Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 31/03/2004 18:20
ja pierdole znowu trza bylo wielkiego zamieszania zeby wszyscy poszli po rozum do glowy i wszystko wrocilo do poprzedniego stanu.........paranoja i dobrze bo skroty w TV Gryf byly slabiutkie

wiec to oznacza ze juz w wieczornej sobotniej kronice powinny juz byc jakis maly skrot ze Szczakowianki a takze w Niedziele o 12.45 30 minutowy relacja z meczu i wieczorem o 22 w magazynie sportowym

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 31/03/2004 20:51
ty gadamy o TVP 3 i canalu + ,ale przecierz 2 lige mial emitowac Polsat no i jakos nic w tej sprawie nie slychac??

MW'03
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 31/03/2004 23:27
Qrde jak zwykle trzeba robić sporo szumu wokół tych transmisji bo widać w jakiś normlany sposób nic tu załatwić nie mogą...Dobrze, że w końcu doszli do tego porozumienia, bo już myślałem, że trzeba będzie obejść się bez tych relacji meczowych.

Llibertat per a Catalunya!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/04/2004 13:54
Nie chcialem tworzyc nowego tematu wiec...

"Trzeciego maja, poniedziałkowym meczem Zagłębie Lubin - Cracovia planujemy zainaugurować transmitowanie drugiej ligi polskiej" - powiedział na łamach "Przeglądu Sportowego" szef Polsatu Sport, Marian Kmita.

"Na nasze warunki wstępnie przystały Pogoń Szczecin i Cracovia Kraków. Umowę mamy podpisać w przyszłym tygodniu" - mówił Kmita.

Stacja planuje pokazać na żywo dziewięć spotkań: siedem meczów krakowian i dwa szczecinian.

"Traktujemy obecną rundę sondażowo. Jeśli transmisje będą miały zadowalającą oglądalność, przygotujemy właściwe uderzenie na jesieni" - dodał Kmita.

"Gdy tylko Polsat Sport zwróci się do nas prośbą o udzielenie praw do transmisji drugiej ligi, dostanie je bez problemu. W tym sezonie sprawę traktujemy promocyjnie. Daliśmy klubom wolna rękę przy negocjowaniu warunków" - stwierdził prezes PZPN, Michał Listkiewicz.

zrodlo: sport.onet.pl

Troche malo tu meczow Pogońi. Pewno chodzi o mecze z Belchatowem i Radomskiem. No i pewno jesli beda mecze Cracovi to napewno bedzie mecz w z nia. Swoja droga to i tak lepiej jechac na wyjazd... I powtorke se na spokojnie obejrzec...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/04/2004 14:16
wszystko fajnie Pszczółek, ale czytasz nasze newsy na stronie??????

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/04/2004 14:20
> wszystko fajnie Pszczółek, ale czytasz nasze newsy na stronie??????

oczywisćie, że czytam... Tylko okurat przegladalem same forum... i nie zauwazylem ze w miedzy czasie umiesciliscie info...
Dlatego tesh na wszelki wypadek nie tworzylem nowego tematu...
Mam nadzieje, ze mam wybaczone :D [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-03 14:23]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/04/2004 14:48
spoko żeby bylo to ostatni raz ;)

pzdr

slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 04/04/2004 09:21
<wczoraj był skrót bo mi starszy mówił>

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 04/04/2004 10:02
Dzisiaj o 12.45 na TVP 3 będzie obszerna relacja z wczorajszego meczu (chyba :D)

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Aga:))
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 12:07
Siemka!!! Uważam,że skróty z meczu powinny byc pokazywane w TV... Szczerze mówiąc wątpię w to,że jak przestaną puszczać treści meczu w TVP3 to na mecze będzie przychodzić więcej ludzi !!! Już teraz czasami brak miejsca, jednakże ja i tak uważam,że najlepiej jest jak zapełni sie cały stadion :D:D:D
Niech pamietają również o tym,że nie każdego kibica stać na to,żeby być na każdym meczu...
trzeba coś zrobić,żeby skróty z meczów były puszczane w telewizji i ,jak komuś sie nie podobają komentarze, to niech uzgodni z dziennikarzami co mogą,a zcego nie :p
POZDRAWIAM CIEPLUKO :*

Do boju MKS :)
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 12:09

Qcu juz zmienione rzeczywiscie nie spojrzalem na date :P 15.50 skrot z meczu meczu Polar-Pogon .pozdrawiam

[Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-04-10 12:26] [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-04-10 12:27]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
wien
Kibic
Na forum od 8711 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 12:13
ej ja slyszalem, ze w polsacie beda chyba wszystkie mecze cracovii, bo oni zaplacili, a nasze chyba wlasnie z cracovia i belchatowem, ale nie jestem pewien

Na Zawsze POGOŃ
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 12:24
> myslisz sie nie o12.45 a o 15.50 tak wczoraj mowili kiedy pokazywali bramki z meczu Polar-
> Pogon .pozdrawiam

chyba boberek nie spojrzales na date posta ktory komentowales ;) Akurat Wierni kibice mial racje. A co do dzisiejszej transmisji to w koncu nie wiem o ktorej jest... Miala byc o 15:40, 15:50, 16:15... Moze by sie ktos zdecydowal? :P

christoph
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 13:11
Relacja jest o 16:10
źr.telegazeta tv Szczecin

Dziękuję :)
muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 10/04/2004 13:31
15:50 +POLAR WROCŁAW - POGOŃ SZCZECIN
Relacja z meczu II ligii pilki nożnej

zrodlo szczecin.tvp.pl w dziale program TV na dzisiaj...

Chyba sami sie nie moga zdecydwac :) Radze wloczyc tv wczesniej zeby potem rozczarowania nie bylo....

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768924835 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005