| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 07/05/2004 19:22
> JAK ZOBACZYŁEM KTO SIĘ WPISAŁ NA
> ZAMÓWIENIU W MOJEJ PRACY TO MAM WRAŻENIE ŻE IDĘ DO TEATRU NA SZEKSPIRA.
chyba na grecką komedię 
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 07/05/2004 19:30
U mnie takie oszołomy idą. Jednemu ojciec załatwił pod zadaszenie i idzie się dziewczynie popisać a chyba nawet nie wie kto gra......
P.S: Ja i tak będe miał chyba za 15 zł na łuku. A jak nie to zostało TV. I tak dla mnie najważniejsze są mecze Pogoni.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 07/05/2004 19:48
Byłem dziś w klubie jakaś paranoja złożyłem zamówienie 29 kwietnia na 60 biletów(dla mnie i dla znajomych;-) a Pawlak mi mówi że mogę dostać najwyżej 20 i to na samym dole śmiech na sali    A w liderze moi państwo zostały już tylko bilety za 50 zł tak dla jasności ;-)
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 09/05/2004 01:33
mam podobne podejscie jak Portalboy (pozdro)
a na meczach repry juz kilku bylem, nawet na tym najbardziej znanym, wiec nie strace, no chyba ze cos sie znieni ale watpie
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 09/05/2004 21:03
mam pytanko : mozna w liderze jeszcze zamawiac ? i czy wiadomo juz ktorego sprzedaja i gdzie? pewnie na meczu bedzie z 15 tys piknikow co chodza tylko na mecz kiedy jest cieplo i popatzra sobie na reprezenatcje a na Pogoń tylka nie rusza, a to nie oto chodzi, musza przyjsc kibice co zrobia atmosfere aby szybko reprezentacja wrocila do Szczecina
|
I am the best at basketball !!
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 10/05/2004 19:30
> mam podobne podejscie jak Portalboy (pozdro)
a na meczach repry juz kilku
> bylem, nawet na tym najbardziej znanym, wiec nie strace, no chyba ze cos sie
> znieni ale watpie
A co ma sie zmienic 
A tym, ktorzy beda na "meczu", zycze milej zabawy [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-05-10 19:31]
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 14/05/2004 20:13
> To masz Problem !!
>Ja też nie idę na mecz, jakoś przestało mnie bawić
> oglądanie towarszyskich meczy Polaków, jak zwykle gwiazdy oleją sobie mecz
> ciepłym moczem a po meczu pójda do banku sprawdzić czy jużdostali przelew
> na kontom za pochodzenie po boisku !!
A moze przestalo cie takze bawic bycie polakiem? A myslisz ze "gwiazdeczki" Pogoni nie lataja do banku? Na mecze nie chodzi sie dla pilkarzy. Na mecz idziemy reprezentowac siebie, Szczecin oraz reprezentacje (jako calosc).
|
Panowie to musi byc jakas pomylka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 15/05/2004 21:27
> juz dawno wiedziałem ze od jutra w kasach na Pogońi beda bilety juz o 7 rano
> ide
No i kurde byłem dziś od 6 pod kasami i nie było powiedzieli że mają tylko na Piasta ale się wqurwiłem  
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 17/05/2004 17:17
MAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!
Chujowe miejsca, ale w 8. i tak bede stać pośrodku albo na schodach, wazne że legal wejście.
Któryś tam mówił że chciał 60 biletów a Pawlak mu na to że nie. otóż WIDZIAŁEM zamówienia na 200. Ale swoją drogą to powinny być limitu dolne i górne, np. 10-30. Bo jak ktoś zamawia 200 to wiadomo że koniki. albo jakiś zakład pracy dla wczasowiczów stadionowych zamawia.
pozdro 4 @ll.
POOOOOOOOOOOOOOOLLLLSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAA !!!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 18/05/2004 12:05
Zgadzam sie z tobą. Szczecin dostał mecz reprezentacji jako uznanie dla kibiców Pogoni którzy najliczniej przychodzą na mecze. I boli mnie to bardzo że dla wielu kibiców zabraknie biletów tylko dlatego że jakis ogór nie mający pojcia o piłce chce sie chwalic że na meczu reprezentacji byl.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|