| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:09
JESTEM Very HAPPY !! Ciesze sie ze Pogon wygrała. Teraz może troche o meczu. Bardzo ale to bardzo mocno bije brawo kibicom za oprawe chco niebylo rac ale i tak fajnie było popatrzec po tak dlugim okresie. Niepodobało mi sie ze kibice lks mogli wniesc race(zydzi pewnie przekupili milicje )! W pierwszej polowie mecz niezaciekawy. Dobrze dosyc wypadl Trałka dla którego był to debiut wedlug mnie dobry(nie najlepszy ale dobry). Obrona bez zarzutow. W drugiej polowie przed stracona bramka niewiem co sie z Pogonia stało ! Grali beznadziejnie ! Dopiero po stracie bramki otrzasneli sie i zaczeli grac to potrafia. Piekna bramka Kaźmierczaka, Olego tez . Ale gdy strzelili te bramki znowu odpuscili, lks dochodzil coraz czesciej do pilki i coraz czesciej zagrazal bramce co mi sie niepodobalo ! Czekalem na ta bramke i wreszcie 5 minut przed koncem zmiennnik Trałki, Gajewski strzelil bramke !! Wtedy już wiedziałem ze lks moze nas po tylkach calowac. Po gwizdku odsiewal We are the champions&I will survive i poszeldem do domciu . To moja relacja . Jeszcze raz podkreslam ze bardzo ale to bardz osie ciesze z tego zwyciestwa(pewnie dlatego ze dawno Pogon niegrała u siebie!!). Oby tak dalej !! DO BOJU MKS !!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:24
Może Wrescie ! Ktoś mi pomoze i powie jaki tytul ma piosenka która leciala przed mecze, przy której tanczył "Pogoń Grils" nie chodzi "i will survive"....no nie mówiec że nie wiecie
R0b3rt -----> Dziekuje Buziaczki hehehe pozdro [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-03-20 23:36]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:31
> czy tylko mnie tutaj wkurwila zapowiedz spikera jeszcze przede meczem- " (...) i
> wszystkie trabki w ruch(...)" ??
nie no dobre jeszcze bylo "zaknac kurwa mordy " i "rowniotko powoli "
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:35
> czy tylko mnie tutaj wkurwila zapowiedz spikera jeszcze przede meczem- " (...) i
> wszystkie trabki w ruch(...)" ??
norlamnie krzyknelem na 11 (siedziałem) kurwa(sorks) chorać trąbki i spiewac !!
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:38
> Może Wrescie ! Ktoś mi pomoze i powie jaki tytul ma piosenka która leciala przed
> mecze, przy której tanczył "Pogoń Grils" nie chodzi "i will survive"....no nie
> mówiec że nie wiecie
Jezeli o tym ylse to to byla Gabri Ponte - Time to rock
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 00:25
" Piłkarze ŁKS schodząc z boiska mówili, że nie widzieli takiego czegoś jeszcze na oczy. Bardzo dziękuję wszystkim przybyłym na mecz kibicom."
Ach ten nasz Bogus zawsze przesadzi ale wazelina
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 08:34
Taaa...
Na pierwszym miejscu trzeba podziekowac chlopakom za oprawe, co naprawde im wyszlo ale jesli ludzie nie potrafia utrzymac w powietrzu materialu (mowa o pasach) to szkoda gadac. Mecz to raczej dobre widowisko, smiesza mnie komentarze w stylu, slaby mecz, slaba gra. Przypominam ze to druga liga, wy sie na ogladacie Eurosport i jakichs realow i potem wymagacie tego od polskiej pilki, no offence. Widac bylo slaba forme Gajewskiego i Bilinskiego, reszta grala i biegala, to najwazniejsze. Kazmierczak, wedlug mnie ten chlopak nie umie sie przelamac, chodzi po boisku i sie potyka o pilke, ale przeboleje bo strzelil. To tyle, jeszcze raz greetz dla mw i wszystkich ktorzy darli gardla ;-).
BTW...
Lks zaprezentowal sie o wiele lepiej od craxy.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 09:11
Mecz był udany,wygraliśmy-a łódzcy gracze jeszcze nie widzieli takiej atmosfery na trybunach.A jeżeli chodzi o ten mikrofon i śpiewy na piekiełku to nie powinniście tak narzekać tylko zrobić tak żeby na następnym meczu było lepiej pozdro dla wszystkich,którzy wierzyli w Portowców po pierwszej brmace nieprzyjaciela
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 09:52
Dlaczego bylo tak malo flag i pewnie wisialy do polowy zeby nie zaslaniac a i tak na dole prawie nikt nie siada mnie wkurwial gosciu co krzyczal szaliczki w gore , co to kurwa przedszkole czy co o trabkach nie wspomne mecz ten pokazal po raz kolejny ze niema u nas zgrania pod kazdym wzgledem kilkanascie tysiecy ludzi gdzie kazdy krzyczy cos innego brak zgrania piekla =moze przez tego z mikrofonem i jego nie umiejetne rozkrecanie wole juz mecze po kilka tys ludzi ale zgrane a nie taki jeden wielki piknik.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 10:01
Gra slaba.Doping cienki.Dopiero w 2 polowie po bramce Kazmierczaka doping sie poprawil.Moim zdaniem widac brak Drumlaka szczegolnie w pierwszej polowie.Ale sa trzy punkty,ktore ciesza.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 10:36
> iłkarze : Matlak, Batata, Bugaj - tragedia
> Gajewski, Kazmierczak, Moskalewicz - rewelacja, szczegolnie Ci 2 ostatni wszystko im wychodzilo.
No chyba inne mecze ogladalismy!!! Wg. Ciebie ci co bramke strzelaja musza byc rewelacyjni? Kazmierczak do dupy, chyba tylko raz pilke w meczu dotknal jak bramke strzelal. Gajewski chyba jeszcze gorszy bo latal za ta pilka i tylko sie osmieszal bo nie potrafil jej skontrolowac. Po 1 polowie powiedzialem ze Kazmierczak byl; najgorszy, a on bramke pozniej strzelil, pozniej to samo powiedzialem o Gajewskim i tylko czekalem jak trafi Ale to nie zmienia faktu ze byli do dupy, najsłabsi. Moskalewicz grał całkiem nieźle, Matlak też dużo pracował, dobry mecz dużo w ofensywie grał. Batata rzadko przy piłce ale jak już był to ładnie mieszał. Bugaj też nieźle se radził, mieszał defensywą jak był osamotniony z przodu. Jeszcze chiałbym wyróżnić Łabędzkiego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 11:18
Co do mikrofonu, to osoba, ktora na poczatku krecila przez niego trzeba pochwalic, bo wychodzilo to wszystko i ludzie sluchali i spiewali. Paranoja byla ten ziomek co zabral mikrofon (to on byl najebany) i bluzgac zaczol i jakac cos przez ten mikrofon, dzieki niemu wylaczyli mikrofon i w 2 polowie juz doping byl slabszy:/
|
MKS
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 11:33
hehe ziomek u mnie na sektorze za mocny
Wsiąść do pociągu byle do Łodzi
Wziąść sobie kosę nic nie zaszkodzi
Trzymając w ręku kamień brukowy
Upier****jąc Żydom głowy

|
ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 21/03/2004 12:10
> wiecie moze kiedy bedzie skrot z meczu w TVP 3 ?? (czy tylko w magazynie
> sportowym?)
Skrotu na TVP3 nie bedzie Wczoraj w kronice Marendziak o malo sie nie poplakal i stal z kamera przed brama stadionu.
A co do komentarzy w stulu slaby mecz to panowie chyba za duzo spozywacie napoju naszego sponsora... Pierwsze 20 - 25 min to byl koncert! Brakowalo tylko skutecznosci. To co od razu sie rzuca w oczy to wielka wola walki u naszych pilkarzy. Przeciez LKS mial klopoty z zawiazaniem jakiejkolwiek akcji. Potwierdza to ziom z Lodzi ktory sluchal realacji w miejscowym radio. Komentarz redaktora byl tylko jeden: obrona Czestochowy....
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|