Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ruch - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mike
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 18:42
porazka sie zdarzyla i juz. trzeba o tym zapomniec i przygotowac sie porzadnie do meczu z Radomskiem.

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 18:54
tak trzeba zapomnieć o tym ale trzeba pamietac o jednym, niema drużyny w EUROPIE która by nie przegrała "meczu"

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 18:56
nic sie nie stalo portowcy nic sie nie stalo, a w srode wszyscy na rks zeby pomuc naszej drużynie

Łobez zawsze z Pogonią
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 19:00
> Zimny prysznic dla tych wszystkich co juz widzieli Pogoń w ekstraklasie-a
> przypomne ze ciezkie mecze (czyt. z czolowka) dopiero przed nami:(

PS Nie to
> ze nie wierze w Portowcow ale schody sie zaczynaja dopiero od tego meczu a z
> relacji wynika ze Pogoń dzisiaj NIE ISTNIEJE na stadionie
> Ruchu:(
PS 2 Bedzie relacja z tego meczu w TVP3?
PS 3 Wojownik zaszalal
> troszeczke;)
Nie wiem kim człowieczku jesteś ale jeżeli wątpisz w awans Pogoni do extraklasy to jestes kompletnyn nie udacznikiem!!!
Pozdrowionko!!!!
[Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-04-24 16:58]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 19:16
A gdzie napisalem ze nie wierze? Tam jest napisane NIE to ze nie wierze w wiec wierze tak? Czytaj wyraznie;) Rowniez pozdrawiam! A to było do ludzi którzy juz zakladaja tematy w stylu "ktore miejsce zajmie Pogon w ekstraklasie" Najpierw awansujmy a pozniej dopiero sie martwmy o przyszlosc.. [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-04-24 19:20]

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Lexus
Kibic
Na forum od 7962 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 19:41
Niestety nasza ukochana Pogoń przegrała i to zasłużenie!!! Niepokazaliśmy nic strzególnego,mogliśmy przegrać wyżej! Było pewne że kiedyś passa się skończy,ale w środe odbijemy sobie na Radomsku i rozsypiemy ich za porażke z Ruchem i mecz w Radomsku(przegrana 0:1, stracilismy bramke w ostatniej minucie).Szkoda że Bugaj niezagra,miejmy nadzieje że już bedzię Matlak.A co do Trałki to niech ten chłopak jeszcze sobie potrenuje z rezerwami !

Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 20:16
Tak jak myslałem ze ten mecz zakonczy passe 6 kolejnych wygranych meczy.ale nic sie nie stało,w środe wszyscy na Rks!!!pozdro

Aga:))
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 20:19
"Portowcy nic się nie stało" z RKS'em wygramy !!! i wchodzimy do I ligi :biggrinbounce2:

Do boju MKS :)
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 20:57
juz mysleli ze sa w pierwszej lidze ;) a tu niespodzianka bo ruch nie padł na kolana i nawet gola strzelił
i dobrze bo teraz beda biegac i grac tak jak powinni

P.S. MUTD przegrał i juz nas nie dogoni :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 21:24
> juz mysleli ze sa w pierwszej lidze ;) a tu niespodzianka bo ruch nie padł na
> kolana i nawet gola strzelił
i dobrze bo teraz beda biegac i grac tak jak
> powinni

P.S. MUTD przegrał i juz nas nie dogoni :P
NAjgorsze jest jednak to iz przegrali z tak osłabionym Ruchem (bez Srutwy,Cecota,JArczyka) w drużynie gospodarzy grało wiele młodzieży a Pogon nie potrafiła nawiązac równorzędnej walki,mimo to wierze ze wygramy z RKS-em i I liga zbliży sie do nas.pozdro

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 21:50
Ja bym nawet nie miał nic przeciwko porażce z drużyną z A klay... tylko do cholery po dobrej grze... A nie kompromitować się na oczach całej Polski... Jak tak dalej sobie bedzą Baniak i chłopaki mecze wybierali... gdzie się przyłożyć a gdzie nie... to nigdy sobie dobrej opinii nie wyrobia... A jak się potkną na Radomsku... to dopero się rozstroją nerwowo... i może być nieciekawie... Ciekawe co wtedy Baniak powie?

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 21:57
ał, no i koniec szczęśliwej serii

Obrazek jpg wstawiony na forum
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 22:13
no i na RKS możemy się spodziewać 12 tys kibiców a że Środa to nawet 10 tys. eh. ale i tak jest god:) nIC Sie NIe stAło poRtOWcy Nic SIe nie StaŁO!

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 22:55
Dokladnie jak juz wyzej napisal :jaka gra taki wynik:) no ale teraz wyjdzie jak bardzo ufamy, kochamy i kibicujemy Pogoni bo wsyzstko jest dobrze kiedy Pogon wygrywa no ale jak sie noga powinie tak jak to w sporcie bywa to zaloze sie ze wiele osob zrezygnuje z pojscia na mecz z rks-em !! Niestesty oby to co napisalem sie nie spelnilo ale taka jest szara rzeczywistos zawsze i wszedzie i w Legii i w Lechu:(
Ja osobiscie nie mam zamiaru opuscic zadnego meczu i zeby naawet Pogon przegrala jakis mecz tak jak Groclin z wisla to i tak pojde bo wkoncu to jest nasza DUMA-DUMA POMORZA!!!!!!!!!!!

MW'03
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 00:41
A mnie ta porazka az tak nie zdziwila. Po pierwsze po tylu zwyciestwach trzeba w koncu przegrac. Po drugie to wlasnie z Ruchem w Szczecinie Pogon miala najwieksze problemy. Po trzecie to pojedynek starych firm. Po czwarte w srode czeka nas wazniejszy pojedynek niz ten z ruchem i sadzilem, ze wlasnie na tym meczem trzeba bardzie sie skupic.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 01:00
Wlasnie obejrtzalem Lige+ i tam byla relacja z Pogoni.Tak naprawde to Pogon nie miala zadnej dobrej akcji.Dla mnie jest to bardzo dziwne...

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 01:36
> Nie wiem kim człowieczku jesteś ale jeżeli wątpisz w awans Pogoni do extraklasy to
> jestes kompletnyn nie udacznikiem!!!

Żebyś się nie zdziwił, cieciu.

Do kurwy nędzy, dać gówniarzowi neta, a już myśli sobie że może do każdego zwracać się jak do psa...

Bez pozdrowień.
----------

Do reszty - Panowie, nie róbcie z tej porażki tragedii narodowej... Przed tym dwumeczem (Ruch i RKS) jedno było dla mnie jasne - im gorzej zagramy z Ruchem, tym lepiej z Radomskiem. Z Ruchem zagraliśmy bardzo źle -> będziemy wypoczęci i zmasakrujemy RKS. Gdybyśmy wypruwali flaki w Chorzowie, drżałbym o wynik środowego meczu... [Ostatnio edytowane przez shawn: 2004-04-25 01:41]

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 02:48
> Wydaje mi się, że Baniak po prostu zaczął MYŚLEĆ (hmmmm.... sam w to nie wierzę,
> ale przyjmijmy takie założenie)! Skoro tak, to porażkę z Ruchem można było
> przewidzieć! Po co się męczyć, po co narażać zawodników na zawieszenia/kontuzje
> przed meczem z Radomskiem?

Przed meczem z Chorzowem były możliwe 2
> scenariusze:
1) zapierdalamy na maxa w Chorzowie. I tak nie wygrywamy, zapewne
> remisujemy. A w wyniku zmęczenia wtapiamy z RKS-em.
2) odpuszczamy Chorzów i na
> świeżości odprawiamy z kwitkiem podmęczone Radomsko.

Wygląda mi to na

Napisze tylko tyle-Obyś się nie pomylił...:D

> realizację wariantu 2, o wynik z RKS-em jestem dość spokojny i chyba postawię na
> naszą wygraną (jeżeli kurs będzie >1.70).

Bo jest paru ludzi... Piraci
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 08:50
Jak to mawial moj trener "To juz historia, gramy dalej!" ;]

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Wojownik_Bois
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 25/04/2004 10:39
witam all

Kibol
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768912264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005