| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 21:48
> > I zeby nie bylo...zaraz vlepe z łapa zastapi inna...wstrzymajcie oddech...
>
... i oto stało się
> 

[Ostatnio edytowane
A może ten napis na żółto? Bo tak górniczo z Zabrza albo gwardyjsko z Krakowa mi podpada kolorystyka . Sam pomysł zajebisty [Ostatnio edytowane przez RAFek: 2004-03-30 21:49]
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 22:03
dla mnie vlepki wypasik juz deklaruje sie na 12 arkuszy w koncu bedzie mozna wklejac
Pozdrowienia 4 all
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 22:26
> A może ten napis na żółto? Bo tak górniczo z
> Zabrza albo gwardyjsko z Krakowa mi podpada kolorystyka . Sam pomysł zajebisty
> 
Na żółto wygląda tak jakos malo schludnie... w tym celu w rogu jest herb 
zresztą sam zobacz różnice:

na to że napisy "od zawsze" i "na zawsze" są niewyraźne lekko niepatrz - wynik pomniejszenia obrazka.
z kolejnymi sugestiami wszyscy walcie na priv - gg - 4974083
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-03-30 23:12]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 31/03/2004 12:19
Vasyl ja dam mojemo braatu 10 i mi dasz 5 arkuszy (zansz go) a jak pokaze na osiedlu to 100zl?? chyba bedzie pewne
Znowu jak wezme do szkoly to z samej klasy bedzie 10 arkuszy(chyba ze sie rozmysla) ale sa w sasiednich klasach ludzie ktorzy tez to lykna czyli napewno na tym interesie bedzie duzo frutu [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-03-31 12:25]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 01/04/2004 21:00
W klubowej gazetce przeczytałem że podczas meczu ze Szczakową będą do nabycia vlepy. które ponoć są zrobione przez jakąś grupę z forum internetowego, cena 1zł za arkusz, na arkuszu ma być 21 vlepek, sprzedaż ma się odbywać przy sektorze nr 6 to chyba nie chodzi o te vlepy MW I kiedy będa one dostępne bo już się nie mogę doczekać
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 01/04/2004 21:11
> W klubowej gazetce przeczytałem że podczas meczu ze Szczakową będą do nabycia
> vlepy. które ponoć są zrobione przez jakąś grupę z forum internetowego, cena 1zł
> za arkusz, na arkuszu ma być 21 vlepek, sprzedaż ma się odbywać przy sektorze nr
> 6 to chyba nie chodzi o te vlepy MW I kiedy będa one dostępne bo już się nie
> mogę doczekać
Zorientowny jesteś jak widzę na maksa no i gazetkę klubową czytasz baardzo niedokładnie
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 01/04/2004 21:43
> > W klubowej gazetce przeczytałem że podczas meczu ze Szczakową będą do nabycia
> vlepy. które ponoć są zrobione przez jakąś grupę z forum internetowego, cena
> 1zł
> za arkusz, na arkuszu ma być 21 vlepek, sprzedaż ma się odbywać przy sektorze
> nr
> 6 to chyba nie chodzi o te vlepy MW I kiedy będa one dostępne bo już się nie
> mogę doczekać
Zorientowny jesteś jak widzę na maksa no i gazetkę klubową
> czytasz baardzo niedokładnie 
No RAFek rację masz, to niech mi to ktoś tak ładnie wytłumaczy
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 04/04/2004 09:33
gdzie jeszcze można zakupić te vlepki ?? bo an meczu coś mnie ścieło...
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 04/04/2004 10:45
echhh.... czytajcie uważnie i od początku temat. To nie były nasze vlepy. Nasze bedą od następnego meczu.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 04/04/2004 17:36
łłłeee
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 04/04/2004 18:53
> echhh.... czytajcie uważnie i od początku temat. To nie były nasze vlepy. Nasze
> bedą od następnego meczu.
helmut a gdzie bedziecie je sprzedawac ?? podaj dokladne miejsce bo jestem zainteresowany waszymi vlepami
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 09/04/2004 12:25
Na początku chciałbym powitać wszystkich!To mój pierwszy post na waszym forum! Czy ktoś ze szczecińskich braci byłby skłonny przesłać vlepy do Wawy?
prosze o kontakt na gg 5698888
|
(L) Rembertów (L)
Legia Pogoń dwa bratanki i do piłki i do szklanki
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 09/04/2004 14:23
> Na początku chciałbym powitać wszystkich!To mój pierwszy post na waszym forum!
> Czy ktoś ze szczecińskich braci byłby skłonny przesłać vlepy do Wawy?
prosze o
> kontakt na gg 5698888
pisałem na samym początku - TAK - vlepy będzie można nabyć wysyłkowo!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|