Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ptak.... wiedzialem ze tak bedzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jasny_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8050 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:07
Wiesz co Borys kiedyś ktoś pwoiedział takie mądre zdanie ... ,,Wole zdrową Pogoń w B-klasie niż chorą w ekstraklasie".
Tyle mam do pwoeidzenia.!

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:07
Borys po cholerę się denerwujesz...zobacz na swój podpis...to powinno być twoje motto...a co za różnica w której lidze...

Better dead than red!
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:08
> dobra w chuj neich odejdzie ........ nie ebdzie Bataty,Drumlaka czy innych
> pilkazy.... nie bedzie 1 ligi i juz chyba nigdy do szczecina nie
> zawita......czekaja nas emocje na 4 ligowych boiskach i spektakularne gole
> wpadajace do siatki Osadnika Mysliborz ..... na meczach bedzie po 250 kibicow i
> Szczecin zniknie calkowice zesportowej mapy Polski........i scenariusz sie
> powtarza znow zostaniemy maistem z tramwajami i sterta supermarketow..... i jak
> tu kurwa zyc w takim miescie ?!

zgadzam się. nasi włodarze tak po za tym chyba ne widzą ,ze ludzie wypierdalają z tego miasta. naprawde robi się u nas wiocha. czemu akurat Szczecin ma takiego pecha??ktoś mi to wytłumaczy??

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:12
> Borys po cholerę się denerwujesz...zobacz na swój podpis...to powinno być twoje
> motto...a co za różnica w której lidze...

sorry troche sie unioslem ....... wyhowalem sie na Pogoni i bede jej wierny nie zaleznie w ktorej ebdzie lidze ...... jestem mlodym kibicem i chialbym jeszcze kiedys pojechac na wyjazd do Poznania czy wa-wy a Pogoń nowa nie prędko bedzie grala z takimi prestizowymi druzynami.....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
kontiii
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:28
w kronice potwierdzili ta wiadomosc i nawet ptaszysko sie wypowiadalo przez telefon a wiec wszyscy jutro na konferencje

POGOŃ SZCZECIN MKS
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:39

> dziwne zebysmy byli mu przychylni skoro w klubie taki zamet panuje (skandal
> Adamskim, brak decyzji co do Drumlaka itd. ).

kibice z każdego miasta tak by reagowali na taką polityke transferową , pogadają i przestaną ( dla mnie to głupia wymówka ),
panie Ptaku K.Uche co zrobił z wisła??!! i teraz władze klubu mu przebaczają , a Drumlaka raptem tydzień nie było i już afere się robi , takich piłkarzy jak on w klubie się powinno zatrzymywać by pożniej myśleć o walce w I lidze !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8806 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:45
hahah leć ptaszku leć....
Z jednej strony wydaje mi sie ze Ptaszysko chce nas wszystkich nastraszyc..dlatego trzeba poczekac z ostateczna decyzja.
Ale z drugiej strony...Ptaszku...krzyż na droge....idz w pizdu
Szkoda tylko ewentualnie straconych 6 miesiecy.A tak nasza alternatywa w 4 lidze ten sezon ma juz raczej stracony..
pzdr

--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:46
ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy. Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie !!!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2004-01-16 22:48]

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:50
bartollo za co mam na kolanach przed ptaszyskiem chodzić?...za to że przeniósł Piotrkovie do Szczecina?...ja pierdolę co za typ...

Better dead than red!
Jasny_
Kibic
Na forum od 8050 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:56
oj bartollo, bartollo....

Przez nieodpowiedzialne texty powiadasz :) - czyli jak powiem pare niodpowiedzialnych tekstów np. na Jurczyka to on zrezygnuje i się obrazi :( o jejku....nie bądźmy śmieszni :)
Ptaka serdecznie piepsze, nigdy mu nie ufałem. Na kolana powiadasz... to klękaj, chodz przed nim i błagaj by nie opuszczał Szczecina.
Jestem beton i nie znam się na piłce - lajcik : )

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
Długi
Kibic
Na forum od 8041 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:00
A tak to pięknie wyglądało...My w Warszawie z niecierpliwością czekaliśmy na wasz powrót do 1 ligi,ale sami jesteście sobie winni stwierdzę z przykrością.Jak wchodziłem na wasze forum to tylko było widać jak każdy opluwa Ptaka,poczekajmy do jutra,lecz Pogoń zasługuje na silną drużynę jaką chciał stworzyć pan Antoni.

Pij Króla,będziesz Wielki!
F48
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:04
bartollo hehe wybacz ale 12 latek nie będzie mnie pouczać... :) a co do betonów to po co mieszasz w to Lechie?:) [Ostatnio edytowane przez Fan1948: 2004-01-16 23:06]

W Jedności Siła...
Daro81
Kibic
Na forum od 8171 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:06
> ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go
> krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na
> kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ
> TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w
> prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie
> bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej
> rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie
> nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy.
> Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie
> !!!!

Nie no.. sorry.. ale nie mogę... :xxrotflmao:

WFH: Promocja była.. dla mnie już nie starczyło :P ;)

Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:10
> ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go
> krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na
> kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ
> TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w
> prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie
> bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej
> rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie
> nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy.
> Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie
> !!!!

bartollo do tej pory mialem cie za dosc normalnego czlowieka ale traz ... n/c .

On nam pilke uratował ??? Gowno uratowal, zabrał kibicom ich ukochany klub i przeniósł go do Szczecina . Fakt , faktem że temu klubowi kibicowalem przez ostatnia runde ale nigdy nie byla to dla mnie prawdziwa Pogon , chociaz tak ten klub nazywlem . I za co ja mam ptakowi dziekowac ?? jebie go i juz !!! niech sobie odleci do nastepnego miasta i zabierze z soba swoj twor !!!

--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:12
> A tak to pięknie wyglądało...My w Warszawie z niecierpliwością czekaliśmy na
> wasz powrót do 1 ligi,ale sami jesteście sobie winni stwierdzę z przykrością.Jak
> wchodziłem na wasze forum to tylko było widać jak każdy opluwa Ptaka,poczekajmy
> do jutra,lecz Pogoń zasługuje na silną drużynę jaką chciał stworzyć pan Antoni.

Chociaz wy w Legii nie robcie takie bledu jak u nas kibice i dziennikarze bo przyjdzie nam jezdzic na wasze mecze.U nas szykuje sie totalna kicha na dlugie lata, tu jest wielu nieodpwiedzialnych ludzi ktorzy kochaja krytyke nie zawsze zgodna z prawda.

kozuch
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:13
Ja was ludzie poprostu nierozumiem !!! O co wam wogole chodzi ... Ptak przybyl do szczecina abysmy mogli miec w szczecinie futbol na prawdziwie niezlym poziomie a wy mu plujecie za to prosto w twarz ...? Gratuluje wyboru...! Jak z was tacy twardziele to pojdzcie jutro kolo budynku klubowego..i poczekajcie na p.Ptaka..az wyjdzie ze spotkania i powiedzcie mu prosto w twarz ...to co o nim myslicie ..zacytuje slowa Rafala MkS...ktore zacytowal do mnie " nie powiedziales tego w twarz to nie powiedziales nic " wiec drogi Rafalku idz do p.Ptaka i idz mu powiedziec prosto w twarz co o nim myslisz :)
p.s- oczywisice tez ni jestem za tym aby odszedl Ptak od nas ..ale sadze ze te niektore slowa powinniscie zostaiwc na jutro po spotkaniu i pokierowac je do niego tylko wtedy gdy zdecyduje sie zostawic POGON !!!!!! A dlaczego np. pilkarze nie zaprostestuja przeciwko wyjazdowi ze szczecina ??:P

POGOŃ To My !
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:15
bartollo gdyby to była prawdziwa Pogoń nie powiedziałbym ani jednego złego słowa...a tak mam w dupie ptaszysko i karuzelę co rok w innym mieście...

Better dead than red!
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:18
powniem tylko tyle że sprawdza sie moje dawne zdanie !! "zobaczycie Ptaszek jeszcze na nas nasra z góry" :(

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:21
"...wiec drogi Rafalku idz do p.Ptaka i idz mu powiedziec prosto w twarz co o nim myslisz ..."
oj kozuszku a skąd wiesz że tego już mu nie powiedziałem...

Better dead than red!
Paweł17
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:25
Ja uważam że Pan Antoni Ptak powinien dokończyć to co zaczął chcociaż i tak niewiem co się tak wszyscy przejmują bo i tak pewnie to jakaś plota i wszystko po konferencji wróci do normy :D

Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005