| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 19:51
o ile sie nie myle to helmut zalozyl temat pt"temat ogorkowy" tam mozesz kozuch walic takie betony aaa zreszta nawet nie chce mi sie ciebie rzezac ,piszesz ze info wlasne i inne strony ale adresu nie podasz bo zabronione ,a jak ladnie poprosze to podasz ?? to mozesz jeszcze sie obrazisz ze nikt cie nie lubi i pojdziesz sie powiesic ?? tylko zrob to tak bym nie musial o tym slyszec
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 21:13
Jezeli stawiasz na rowni tematyke lupiezu z problemami w Pogoni to
> mozna chyba jedynie wspolczuc. Dlatego tez z tego miejsca bardzo Ci kolego
> wspolczuje.
nawet nie chce mi sie tobie tlumaczyc ,powiem tylko ze traktuje ten temat na rowni z opowiadaniami o lupiezu bo nie sadze zeby ptak robil cala szopke tylko po to zeby po pol roku sie zmyc ,zreszta tematow o ptaku bylo juz sporo i nie widze powodu zeby wstawiac nowy ,mogl to umiesci na temacie ogorkowym lub wyciagnac stary temat ,nie widze sensu w zakladaniu nowego tematu dla pltoki rzetelnej w 1 % bo inaczej jej nazwac ja przynajmniej nie potrafie
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 07/01/2004 22:29
zalezy jak starych tematow bo mimo ze jestem od niedawna(wczesniej sie nie rejestrowalem ,ale przegladlem czasami forum) to o ptaku juz widzialem pare tematow i sadze ze jesli chce rzucic plotka az w 1 %prawdziwa to idealne do tego jest wyciagniecie jkiegos tematu bo wnosi on swoja wypowiedzia do niego cos nowego a nie tylko odgrzewa stare ,dlaczego nie dyskutowac plotek ,nie wiem moze skoro lubisz to robic to faktycznie nie widze w tym przeszkod ,ja nie lubie i tylko w ostatnim sie moge z toba zgodzic ,faktycznie niepotrzebnie komentowalem ten temat bo nie jest on tego warty ,dla mnie koniec dyskusji
PS swoja droga to fajnie ze mozna z kims podyskutowac na poziomie nawet w takiej debilnej sprawie ,pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 08/01/2004 22:20
Ej nie no Maciuś nie przesadzaj! Taki sam temat był tydzień temat !! Zaraz załóżę temat Zidane w Pogoni !! Podyskutujmy na ten temat....
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 09/01/2004 16:36
A mozemy i podyskutowac o Zidane w Pogoni..ale widac ze twoj poziom inteligencji nie jest za wysoki..bo jak mozna poruwnywac transfer Zidane (buaha) do Pogoni...z tym co sie dzieje w naszym klubie ??
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 10/01/2004 21:27
Korzuch, naucz sie porzadnie polskiego,zanim zaczniesz pisac o cudzej inteligencji. A twoje pewne zrodla to chyba komentarze z v.pl ? Fakt sytuacja jest troche niejasna, ale idiotyzmem jest wymyslanie i powtarzanie glupich plotek. [Ostatnio edytowane przez Alx: 2004-01-10 21:28]
|
Alx
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 12/01/2004 16:43
Ok . Spróbóje na spokojnie. Według ciebie temat taki sam tydzień temat. To tema taki sam literka w literkę, kropka w kropkę załozony dokładnie 168 godzin przed obecnym tematem. Myśkę, że oba tematy mają podobny sens a własciwie brak...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 12/01/2004 19:27
Dobra Macius wrzuc juz na looz ... wiem ze popelnilem blad ze zalozylem ten temat bo byl " juz prawie " taki sam na forum .....wiec skoncz juz te nabijanie postow poprzez klocenie sie czy taki temat byl czy nie....:/ !! Macius te tematy sie naprawde niczym nieroznia wiec .... [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-12 19:29]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 12/01/2004 21:45
Maciuś weż wreszcie zamknij morde i skończ ze swoimi błazeńskimi wypowiedziami oraz nabijaniem postów .....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 12/01/2004 22:23
Przede wszystkim Borysie zafunduj sobie krotka
> terapie odstresowujaca, poniewaz strasznie emocjonalnie podchodzisz do
> wypowiedzi zamieszczanych w internecie (PS zwroc uwage na moja sygnaturke). Ja
> nikogo nie obrazam i nie chce rowniez byc obrazanym. A co do mordy to pewnie tak
> mama do Ciebie mowila jak byles (jestes?) mlody. Dlatego wybaczam i zarazem
> tez nieco wspolczuje.
widze że ilorazem inteligencjii i sensem twoich wypowiedzi nie odpbiegasz daleko od poziomu postów Klebersona...
Tak na marginesie po chuj gadasz cokolwiek o mojej mamie jebany kretynie? Sam sie napinasz na posty i chyba zostaniesz samobójcą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 13/01/2004 02:06
Żałosne jest twoje zachowanie!! Wypisujesz na kogoś jakieś bzdury bo ma taką a nie inna sygnaturę na internetowym forum  Przecież ty człowieku jesteś niespełna rozumu  Naprawdę nie wiem po co piszesz tyle postów  Pozdro dla normalnych
|
Sir. Priszka
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 13/01/2004 13:50
> > człowieku skad ty sie urwałes ?? nie wiem czy wiesz, ale twoje posty mimo
> usilnych twych starań nie są śmieszne ani połuczające są beznadziejnie głupie
>
Moze moje posty sa glupie, moze to ja jestem glupi, chociaz w szkole tak zle
> mi nie szlo. Natomiast mam szacunek do kraju w ktorym sie urodzilem i wychowalem
> - do Polski. Tobie widze sa obce postawy patriotyczne i cholbisz Stanom
> Zjednoczonym. Przykre to. Wez najlepiej jeszcze przed domem na maszcie wywiez
> flage USA. Zalosne zachowanie. Reasumujac bylem, jestem i bede Polakiem
je pierdziele ale masz nasrane w garze koleś...... pewno ty jestes Klebersonem tylko zmieniles nick i sygnaturke.... i na tym zakończmy tą błazenade......
|
|
|
|
|
Odp: Odlot Ptakow? - 13/01/2004 22:14
Macius wez juz zamknij " buzie " i bez kitu nie nabijaj postow ..mam pomysl ..jak bedziemy odp. na posty maciusia to piszmy " Maciusiu Klebersonie ... " bo macius jest do niego bardzo podobny..przynajmniej tak sadze
|
POGOŃ To My !
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|