Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - RKS 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 07:52
[i pozdr. dla
> gościa,który zapodał Jarmarki na 12 :)...rrrratatata.... :)

chyba nie ma innej mozliwosci ze najwiekszy sentyment do piosenki Jarmarki ma -HL :P [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-04-29 07:53]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 08:01
i zapomnialem dodac ze dzis jakos wszystko bylo na plus : gra Pogoni,doping lepszy,oprawa z sektorowka tez wyszla zajebiscie a do tego gosciu puszczajacy muzyke robil to z glowa.....i tak jak bylo wczoraj moglo by zostac zeby piosenka "i Will Survive "poleceiala 3 razy w ciagu meczu przed meczem ,wprzerwie ,i na koniec! dobrze ze nie bylo fajerwerkow bo juz sie troche znudzily i moglyby sie pojawic dopiero przy okazji meczu z Belchatowem po ktorym mam nadzieje bedziemy juz swietowac awans ! i mogli by zmienic piosenke "We are the Champions" na jakas inna bo juz sie troche przejadla....

vitos
Kibic
Na forum od 8714 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 08:03
Jako z reguły malkontent mogę powiedzieć że:
- SUPER WYNIK
- DOBRY MECZ
- DOBRY DOPING

I DO NICZEGO SIĘ DZIŚ NIE PRZYCZEPIĘ.

tylko po raz kolejny namawiam wszystkich a zwracam się szczególnie do wodzireja z 12 żeby to zorganizował (bo ostatnio mu nieźle idzie):
TUPANIE!!
Młodzi nie wiedzą o co chodzi więc mówię: podczas rzutów rożnych wszyscy na siedząco lub stojąco tupią. Jak parę tysięcy tak zrobi to efekt jest niesamowity. Kibole nieco starsi powinni to pamiętać to tak barzdo dawno nie było.

pozdro 4@ll

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Matek.
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 09:21
Wynik tak jak przypuszczalem 3-0 i patrzac ktore miejsce mialo Radomsko w tabeli to mecz byl bardzo latwy juz nawet LKS przeciwko nam gral lepiej.
Jesli chodzi o oprawe to musze przyznac ze wszystko wyszlo wrecz zajebiscie MW tak trzymac to bedziemy wyzej w tabeli ultras. I jeszcze tekst skierowany do bartollo chlopcze myslalem ze jestes wporzo dawniej a sie okazuje ze jestes zwyklym cholernym nazekaczem!

Pozdrawiam wszystkich z forum i oczywiscie cale MW!

Pogoń To My!
laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 09:24
wlasnie mecz calkiem dobry wynik super i to mnie zastanawia , co sie stalo z portowcami pare dni temu w chorzowie ?? tam nagle wszyscy "stracili" forme a w meczu z RKS nagle wszystko spowrotem zaczelo wychodzic ???

cos mi tu nie gra i wyglada na to ze wynik 1-0 dla ruchu byl rzeczywiscie rata za masternaka.

co o tym myslicie ?

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 09:32
cos mi tu nie gra
> i wyglada na to ze wynik 1-0 dla ruchu byl rzeczywiscie rata za
> masternaka.

co o tym myslicie ?

my tez tak myslimy, ale poki Masternak bedzie dalej tak gral, to nie zaluje tych 3 punktow :)

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 09:55
styka mi Baranowski : "...witamy gości z Radomia..." :D

meczyk mógł sie podobać, troszke zbyt duzo aktorstwa u gości ale to w ramach promocji :P

słowa uznaniana do młodego Każmierczaka - chłopak jak na swoje warunki potrafi świetnie operowac piłką i nie boi sie pojedynków "1 na 2"

swoją drogą to śmiesznie wygląda gdy niżsi o głowę przeciwnicy nie mogą zabrac mu piłki bo mają po prostu za krótkie nogi ;)

jakies dobre żarcie na VIPach musi byc bo ostatnio ich sektor prawie pełny a w przerwie pusty ;)

[Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-04-29 09:56]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 11:17
Bardzo mi sie podobala gra Portowcow.Grali naprawde dobra i inteligentna pilke.Cieszmy sie bo chyba juz nic nie jest nam w stanie odebrac 1 Ligi :D :D :D

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 11:47
Ogólnie określę moje zadowolenie jako 100%. Widać jak system gry sprawdza się chociażby w drugiej lidze, w pierwszej należą się wzmocnienia by moć system utrzymać przez 90 minut konsekwetnie. Cieszy mnie posiadanie w kadrze młodych, perspektywicznych graczy, którzy potrafią sie wykazać. Porażkę z Ruchem zostawiam bez komentarza - nie było to normalne przy takiej postawie z RKS. Dla mnie te trzy gole to 3xTAK. TAK - gra Pogoni; TAK - Doping/Oprawa; TAK - Bosman :-)

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 12:12
> I kurwa zapierdolic tych debilow co rzucali jakimis rzeczami na murawe !!

czemu? bylo zabawnie :]] atmosfera sie podgrzala. a ten z nr 13... konfident pierd.. ;]

i nie bylo fajerwerkow po meczu..... chlip chlip ;]
jeszcze tylko zmniejszyc liczbe I will survive, wyjebac We are the champions i ten marsz przy wejsciu i bedzie zajebiscie :]

oprawa - sektorowka + race wyszly swietnie
doping - coraz lepszy, w I lidze mysle ze bedzie juz dobrze z tym.

> Jedno małe pytanko : jakich korków oni używali, skoro prawie połowa drużyny nie potrafiła utrzymać pionu !?
Moze to nie wina korkow? [kto mial imieniny ostatnio?;]]

> jakies dobre żarcie na VIPach musi byc bo ostatnio ich sektor prawie pełny a w przerwie pusty
no w tym namiocie do biletu gratis zarcie ;] ale za cene zlotego karnetu na VIPy to ja sobie pochodze przez pare lat na mecze

------------------
antygwiazdki? cos wymysle :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 12:16
Bardzo dobry mecz, wreszcie widziałem ambicje i walkę w grze Pogoni. Kaźmierczak nie do poznania (jak on się nauczył grać w piłkę przez tydzień?), Biliński po Moskalu najlepszy na boisku (więc niech Baniak nie pieprzy że jest bez formy, tylko ma już do końca rundy w podstawowym składzie grać!), Moskalewicz jak zawsze bomba! (jak dobrze że wrócił :)). Sektorówka wyglądała SUPER nie mogłem się na nią napatrzeć :D Przed bramką Moskala powiedziałem kumplowi, że jak będzie strzelał Moskal to na pewno trafi, bo pamiętam jego gola z tego samego miejsca jak grał jeszcze w Wiśle i bramka iście cudowna :).

PS. Baranowski jak zwykle rozbrajający - "przywitajmy gości z Radomia..." albo "Gola dla Pogoni zdobył Dariuuuuuusszz..." i cisza :D (chyba dobrze usłyszałem bo później też mówił na Masternaka Dariusz). Ja chciałem krzyknąć Dźwiagała jak za starych dobrych lat ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 12:35
NA oficjalce jest dobry screen ktory wyjasnie bezdyskusyjnie ze 3 bramka zdoby zostala prawidlowo!

Kto nie pije ten donosi....
Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 13:04
Najlepszy mecz od meczu z ŁKS-em. Gratulacje dla MW za zajebistą oprawę.Akcja z sektorówką 1 klasa.
Idiotę który rzucił butelką proszę o wejście do wanny z wodą z włączoną suszarką. Pozdrowienia dla ludzi ze skraju sektora 3 i 4 którzy na górze momentami robili drugi młynek. Pan który nazwał Alkon antyglobalistami jest od dzisiaj moim guru jeśli chodzi o przesadzone teksty.<hahaha>.
Kazimierczak pokazał w swoją wartość a Moskalewicz po raz kolejny udowodnił ze ma żelazne płuca i motorek z turbosprężarką w tyłku. GRATULUJE PANOWIE!!!!
Mamy lidera!!!!!!!! W Szczecinie mamy lidera!!!!!!!!!

slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 14:43
> [i pozdr. dla
> gościa,który zapodał Jarmarki na 12 :)...rrrratatata.... :)

chyba nie ma
> innej mozliwosci ze najwiekszy sentyment do piosenki Jarmarki ma -HL
> :P

[Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-04-29 07:53]

o really???-

jezeli chodzi o jedną wypowiedź powyzej pochwalajacą rzut szkłem na boisko to gratuluję,rzeczywiście świetna atrakcja( szkoda tylko,że któryś z naszych nie dostał tym w oko no nie?,ale byłby ubaw uhaha)

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
smuda
Kibic
Na forum od 8152 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 14:56
Mecz jak i gra Pogoni był super chociaz zdazaly sie chwilowe zastoje i nie jasne sytuacje.Rks gral mocno na granicy faulu chcac w ten sposob zatrzymac portowców ale jakos im sie to nie udawalo zbyt czesto.Doping i oprawa była zajebista oby tak dalej piłkarza napewno bylo milo ze mimo porazki z Ruchem tyle kibicow przyszlo na mecz i tak dopingowalo ich do boju!Bardzo przytomnie zachowali sie piłkarze w sytuacji kiedy na boisko poleciala butelka a ten frajer z Rks jak za nia gonił i chcial doniesc ja sedziemu.Ogolnie wczorajszy mecz byl pelen emocji i stal na wysokim poziomie.

Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 16:19
No wlasnie bratolo(czy jak ci tam)powiedz ile kupiles arkuszy??jak 1 czy 2 to naprawde nie pisz na tym forum takich bzdur bo ja kupujac 60 arkuszy sam wiem ze to jest malo i tak naprawde to moze dolozylem sie w 1% do tej oprawy bo napewno byly osoby ktore daly wiecej kasy niz ja.Napisal bys prawde a nie pie..... bzdury jakich malo!!
pozdro

MW'03
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 16:57
> A o to slynna piosenka :)

Kiedy patrze hen za siebie w tamte lata co
> minely
czasem mysle, co przegralem ile diabli wzieli
Co stracilem z wlasnej
> woli, ile przeciw sobie..
Co wylicze to wylicze, ale zawsze wtedy powiem...
Ze
> najbardziej mi zal:

Kolorowych jarmarkow, blaszanych zegarkow
komunistow na
> druciku... zrob sokiscie w teczke siku

Szamanie czy to Ty na 12 to zapodawałeś :>?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 17:25
,,I kurwa zapierdolic tych debilow co rzucali jakimis rzeczami na murawe !!

czemu? bylo zabawnie :]] atmosfera sie podgrzala "

Zabawnie byloby :
- jakby ktos dostal szklem w leb, szczegolnie z Naszych
- jakby nam zamkneli stadion za takie debilstwa
- jakbysmy dostali kare pieniezna ktora moznaby bylo wydac np. na stadion/oprawy

Nie wiem czy to zdanie bylo sarkazmem, ironia jesli tak to niezbyt smaczny dowcip a jesli nie to gratuluje glupoty ...
[Ostatnio edytowane przez R0b3rt: 2004-04-29 17:26]

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 17:56
> Bardzo dobry mecz, wreszcie widziałem ambicje i walkę w grze Pogoni. Kaźmierczak
> nie do poznania (jak on się nauczył grać w piłkę przez tydzień?), Biliński po
> Moskalu najlepszy na boisku (więc niech Baniak nie pieprzy że jest bez formy,
> tylko ma już do końca rundy w podstawowym składzie grać!), Moskalewicz jak
> zawsze bomba! (jak dobrze że wrócił :)). Sektorówka wyglądała SUPER nie mogłem
> się na nią napatrzeć :D Przed bramką Moskala powiedziałem kumplowi, że jak
> będzie strzelał Moskal to na pewno trafi, bo pamiętam jego gola z tego samego
> miejsca jak grał jeszcze w Wiśle i bramka iście cudowna :).

PS. Baranowski
> jak zwykle rozbrajający - "przywitajmy gości z Radomia..." albo "Gola dla Pogoni
> zdobył Dariuuuuuusszz..." i cisza :D (chyba dobrze usłyszałem bo później też
> mówił na Masternaka Dariusz). Ja chciałem krzyknąć Dźwiagała jak za starych
> dobrych lat ;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Jay-j ja ci powiem ze Kazmierczak caly czas grac i potrafi i ma naprawde ma spore mozliwosci tylko po prostu mecz w Chorzowie po prostu mial sie zakonczyc nasza porazka i tyle a Pogon nie stworzyla zadnej sytucaji bo jeszcze przez przypadek strzelila by bramke , tak wiec rata za Masternaka
a tak poza tym to zgadzam sie z toba w 100%!
a jesli chodzi o Moskalewicza i ta sytuacje kiedy sie szykowal do strzalu z rzutu wolnego to ja od razu wiedzialem ze Olo to uderzy isobie pomyslalem ze to jest jego miejsce i ze strzeli taka bramke jak kiedys z wolnego!
A te pomylki Baranowskiego zawsze rozbawia troche trybuny :P i przylaczam sie do opini ze spikerem powinien byc ten many co prowadzi konkurs Bosmana bo ma do tego predyspozycje !

muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 18:10
Z innych stadionow....... jak na razie:

Szczaksa - Zaglebie 1:1 (w sumie dobrze ale lepiej jakby gospodaze wygrali)
Craxa - Piast 1:0 (od 44 minuty Piast gra w... 9ciu!!!)

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768912259 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005