| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 17/11/2003 16:46
Nasz autokar jest wspanialy , z przodu ..... !!!! 
How are you-chłopaki nie płacza hahahaha !!!
Sz. to bandyta 
Pozdro dla ekipy zajmujacej tylna czesc autokaru.
Jebać pikników-nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 18/11/2003 15:57
200 agresywnych kibiców Ruchu Chorzów wtargnęło do pociągu, którym jechali szalikowcy Pogoni Szczecin. Podczas bójki zdemolowali pięć wagonów
Pociągiem wracali w sobotę do Szczecina kibice Pogoni z meczu z GKS-em w Bełchatowie. - Dziesięć minut po północy na dworcu w Lublińcu koło Katowic natknęli się na agresywną grupę kibiców z Chorzowa jadących do Gdyni na mecz z Arką - mówi Piotr Bielniak z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach. - Pseudokibice Ruchu obrzucili pociąg kamieniami, potem wdarli się do środka.
- W samym tylko Warsie uszkodzono naczynia za 150 zł - mówi Lech Wróbel, dyspozytor ze Służby Ochrony Kolei w Szczecinie. - Zdewastowano też stoliki przyokienne, potłuczono szyby w drzwiach i popsuto śmietniczki.
Pociąg ruszył w dalszą trasę z 64 minutowym opóźnieniem. Nikt nie został zatrzymany.
Właśnie przeczytałem ten artykulik czy ktoś wie cos na ten temat czy to prawda czy tylko kolejna dziennikarska bzdura Jun ale niektórzy byli też na reprezentacji może o to chodzi bo masz racje wszyscy wracali samochodami i autobusami bo na ta wieś żaden pociąg nie dojeżdża!!!
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-18 16:21]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 18/11/2003 16:35
to kolejna pompa gazety.pl.... czy tam z kad to gowno sie wzielo.....
w tym wypizdziejewie nie bylo zadnej Pogoni , potwierdzil to Ruch
|
Na pasetwe losu rzucony , zostawiony sam sobie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 18/11/2003 23:43
Jebac przednia czesc autokary a jesli chodzi o tylnia to mialem przyjemnosc uczestniczyc w grach i zabawach tylko do Pyrzyc,ale niema tego zlego co by na dobre wyszlo.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 18/11/2003 23:44
> dokladnie ,o skarzeniu na psy nie wspomne i bluzganiu lecha w centrum
> poznania-wielka glupota.
ej Rush kto skarzyl na psy     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 19/11/2003 10:15
> many co mial ksywe "kowal" sprzedawal na psiarni jak wracalismy!
hehehehehe Mirko ale zes teraz palnał! tp nie mogl byc many o ksywie Kowal!!!!!!!!!!!!!Bo Kowal nie jechal autokarem!!!!i napewno nie kapuje.hehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 19/11/2003 11:43
Troszke przesadziles z tym tekstem...
Jak dla mnie , to nie bylo to zbyt smieszne.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Relacje z wyjazdu!!! - 19/11/2003 14:23
A tak na powżnie to byłeś i widziałeś tę sytuację czy tylko tak pierdolisz głupoty?Bo ja nic takiego nie widziałem.I cos ci sie z tą ksywą musiało pomieszać.
HOOLTAJE [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2003-11-19 15:28]
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
|
|