| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konkurs - akcja transparentowa! - 15/03/2004 19:05
jakby ktoś przypadkiem potraktował tą akcję poważnie i zrobił transparent informujemy że...
...zbiórka transów odbędzie się w piątek o godz. 18 - na transy czekamy pod budynkiem klubowym do godziny 19
jednocześnie zaznaczam że akcja wciąż trwa... więc róbcie zamiast pisać pierdoły na necie 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-03-15 19:06]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Konkurs - akcja transparentowa! - 17/03/2004 15:00
a tak z ciekawości... zrobił ktoś wogóle transparent? Kliku? Tomek? Borys? Łasic? Misiek? cEzY? Leloszcz? Mazur? Reszta... jak postępy?
Dodano po 3 godzinach: tak myślałem 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-03-17 18:03]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Konkurs - akcja transparentowa! - 17/03/2004 18:50
> a tak z ciekawości... zrobił ktoś wogóle transparent? Kliku? Tomek? Borys?
> Łasic? Misiek? cEzY? Leloszcz? Mazur? Reszta... jak postępy?
Dodano po 3
> godzinach: tak myślałem 
Niestety mój transparent będzie gotowy dopiero na następny mecz ze Szczakową.Materiały są itd.tylko czasu nie bylo bo musiałem zaliczać cały semestr z matmy i fizyki co jak dla mnie nie bylo najłatwiejsze :/ ...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konkurs - akcja transparentowa! - 17/03/2004 22:20
> jak te kijki zdobyc do transparentu       
Jak zrobić transparent?
Transparenty przygotowujemy o wymiarach: wysokość - 1,5 m., szerokość - 1,2 m. + miejsce na kijki. Najlepiej na początku naszkicować obrazek miękkim ołówkiem. Malujemy farbami akrylowymi lub ftalowymi. Nasz grupa ma dostęp do idealnych kijków po okazyjnej cenie (2,44 za jeden), więc najlepiej by było, aby przy oddawaniu transparentu/transparentów dorzucić poprostu 5 zl.
żródło-MW_03
Czytaj uważniej następnym razem pzdr.
|
ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) 
|
|
|
|
Odp: Konkurs - akcja transparentowa! - 17/03/2004 22:23
> > jak te kijki zdobyc do transparentu     ?
kijki to zwykłe rurki
> pcv, ale najlepiej jeżeli przy oddawaniu transparentu dołożysz 5zł a my kupimy
> je hurtowo po niższej cenie
przypominam ze transy zbieramy w piątek między 18 a
> 19
kurwa mać... nawet nie dokladaj tego piataka ... sam dołoże
tylko bniech kurwa ktos przyniesie ten jebany transparent... chociaz jeden!
PS. a melanż trwa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konkurs - akcja transparentowa! - 17/03/2004 23:02
transparent będe miał najprawdopodobniej(chyb) jak wszystko wypali tylko gdzie mam je w piątek dostarczyć? [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-03-18 20:19]
|
Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4