| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 10:35
> nie ma co opisywac daliscie dupy .. widac ze nigdy nie mieliscie przepraw z
> pieskami
Tu sie mylisz chcociaz Akcja trawaj-Policja Pierwszy
> jednym masz racje po 15 sekunach bylo zostaw kibica, po 20 bylo zawsze i
> wszedzie ....
NIe przypomniam sobie
daliscie dupy i tyle , do waszych spiewow podlaczyla sie tez
> pozostala czesc tramwaju jednak byli to zwykle szczurki, ktorzy tak jak wy
> spiewaja na policje tylko jak ich nie ma.....
Powtarzm ci że ja nie śpiwamy HWDP i innych tego typu (oczywiscie kilka razy sie zdażyło ale robie to mało)
na przyszlosc wnioskuj i jak
> pekasz postawic sie policji to na chuj ich bluzgasz czujesz sie mocniejszy?!
to samo co wyrzej
> ze ty nie spiewales "biale kaski robia laski" i nie otworzyles drzwi w niczym
> cie nie usprawiedliwia....
Dlaczego nie usprawiedliwia ??
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 10:43
to sie fachowo chyba nazywa "odpowiedzialnosc zbiorowa" ale po polskiemu , polega to na tym ze jak idziesz z 3 kolegami (czyli jest was 4 ) to panuje zasada 4 ( ewentualnie 3 ) muszkieterwo - czyli jeden za wszystkich - wszyscy za jednego - wiec albo:
1) uspokajasz kumpla ,
2) czekasz na konsekwencje zachowania kolegi ( przychodzi psiarnia a wy sie stawiacie nie dopuszczajac do zadnych zawiniec )
3) pokazujesz ze jestes pipka i patrzysz jak zawijaja ci kolegow a ty sie cieszysz krycie ze nie padlo na ciebie
sam sobie odpowiedz ktora opcje wybrales wczoraj
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 10:49
> Zły byłem na kibiców zasiadających na 6(zwłaszcza górna część sektora) pod
> koniec meczu próbowałem wykrzesać z nich troche energii, ale oni woleli siedzieć
> cicho i oglądac mecz ..co za kibice ...właśnie w tych ostatnich minutach
> potrzebny było doping najbardziej ...poprostu nierozumiem takiego zachowania. A
> odnośnie meczu to jak Batata podchodził strzelać to czułem że mu sie nieuda,
> przypomniałem sobie ostatni niestrzelony karny...jego problem polega na tym że
> udeża za bardzo po ziemi...powinnien troche piłke podnieść !!! No ale
> Kazimierczak mimo kilku fatalnych zagrań uderzył naprawde ładnie i za to należą
> mu sie brawa. Po bramce cały zespół Podbeskidzia leżał na murawie. Troche mi sie
> ich żal zrobiło bo walczyli dzielnie przez 90 minut. No i obiektywnie rzecz
> biorąc sędzie troche ich skrzywdził, bo w kilku sytuacjach gwizdał ewidentnie
> dla Pogonii...
ty ziomal ja byłem na 6 u gory i spiewałem nie wiem gdzie ty masz uszy ??!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 11:02
odpowiedz 1 była wykonywana prze innego mojego kumpla ale oni powiedzili "bedzie dobrze" wjec do mnie pasuje odp. numer 3 wjec jestem Pipka chociaż w sumie masz racje dalismy dupy ale było to powedem że pierwszy raz nam sie tak zdażylo nastepnym razem bedzie lepje bo już wiem co mam robić
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 11:05
> odpowiedz 1 była wykonywana prze innego mojego kumpla ale oni powiedzili "bedzie
> dobrze" wjec do mnie pasuje odp. numer 3 wjec jestem Pipka chociaż w sumie
> masz racje dalismy dupy ale było to powedem że pierwszy raz nam sie tak zdażylo
> nastepnym razem bedzie lepje bo już wiem co mam robić
Ziemniak - czyli od dzisiaj jestes pipka...
zmien sobie nick
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 11:22
ale przesada, ziemniak gdzie ty sie chowałeś? wyjdz na dzielnice do chlopakow, postaw bronxa, moze z czasem nauczą cię co jest 5. Chyba ze mieszkasz w dzielnicy murzynow?
Maly nie ma o czym gadać, bo przez neta zasady "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" go nie nauczysz. Chociaż może ta sytuacja go już czegoś nauczyła? Ziemniak pamiętaj na przyszłość.
pzdr
Edytuję post bo właśnie zauważyłem, że ziemniak zmienił nick na pipka buahahahahaha. Potrafić śmiać się z siebie to zaleta [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-11-09 11:24]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 12:39
powiem tylko tyle najwazniejsze ze wygrali mimo ze bardzo sie meczyli! mysle ze pycha calej druzyny podbeskidzia zostala ukarana bo to co wyprawiali na boisku to byla przesada jak sie co chwila zwijali z bolu jak by zaraz mieli umrzec! w naszej druzynie brakowalo bardzo czesto ostaniego podania i precyzji w strzalach. musza pracowac nad skutecznoscia! Szacuken dla kibicow Podbeskidzia za to ze przyjechali z tak daleka napewno nigdy nie zapomna naszego stadionu i owacji jakie dostali za to ze wykonali fale!!!!jak na tak skromna grupe zaprezentowali sie niezle! cala druga polowe przeklinalem na to jak zle gra Kazmierczak a tu w 90 oddal strzal zycia i zostal moim ulubiencem !a po meczu bylo swietowanie sukcesu w Olimpicu!
RELACJA Z MECZU JUZ ZA 5 MINUT NA TVP 3!!! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-09 12:40]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 12:42
Pozdrowienia dla Szczecina, juz z Bielska 
Bylem jednym z 10 bawiacych sie przyjezdnych 
Atmosfera rewelacyjna, mecz - hmmm... Wolalbym remis, ale Wasza wygrana w sumie jest sprawiedliwa. Tylka mam pewne obiekcje co do sedziowania, ale coz poradzic...
> nawet nie zauwazylem kiedy wyszli kibice z bielska chyba bramki nie
> widzieli ale chlopaki dopiero zdobywaja doswiadczenie wyjazdowe
Wlasnie, wlasnie - to Szczecinska policja zachowala sie jak gestapo - PRZED KONCEM MECZU WYGONILI NAS ZE STADIONU !!!!
Zachowywali sie przy tym bardzo 'niestosownie' - szturchanie kolbami, poganienie jak jekies bydlo, OKRADLI nas z rac. A najlepsze jest to, ze jak po nas przyszli, szef grupy przekazal podziekowania od glownodowodzacego za niezwykle kulturalne zachowanie, a minute pozniej zaczal urozmaicac poganianie nas kur.ami... Jeden z nas zgubil buty (glina nadepnal mu kilkukrotnie na piety i mu spadly) - to kazali mu biec na bosaka !!!
A najlepsze jest to, ze my ABSOLUTNIE nic nie zrobilismy... Oczywiscie sprawy tak nie zalatwimy i oficjalnymi kanalami bedziemy zadali wyjasnien.
> fajnie ze razem z nami robili fale, to sie chwali 
Dzieki Zabawa byla pierwsza klasa Spiew, taniec... Ech rewelacja 
Zapamietam do konca zycia 
Wiec jeszcze raz pozdroofki z Podbeskidzia 
-----------
MAX ULTRAS
NO VIOLENCE
|
Podbeskidzie Ultras - companieros del estadio !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 13:32
> Szczecinska policja zachowala sie jak gestapo
Żadna nowość, niestety... Chłopaki przecież nie przyszli na mecz tylko po to aby eskortować, oni muszą mieć trochę radochy...
A wyjaśnień i tak zapewne nie otrzymacie.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 13:34
> Pozdrowienia dla Szczecina, juz z Bielska 
Bylem jednym z 10 bawiacych sie
> przyjezdnych 
Atmosfera rewelacyjna, mecz - hmmm... Wolalbym remis, ale Wasza
> wygrana w sumie jest sprawiedliwa. Tylka mam pewne obiekcje co do sedziowania,
> ale coz poradzic...
> nawet nie zauwazylem kiedy wyszli kibice z bielska chyba bramki nie
> widzieli ale chlopaki dopiero zdobywaja doswiadczenie wyjazdowe
Wlasnie,
> wlasnie - to Szczecinska policja zachowala sie jak gestapo - PRZED KONCEM MECZU
> WYGONILI NAS ZE STADIONU !!!!
Zachowywali sie przy tym bardzo 'niestosownie' -
> szturchanie kolbami, poganienie jak jekies bydlo, OKRADLI nas z rac. A najlepsze
> jest to, ze jak po nas przyszli, szef grupy przekazal podziekowania od
> glownodowodzacego za niezwykle kulturalne zachowanie, a minute pozniej zaczal
> urozmaicac poganianie nas kur.ami... Jeden z nas zgubil buty (glina nadepnal mu
> kilkukrotnie na piety i mu spadly) - to kazali mu biec na bosaka !!!
A
> najlepsze jest to, ze my ABSOLUTNIE nic nie zrobilismy... Oczywiscie sprawy tak
> nie zalatwimy i oficjalnymi kanalami bedziemy zadali wyjasnien.
> fajnie ze razem z nami robili fale, to sie chwali 
Dzieki Zabawa byla
> pierwsza klasa Spiew, taniec... Ech rewelacja 
Zapamietam do konca zycia
> 
Wiec jeszcze raz pozdroofki z Podbeskidzia 
Szczecin tez pozdrawia tych co byli wczoraj na meczu z Podbeskidzia. jak na taka odleglosc i na krotkie istnienie waszego klubu to bylo dla mnie spore zaskoczenie ze sie pojawiliscie ii ze sie bawiliscie razem z nami ilu was ostattecznie bylo i czy byl to was z pierwszy wyjazd? debilami co sie mienia Policja sie nie rzejmujcie tacy pojebani sa wszedzie !!!HWDP!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 13:37
ej lasic, ta muza sie nazywa I will survive, i sciagnij sobie najlepiej jakis techno-mix . pewnie znow wszyscy kibice sa pod wrazeniem , ze strzelili bramke i zapomnom szybko o calym, slabszym spotkaniu portowcow... za duzo dzieciakow na mlynie (10-12 lat).
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 14:00
boberek --> bylo nas 10 (i prawdopodobnie dodatkowo 2 siedzialo od pozcatku wsrod Was). Z tej 10 dwie osoby sa rowniez kibicami Pogoni, i na 2 polowe poszli bawic sie do Was, wiec na sektorze przyjezdnych zostalo nas 8 I jestesmy cholernie dumni z tego, ze nasze przybycie i oprawa wywolalo tak pozytywna reakcje Tak samo z tego, ze podobno czasami (w przerwach jak Wy odpoczywaliscie ) bylo nawet slychac nasze spiewy, pomimo tak skromnej ilosci gardel 
Generalnie nie byl to pierwszy wyjazd kibicow Podbeskidzia, ale byl pierwszym zgranej, nowo powstajacej ekipy ULTRAS. Bedzie ona rosla liczebnie z dnia na dzien 
Do tej pory wyjazdy podbeskidzia byly 'nijakie' - jezdzily przypadkowe grupy - czesto ze spora zawartoscia pijaczkow, doping beznadziejny, oprawy to tylko wywieszane flagi. Bylo kiepsciutko.
My zaczynamy to zmieniac - jestesmy pelni energii i pomyslow, niestety momentami idiotyczne zachowanie tak policji, jak ochrony (tez w Bielsku) oraz aktualnych Bielskich piknikow czasami dosc mocno przygasza nasz entuzjazm. Ale nie poddamy sie Na meczach Podbeskidzia musi kiedys byc tak jak u Was 
W koncu za 2 sezony bedziemy w I lidze... 
Wtedy po raz kolejny do Was przyjedziemy, ale bedzie nas wiecej i zabawa bedzie jeszcze lepsza :!:
|
Podbeskidzie Ultras - companieros del estadio !
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Podbeskidzie 1:0 - 09/11/2003 14:41
> ej lasic, ta muza sie nazywa I will survive...
dzięki że się ktoś zainteresował moim postem ale nie o tą piosenkę mi chodzi. Ta co mio sie podoba leciała zaraz po "Pogoń Szczecin wita was" i nawet jej nie puścili w całości :/
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|