| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 19:00
> Zimny prysznic dla tych wszystkich co juz widzieli Pogoń w ekstraklasie-a
> przypomne ze ciezkie mecze (czyt. z czolowka) dopiero przed nami
PS Nie to
> ze nie wierze w Portowcow ale schody sie zaczynaja dopiero od tego meczu a z
> relacji wynika ze Pogoń dzisiaj NIE ISTNIEJE na stadionie
> Ruchu
PS 2 Bedzie relacja z tego meczu w TVP3?
PS 3 Wojownik zaszalal
> troszeczke
Nie wiem kim człowieczku jesteś ale jeżeli wątpisz w awans Pogoni do extraklasy to jestes kompletnyn nie udacznikiem!!!
Pozdrowionko!!!!
[Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-04-24 16:58]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 19:16
A gdzie napisalem ze nie wierze? Tam jest napisane NIE to ze nie wierze w wiec wierze tak? Czytaj wyraznie Rowniez pozdrawiam! A to było do ludzi którzy juz zakladaja tematy w stylu "ktore miejsce zajmie Pogon w ekstraklasie" Najpierw awansujmy a pozniej dopiero sie martwmy o przyszlosc.. [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-04-24 19:20]
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 19:41
Niestety nasza ukochana Pogoń przegrała i to zasłużenie!!! Niepokazaliśmy nic strzególnego,mogliśmy przegrać wyżej! Było pewne że kiedyś passa się skończy,ale w środe odbijemy sobie na Radomsku i rozsypiemy ich za porażke z Ruchem i mecz w Radomsku(przegrana 0:1, stracilismy bramke w ostatniej minucie).Szkoda że Bugaj niezagra,miejmy nadzieje że już bedzię Matlak.A co do Trałki to niech ten chłopak jeszcze sobie potrenuje z rezerwami !
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 20:57
juz mysleli ze sa w pierwszej lidze a tu niespodzianka bo ruch nie padł na kolana i nawet gola strzelił
i dobrze bo teraz beda biegac i grac tak jak powinni
P.S. MUTD przegrał i juz nas nie dogoni
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 21:24
> juz mysleli ze sa w pierwszej lidze a tu niespodzianka bo ruch nie padł na
> kolana i nawet gola strzelił
i dobrze bo teraz beda biegac i grac tak jak
> powinni
P.S. MUTD przegrał i juz nas nie dogoni 
NAjgorsze jest jednak to iz przegrali z tak osłabionym Ruchem (bez Srutwy,Cecota,JArczyka) w drużynie gospodarzy grało wiele młodzieży a Pogon nie potrafiła nawiązac równorzędnej walki,mimo to wierze ze wygramy z RKS-em i I liga zbliży sie do nas.pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 21:50
Ja bym nawet nie miał nic przeciwko porażce z drużyną z A klay... tylko do cholery po dobrej grze... A nie kompromitować się na oczach całej Polski... Jak tak dalej sobie bedzą Baniak i chłopaki mecze wybierali... gdzie się przyłożyć a gdzie nie... to nigdy sobie dobrej opinii nie wyrobia... A jak się potkną na Radomsku... to dopero się rozstroją nerwowo... i może być nieciekawie... Ciekawe co wtedy Baniak powie?
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 22:13
no i na RKS możemy się spodziewać 12 tys kibiców a że Środa to nawet 10 tys. eh. ale i tak jest god nIC Sie NIe stAło poRtOWcy Nic SIe nie StaŁO!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 22:55
Dokladnie jak juz wyzej napisal :jaka gra taki wynik no ale teraz wyjdzie jak bardzo ufamy, kochamy i kibicujemy Pogoni bo wsyzstko jest dobrze kiedy Pogon wygrywa no ale jak sie noga powinie tak jak to w sporcie bywa to zaloze sie ze wiele osob zrezygnuje z pojscia na mecz z rks-em !! Niestesty oby to co napisalem sie nie spelnilo ale taka jest szara rzeczywistos zawsze i wszedzie i w Legii i w Lechu
Ja osobiscie nie mam zamiaru opuscic zadnego meczu i zeby naawet Pogon przegrala jakis mecz tak jak Groclin z wisla to i tak pojde bo wkoncu to jest nasza DUMA-DUMA POMORZA!!!!!!!!!!!
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 00:41
A mnie ta porazka az tak nie zdziwila. Po pierwsze po tylu zwyciestwach trzeba w koncu przegrac. Po drugie to wlasnie z Ruchem w Szczecinie Pogon miala najwieksze problemy. Po trzecie to pojedynek starych firm. Po czwarte w srode czeka nas wazniejszy pojedynek niz ten z ruchem i sadzilem, ze wlasnie na tym meczem trzeba bardzie sie skupic.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 01:00
Wlasnie obejrtzalem Lige+ i tam byla relacja z Pogoni.Tak naprawde to Pogon nie miala zadnej dobrej akcji.Dla mnie jest to bardzo dziwne...
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 01:36
> Nie wiem kim człowieczku jesteś ale jeżeli wątpisz w awans Pogoni do extraklasy to
> jestes kompletnyn nie udacznikiem!!!
Żebyś się nie zdziwił, cieciu.
Do kurwy nędzy, dać gówniarzowi neta, a już myśli sobie że może do każdego zwracać się jak do psa...
Bez pozdrowień.
----------
Do reszty - Panowie, nie róbcie z tej porażki tragedii narodowej... Przed tym dwumeczem (Ruch i RKS) jedno było dla mnie jasne - im gorzej zagramy z Ruchem, tym lepiej z Radomskiem. Z Ruchem zagraliśmy bardzo źle -> będziemy wypoczęci i zmasakrujemy RKS. Gdybyśmy wypruwali flaki w Chorzowie, drżałbym o wynik środowego meczu... [Ostatnio edytowane przez shawn: 2004-04-25 01:41]
|
|
|
|
|
Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 02:48
> Wydaje mi się, że Baniak po prostu zaczął MYŚLEĆ (hmmmm.... sam w to nie wierzę,
> ale przyjmijmy takie założenie)! Skoro tak, to porażkę z Ruchem można było
> przewidzieć! Po co się męczyć, po co narażać zawodników na zawieszenia/kontuzje
> przed meczem z Radomskiem?
Przed meczem z Chorzowem były możliwe 2
> scenariusze:
1) zapierdalamy na maxa w Chorzowie. I tak nie wygrywamy, zapewne
> remisujemy. A w wyniku zmęczenia wtapiamy z RKS-em.
2) odpuszczamy Chorzów i na
> świeżości odprawiamy z kwitkiem podmęczone Radomsko.
Wygląda mi to na
Napisze tylko tyle-Obyś się nie pomylił...
> realizację wariantu 2, o wynik z RKS-em jestem dość spokojny i chyba postawię na
> naszą wygraną (jeżeli kurs będzie >1.70).
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1