Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ekil
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8145 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:15
O przpraszam widzę że pan piknik sie zbulwersował !! :D oki koniec tematu..... :P PEACE !!

skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:16
Pan Piknik? Kurde, dobre :-) Jestem Piknikiem...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Migdal
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:26
ekil...takie małe pytanie do ciebie mam.Czemu nie przychodzisz na 12 ???Skoro denerwują Cię takie osoby to przychodź na 12 tam nie będziesz jedynym który śpiewa.Uważasz, że ludzie po 40 mają stać cały mecz i dopingować, oni przychodzą obejżeć mecz.Na każdym stadionie są tacy ludzie i tego nie zmienimy...

ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:33
Byłem po bilet w Liderze i nie mieli juz na 12 !!

Migdal
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:38
Człowieku gdyby tak Ci zależało na tym żeby być na 12 to byś znalazł ten bilet...istnieje coś takiego jak kasa biletowa na stadionie.

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:39
> Byłem po bilet w Liderze i nie mieli juz na 12 !!

No tak, bo z innym biletem to bys nie wszedl na 12 buahaha....
i zostaw tych ludzi w spokoju. kazdy ma prawo przyjsc sobie posiedziec albo sie napic

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
skarbnik
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:40
Nawet jakby mozna bylo sie 'pozbyc' takie osoby, to po co? Przeciez dzieki nim klub zarabia i moze funkcjonowac coraz lepiej...Nie ktorzy z was naprawde doprowadzaja mnie do oblednego smiechu :) Kiedys Plakali ze malo ludzi ze to, ze tamto...a teraz nagle ze za duzo piknikow..itd itd...Ekil Dla twojej wiadmosci chcialem powiedziec ze nie jestem tzw. "Piknikiem" - Chociaz nie widze w byciu "Piknikiem" niczego zlego :)

BTW. Helmut ma racje, ekilu [Ostatnio edytowane przez GaNdAlF: 2003-11-22 13:43]

Obrazek jpg wstawiony na forum
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:43
Oki napisałem koniec tamatu u góry !! :D peace !!

Migdal
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:59
Aaa tak jeszcze jedno se przypomniałem ;) Gdyby nie Ci "Piknicy" :) to w pewnym sensie zanika sens robienia opraw.Bo jak zaprezentujesz jakąś choreografię jeżeli na 20 tyś stadionie jest 1000 osób.I dla kogo robić te oprawy, ludzie mają się też przy tym bawić, poderwać ich do dopingu.Chociaż nie zawsze to wychodzi :)

celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:03
wyglada na to ze tez jestem piknikiem co ekil ja siedze na 8 od jakiegos czasu i nie jest zle ale ty to jestes jedyny prawdziwy kibic co

Migdal
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:25
eee...no może nie dokońca mnie zrozumiałem.nie chodziło, że każdy kto siedzi na 8 jest piknik, tylko o to, że jeżeli mu przeszkadzają ci ludzie to neich przychodzi na 12...a zresztą po co ja się będą tłumaczyć.

Aha i nie uważam sie za "jedynego prawdziwego kibica".

celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:33
tlumaczyc sie nie musisz to nie bylo do ciebie tylko do maloletniego ekila

siwy24
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:36
Uwazam ze siedzenie na ktorymkolwiek sektorze nie oznacza kto jakim jest kibicem, te gadki typu: ja siedze na 12 i jestem cool, sa zupelnie nie potrzebne, bo nie przychodzi sie na mecz tylko po to zeby sie chwalic na forum i znajomym ze siedzialo sie na 12 czy tez na innym sektorze.
Siedzac na 1, 2 czy tez na 15 mozna dopingowac i bawic sie tak samo jak na 12 sektorze albo i lepiej

Zezik
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:46
ekil nie masz racji. Wiadomo ze jakby kazdy caly mecz darl sie dopingowal byloby super ale nigdy tak nie bedzie. Pikniki byly sa i beda i nie ma w tym nic zlego. Chcemy budowac stadiony na 30-40 tys to co tez nie bedziesz chcial piknikow na takim stadionie??to beda z lekka pustki. Trzeba ludzi namawiac do spiewania i dopingowania(mnie tez to czasami na Zylecie denerwuje jak ludzie nie dopinguja) ale trzeba zrozumiec tych co przychodza poprostu obejrzec mecz, pocieszyc sie z wygranej.
P.S. Tak latwo u Was wodzie wniesc na stadion czy poprostu duzo osob kombinuje?? No bo tak ciagle slysze ze ktos z Wodeczka. U nas sie oczywiscie tez da no ale jak sie ma pecha to ochorniarze maja co pic:)

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:47
temat piknik przerabiany juz chyba tysiac razy.... dajcie spokoj chlopaki.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:58
ekil nierozumiem ciebei !!!! ludzie sobie przyszli poogladac piekno szczecinskiej pilki a ty ich wyganiasz bo ta kto wyglada !! to ze ty kibcujesza ludzie po 40 nie to nieznaczy ze musisz ich wyganiac ze stadionu rozumiem ze moj tata, koledzy mojego taty to "piknicy" bo od czasu do czasu krzyna Pogoń albo i wogle i czsami na meczu zjedza kielbaske , to wtakim razie ja tez jestem piknikiem bo sbie jadlem kiedlbaskie tak ?? niech sobie tacy ludzie przychodza i daj i msweity spokoj

ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 15:20
Kurwa wy naprawdę nie umiecie czytac !! Koniec tematu !! Poprostu powiedziałem to co sądzę i to wszystko !! i zlewa mnie wasza opinia !!
nie bede sie zniżał do waszego poziomu YO

Bartollo2002:
>ludzie sobie przyszli poogladac piekno szczecinskiej pilki a ty ich wyganiasz bo ta kto wyglada !! to ze ty kibcujesza >ludzie po 40 nie to nieznaczy ze musisz ich wyganiac ze stadionu

jeżeli chcą sobie ogladać a nie dopingowac to niech sobie kupią C+ !!za 1zł :D :P [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-22 15:36]

Bartas
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 17:12
Tu sie akurat zgodzę. Po co przychodzić na mecz jeśli sie nie kibicuje? na 4 typa to 40zł i dodatkowy literek wódki. W telewizji było przecież. Nietwierdze że mają wszyscy zdzierać gardło 90 min ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Co do awanti na 12. Jak ktoś sie bije to ma powód. teraz za darmo sie nie dostaje. HOOLTAJE

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 21:14
mysle ze powyzsza dyskusja nie ma sensu.......a jesli chodzi o mecz to powiem tylko tyle ze dobrze ze ta runda juz sie skonczyla bo z taka gra nie ma co szukac w 2 lidze! przerwa i ewentualne wzmocnienia sie przydadza!
Madaric mial niekontrolowane ruchy :) i pan zegarmistrz ktoryc obudzil sie w 10 minucie i porzadkowi i ch uniki przed racami

P.s Szacunek dla MW za oprawe na meczu ! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-22 21:17]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8148 dni

Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 21:36
Witam Marek i Marek i Andrzej ......

Schöner Abend gestern - nur ein Tor hat gefehlt.

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768950172 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005