| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:26
ekil...takie małe pytanie do ciebie mam.Czemu nie przychodzisz na 12 Skoro denerwują Cię takie osoby to przychodź na 12 tam nie będziesz jedynym który śpiewa.Uważasz, że ludzie po 40 mają stać cały mecz i dopingować, oni przychodzą obejżeć mecz.Na każdym stadionie są tacy ludzie i tego nie zmienimy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:39
> Byłem po bilet w Liderze i nie mieli juz na 12 !!
No tak, bo z innym biletem to bys nie wszedl na 12 buahaha....
i zostaw tych ludzi w spokoju. kazdy ma prawo przyjsc sobie posiedziec albo sie napic
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:40
Nawet jakby mozna bylo sie 'pozbyc' takie osoby, to po co? Przeciez dzieki nim klub zarabia i moze funkcjonowac coraz lepiej...Nie ktorzy z was naprawde doprowadzaja mnie do oblednego smiechu Kiedys Plakali ze malo ludzi ze to, ze tamto...a teraz nagle ze za duzo piknikow..itd itd...Ekil Dla twojej wiadmosci chcialem powiedziec ze nie jestem tzw. "Piknikiem" - Chociaz nie widze w byciu "Piknikiem" niczego zlego 
BTW. Helmut ma racje, ekilu [Ostatnio edytowane przez GaNdAlF: 2003-11-22 13:43]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 13:59
Aaa tak jeszcze jedno se przypomniałem Gdyby nie Ci "Piknicy" to w pewnym sensie zanika sens robienia opraw.Bo jak zaprezentujesz jakąś choreografię jeżeli na 20 tyś stadionie jest 1000 osób.I dla kogo robić te oprawy, ludzie mają się też przy tym bawić, poderwać ich do dopingu.Chociaż nie zawsze to wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:25
eee...no może nie dokońca mnie zrozumiałem.nie chodziło, że każdy kto siedzi na 8 jest piknik, tylko o to, że jeżeli mu przeszkadzają ci ludzie to neich przychodzi na 12...a zresztą po co ja się będą tłumaczyć.
Aha i nie uważam sie za "jedynego prawdziwego kibica".
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:36
Uwazam ze siedzenie na ktorymkolwiek sektorze nie oznacza kto jakim jest kibicem, te gadki typu: ja siedze na 12 i jestem cool, sa zupelnie nie potrzebne, bo nie przychodzi sie na mecz tylko po to zeby sie chwalic na forum i znajomym ze siedzialo sie na 12 czy tez na innym sektorze.
Siedzac na 1, 2 czy tez na 15 mozna dopingowac i bawic sie tak samo jak na 12 sektorze albo i lepiej
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:46
ekil nie masz racji. Wiadomo ze jakby kazdy caly mecz darl sie dopingowal byloby super ale nigdy tak nie bedzie. Pikniki byly sa i beda i nie ma w tym nic zlego. Chcemy budowac stadiony na 30-40 tys to co tez nie bedziesz chcial piknikow na takim stadionie??to beda z lekka pustki. Trzeba ludzi namawiac do spiewania i dopingowania(mnie tez to czasami na Zylecie denerwuje jak ludzie nie dopinguja) ale trzeba zrozumiec tych co przychodza poprostu obejrzec mecz, pocieszyc sie z wygranej.
P.S. Tak latwo u Was wodzie wniesc na stadion czy poprostu duzo osob kombinuje?? No bo tak ciagle slysze ze ktos z Wodeczka. U nas sie oczywiscie tez da no ale jak sie ma pecha to ochorniarze maja co pic
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 14:58
ekil nierozumiem ciebei !!!! ludzie sobie przyszli poogladac piekno szczecinskiej pilki a ty ich wyganiasz bo ta kto wyglada !! to ze ty kibcujesza ludzie po 40 nie to nieznaczy ze musisz ich wyganiac ze stadionu rozumiem ze moj tata, koledzy mojego taty to "piknicy" bo od czasu do czasu krzyna Pogoń albo i wogle i czsami na meczu zjedza kielbaske , to wtakim razie ja tez jestem piknikiem bo sbie jadlem kiedlbaskie tak ?? niech sobie tacy ludzie przychodza i daj i msweity spokoj
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 15:20
Kurwa wy naprawdę nie umiecie czytac !! Koniec tematu !! Poprostu powiedziałem to co sądzę i to wszystko !! i zlewa mnie wasza opinia !!
nie bede sie zniżał do waszego poziomu YO
Bartollo2002:
>ludzie sobie przyszli poogladac piekno szczecinskiej pilki a ty ich wyganiasz bo ta kto wyglada !! to ze ty kibcujesza >ludzie po 40 nie to nieznaczy ze musisz ich wyganiac ze stadionu
jeżeli chcą sobie ogladać a nie dopingowac to niech sobie kupią C+ !!za 1zł [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-22 15:36]
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 17:12
Tu sie akurat zgodzę. Po co przychodzić na mecz jeśli sie nie kibicuje? na 4 typa to 40zł i dodatkowy literek wódki. W telewizji było przecież. Nietwierdze że mają wszyscy zdzierać gardło 90 min ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Co do awanti na 12. Jak ktoś sie bije to ma powód. teraz za darmo sie nie dostaje. HOOLTAJE
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-ZAGŁĘBIE!!!!!!!!! - 22/11/2003 21:14
mysle ze powyzsza dyskusja nie ma sensu.......a jesli chodzi o mecz to powiem tylko tyle ze dobrze ze ta runda juz sie skonczyla bo z taka gra nie ma co szukac w 2 lidze! przerwa i ewentualne wzmocnienia sie przydadza!
Madaric mial niekontrolowane ruchy i pan zegarmistrz ktoryc obudzil sie w 10 minucie i porzadkowi i ch uniki przed racami
P.s Szacunek dla MW za oprawe na meczu ! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-22 21:17]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4