| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:08
> dobra w chuj neich odejdzie ........ nie ebdzie Bataty,Drumlaka czy innych
> pilkazy.... nie bedzie 1 ligi i juz chyba nigdy do szczecina nie
> zawita......czekaja nas emocje na 4 ligowych boiskach i spektakularne gole
> wpadajace do siatki Osadnika Mysliborz ..... na meczach bedzie po 250 kibicow i
> Szczecin zniknie calkowice zesportowej mapy Polski........i scenariusz sie
> powtarza znow zostaniemy maistem z tramwajami i sterta supermarketow..... i jak
> tu kurwa zyc w takim miescie ?!
zgadzam się. nasi włodarze tak po za tym chyba ne widzą ,ze ludzie wypierdalają z tego miasta. naprawde robi się u nas wiocha. czemu akurat Szczecin ma takiego pecha??ktoś mi to wytłumaczy??
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:12
> Borys po cholerę się denerwujesz...zobacz na swój podpis...to powinno być twoje
> motto...a co za różnica w której lidze...
sorry troche sie unioslem ....... wyhowalem sie na Pogoni i bede jej wierny nie zaleznie w ktorej ebdzie lidze ...... jestem mlodym kibicem i chialbym jeszcze kiedys pojechac na wyjazd do Poznania czy wa-wy a Pogoń nowa nie prędko bedzie grala z takimi prestizowymi druzynami.....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:39
> dziwne zebysmy byli mu przychylni skoro w klubie taki zamet panuje (skandal
> Adamskim, brak decyzji co do Drumlaka itd. ).
kibice z każdego miasta tak by reagowali na taką polityke transferową , pogadają i przestaną ( dla mnie to głupia wymówka ),
panie Ptaku K.Uche co zrobił z wisła??!! i teraz władze klubu mu przebaczają , a Drumlaka raptem tydzień nie było i już afere się robi , takich piłkarzy jak on w klubie się powinno zatrzymywać by pożniej myśleć o walce w I lidze !!
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:45
hahah leć ptaszku leć....
Z jednej strony wydaje mi sie ze Ptaszysko chce nas wszystkich nastraszyc..dlatego trzeba poczekac z ostateczna decyzja.
Ale z drugiej strony...Ptaszku...krzyż na droge....idz w pizdu
Szkoda tylko ewentualnie straconych 6 miesiecy.A tak nasza alternatywa w 4 lidze ten sezon ma juz raczej stracony..
pzdr
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:46
ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy. Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie !!!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2004-01-16 22:48]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 22:56
oj bartollo, bartollo....
Przez nieodpowiedzialne texty powiadasz - czyli jak powiem pare niodpowiedzialnych tekstów np. na Jurczyka to on zrezygnuje i się obrazi o jejku....nie bądźmy śmieszni 
Ptaka serdecznie piepsze, nigdy mu nie ufałem. Na kolana powiadasz... to klękaj, chodz przed nim i błagaj by nie opuszczał Szczecina.
Jestem beton i nie znam się na piłce - lajcik : )
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:00
A tak to pięknie wyglądało...My w Warszawie z niecierpliwością czekaliśmy na wasz powrót do 1 ligi,ale sami jesteście sobie winni stwierdzę z przykrością.Jak wchodziłem na wasze forum to tylko było widać jak każdy opluwa Ptaka,poczekajmy do jutra,lecz Pogoń zasługuje na silną drużynę jaką chciał stworzyć pan Antoni.
|
Pij Króla,będziesz Wielki!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:06
> ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go
> krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na
> kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ
> TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w
> prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie
> bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej
> rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie
> nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy.
> Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie
> !!!!
Nie no.. sorry.. ale nie mogę... :xxrotflmao:
WFH: Promocja była.. dla mnie już nie starczyło
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:10
> ci ludzie co krytykuja ptaka to betony nieznaja sie na pilce a tylko go
> krytykuja wcale sie niedziwie ze on odchodzi ludzie wy powinniscie przed nim na
> kolanach chodzic a nie jeszcze krytykowac on nam futbol uratowal !!!!!! A TERAZ
> TROCHE SLOW MOJEGO TATY: ilez mozna wysluchiwac ciaglej krytyki dziennikarzy w
> prasie i kibicow mn w necie. Wcale sie nie dziwie decyzji PTAKA. NIe chcieliscie
> bekdasa,gondora teraz nie chcecie PTAKA - ot to szczecinskie realia. Lepiej
> rzeczywiscie grac w 5 czy 4 lidze. Znowu cala pilkarska polska bedzie sie
> nabijac z nas, dzieki takim nieodpowiedzialnym tekstom jakie ostatnio czytamy.
> Radze uderzyc sie w piers i gleboko zastanowic sie zanim cos glupiego napiszecie
> !!!!
bartollo do tej pory mialem cie za dosc normalnego czlowieka ale traz ... n/c .
On nam pilke uratował Gowno uratowal, zabrał kibicom ich ukochany klub i przeniósł go do Szczecina . Fakt , faktem że temu klubowi kibicowalem przez ostatnia runde ale nigdy nie byla to dla mnie prawdziwa Pogon , chociaz tak ten klub nazywlem . I za co ja mam ptakowi dziekowac ?? jebie go i juz !!! niech sobie odleci do nastepnego miasta i zabierze z soba swoj twor !!!
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:12
> A tak to pięknie wyglądało...My w Warszawie z niecierpliwością czekaliśmy na
> wasz powrót do 1 ligi,ale sami jesteście sobie winni stwierdzę z przykrością.Jak
> wchodziłem na wasze forum to tylko było widać jak każdy opluwa Ptaka,poczekajmy
> do jutra,lecz Pogoń zasługuje na silną drużynę jaką chciał stworzyć pan Antoni.
Chociaz wy w Legii nie robcie takie bledu jak u nas kibice i dziennikarze bo przyjdzie nam jezdzic na wasze mecze.U nas szykuje sie totalna kicha na dlugie lata, tu jest wielu nieodpwiedzialnych ludzi ktorzy kochaja krytyke nie zawsze zgodna z prawda.
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 16/01/2004 23:13
Ja was ludzie poprostu nierozumiem !!! O co wam wogole chodzi ... Ptak przybyl do szczecina abysmy mogli miec w szczecinie futbol na prawdziwie niezlym poziomie a wy mu plujecie za to prosto w twarz ...? Gratuluje wyboru...! Jak z was tacy twardziele to pojdzcie jutro kolo budynku klubowego..i poczekajcie na p.Ptaka..az wyjdzie ze spotkania i powiedzcie mu prosto w twarz ...to co o nim myslicie ..zacytuje slowa Rafala MkS...ktore zacytowal do mnie " nie powiedziales tego w twarz to nie powiedziales nic " wiec drogi Rafalku idz do p.Ptaka i idz mu powiedziec prosto w twarz co o nim myslisz 
p.s- oczywisice tez ni jestem za tym aby odszedl Ptak od nas ..ale sadze ze te niektore slowa powinniscie zostaiwc na jutro po spotkaniu i pokierowac je do niego tylko wtedy gdy zdecyduje sie zostawic POGON !!!!!! A dlaczego np. pilkarze nie zaprostestuja przeciwko wyjazdowi ze szczecina ??
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|