MOIM
> ZDANIEM SKANDAL!!!!
Sklad byl ten sam, tylko troszke wiecej osob nim wracalo . A miejsca byly rzeczywiscie wszystkie wykorzystane, lacznie z frytkownicami - choc te sa troche nie wygodne....Nie narzekaj nie bylo az tak zle....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 04/05/2004 19:26
> Gruby normalnie byl wypas,
co do warunkow powrotnych to lekki przesadyzm kurwa
> cala droge lezalem na podlodze zreszta nie tylko ja,dojscie do wc wymagalo
> zrecznosci.
Tak to juz bywa na wyjazdach. Jeden ma gdzie siedziec, drugi musi kombinowac. I tak bylo duzo miejsca w porownaniu z wczesniejszymi specjalami. Wyjazd to nie wycieczka, wiec nie narzekaj. Ja cala pierwsza droge miedzy przedzialami stalem lub siedzialem i nie marudze.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 04/05/2004 21:58
Jesli sie kurwa nie zredukuje ilosci alkoholu to bedzie z wyjazdu na wyjazd coraz gorzej, ja rozumiem...Mozna sobie popic ale kurwa z umiarem, a nie ze ja wychodze z przedzialu a tam 3/4 pociagu zalane w 3 dupy. Juz nie mam sil nawet pisac o drodze powrotnej. [Ostatnio edytowane przez `gandalf: 2004-05-04 21:59]
|
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 04/05/2004 22:59
>SKŁAD KTÓRY NAM PRZYSŁALI NA POWRÓT OKAZAŁ
> SIĘ KRÓTSZY I NIEDAŁO SIĘ ZNALEŹĆ MIEJSCA!!! W KAŻDYM PRZEDZIALE SIEDZIELI A
> NAWET LEŻELI LUDZIE SAM MUSIAŁEM CAŁE 6 GODZIN POWROTU SIEDZIEĆ A POTEM LEŻEĆ Z
> 10-cioma INNYMI OSOBAMI!!!!!! W PRZERWIE MIĘDZY PRZEDZIAŁAMI TO JEST MOIM
> ZDANIEM SKANDAL!!!!
hehe - zamelduj dzielnicowemu - a tak na poważnie skład taki sam, tylko ludzi wracało tradycyjnie więcej 
BTW - Vasyl - skontaktuj sie z Weteranem ustal ile masz zapłacić za Twoją głupotę pod koniec meczu. Ewentualnie bierz fanę i uderzaj albo do MW (wyjdzie taniej) albo do Flaggfabriken. [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2004-05-04 23:00]
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 05/05/2004 07:03
> kurde masakra byla pozdro dla melanz skladu pozdro dla ekipy z emilbusa
> 
szcunekmega dla MW. dalismy rade wszyscy na najwyzszym poziomie. niech
> zaluja Ci ktorzy nie pojechali aha no idzieki jeszcze raz chlopaka
> (kumatym ) za zajeci miejsca.
ogolnie pzdr for all i wielkie jol
Ach dzięki Broda że o mnie pamiętałeś!  
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 05/05/2004 12:30
Znaczy naekać to niema co bo to był mój pierwszy wyjaz i był wypas ale mogli jednak podesłać jeden wagon więcej
ALE NIEMOGE SIĘ DOCZEKAĆ NASTĘPNEGO WYJAZDU
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 05/05/2004 13:33
> Jesli sie kurwa nie zredukuje ilosci alkoholu to bedzie z wyjazdu na wyjazd
> coraz gorzej, ja rozumiem...Mozna sobie popic ale kurwa z umiarem, a nie ze ja
> wychodze z przedzialu a tam 3/4 pociagu zalane w 3 dupy. Juz nie mam sil nawet
> pisac o drodze powrotnej.
Racja. Sporo bylo takich osob co pojechaly, popily, postaly w sektorze gosci i wrocili do domow. Gdzies 1/3 osob w ogole na sektorze nie spiewala. Rozumiem ze nie spiewali ci ktorzy szukaja pewnych specyficznych atrakcji na meczach, ale cala reszta po co jezdzi? Szkoda ze nie ma w Szczecinie jakiejs grupy ktora by troche "posprzatala" (lacznie z wyjabaniem wszystkich zuli z pociagu na jakims wypizdziewie). Bo na kiego chuja potrzebny na wyjezdzie jakis gosciu (np w wieku 35-40 lat) zajebany na maxa? Niech bedzie nas nawet troche mniej (nie 600 a np 400 osob) ale NORMALNYCH osob, wiedzacych po co sie jedzie na wyjazd.
|
Panowie to musi byc jakas pomylka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 05/05/2004 15:15
Ja nie nazekam z powodu podrozy. Jak byla taka byla-ALE BYŁA!! I to trzeba docenic. Przeciez Ci co organizowali specjal nie musieli tego robic. Z alkoholem i tak bylo o nieebo lepiej niz w Koninie. Boje sie pomyslec co to bedzie w Lubinie??!!
PS Rowniez podro dla melanż sqadu z Emilbusa. i Wielkie joł!! PeacE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjechali 9.50Niebuszewo relacja z wyjazdu PogoN -Arka - 05/05/2004 17:34
> > > > > hmmm...a po co sie jezdzi??
>Np. po to co ty robiles w
> Gdynii...
>Jesc
> kielbaski? 
Zadna kielbaska przeze mnie nie zostala ruszona ...czasu na
> glupoty nie mialem
a były jakieś kiełbaski wogóle ?? 
hehe no byly kielbaski i nawet napoje byly ale tylko przez poczatek 1 polowy meczu
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|