Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F G
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8176 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 13:31
Niektore komentarze sa naprawde zalosne choc z paroma sie zgadzam.Przestancie plakac z tymi pikinikami!Na calym swiecie sa tacy i bez nich trybuny byly by puste.Mnie rowniez wkur***a gdy w poprz sezonie przychodzilo 1000 ludzi ale co zrobic ze teraz przychodzi az tyle.Wszedzie tak jest.Patrzcie chociazby - Lech Poznan.Jak im idzie to jest 18 tys a jak przegraja pare meczy to raptem 7tys.waszym zadniem lepiej by bylo gdyby na kazdym meczu bylo 2000 wiernych kibicow niz 20000 tych co chodza gdy idzie dobrze??Moim zdaniem to drugie.Ludzie nigdy nie beda chodzic tlumami na mecze gdy nie bedzie wynikow(niestety).Ale to tylko moja opinia.Ja moge tylko powiedziec ze w poprz sezonie bylem na prawie kazdym meczu oraz na paru wyjazdach wiec nie uwazam sie za tego co chodzi tylko wtedy gdy Pogoń wygrywa.Pozdrawiam i dajcie sobie spokoj z tymi piknikami [Ostatnio edytowane przez Filip_Mks: 2003-10-19 13:34]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 13:57
> zgadzam sie z toba Westman.a co do sektora 12 to jest skandal!dlaczego??a
> dlatego ze wiekszosc z ludzi ktora siedziala na 12 to potrafi zaspiewac tylko
> POGON SZCZECIN I CWEL CWEL CRACOVIA.a jezeli chcieli bysmy zaspiewac DZIS
> ZGODNYM RYTMEM BIJA NAM.... to juz wiekszosc zastanawia sie jak to zaspiewac!to
> żalosne!!!nawet byly problemy z zaspiewaniem MY PAMIETAMY....wiec niema co tu
> gratulowac sektorowi 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pzdr.

Trzeba rozdawać śpiewniki ;) nie ale tak serio to tak jest niestety jak ja chodzilem na "Piekiełko" to tez tak bylo na pierwszych meczach nie znalme kilu przyspiewek ale juz zna wiekszosc a dlaczego nie bylo ostatnio mojej ulubonej albo nie slyszalem "Od Szczecina do Opola Plynie pioska ta wesoła...." :( ale cos mi sie wydaje ze bylo ale bardzo slabo :placz: [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-19 13:58]

Z daleka nie będzie widać.
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 15:20
Ostatnio patrzę, że wam się tylko na krytykę zbiera.

God, I'm glad I'm not me.
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 15:39
Eeee...Mazur...wydaje ci sie;)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
WISZU DD
Kibic
Na forum od 8252 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 15:47
Pozdrowienia dla Portowców od fana z Darłova... PEACE :)

........DARŁOVIA DARŁOWO...........
...........POGOŃ SZCZECIN..........
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 16:04
> Pozdrowienia dla Portowców od fana z Darłova... PEACE :)

Spoko. Tylko nie spadnijcie bo widze was cienko z tymi 7 punktami :) Jakbys zagadal kiedys z Bogusiem to moze Wlódarczyka i Kaczora wam odstapi na kilka meczow :D
A tak w temacie to ja bym zamontowal na kazdym sektorze kilku rozgrzewajacych do boju. Moze wtedy cos by ruszylo. Bo sam musze przyznac ze czasem robi sie smutno kiedy caly stadion spiewa a wszyscy kolo ciebie gadaja o dupie maryni

Aha :D Pozdrawiam Marynię - Całuski :smashfreakB: [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-10-19 16:07]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 16:40
Można by było zrobić np. około 100 kartek z piosenkami żadziej śpiewanymi. Rozdawane by były przed sektorem nr12. Kto by chciał by wzioł, nie były by rozdawane wszystkim, bo po co komuś jak zna. Prowadzący doping by zaczynał, a reszta by się dołanczała. Każdy nauczył by się potem w domu:) albo załapał by na pewno na stadionie, reszta załapała by po kilku meczach.

Babilon Team
Arek87
Kibic
Na forum od 8340 dni

*

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 17:52
mowicie ze jak na stadionie jest 2tys kibicow to nie moze byc dopingu. a ja wam powiem gowno prawda. kazdy kto byl na swietnym meczu w zeszlym sezonie z wisla kiedy uche dopiero w 80 minucie strzelil na 1:0 wie ze 2tys kibicow moze glosno dopingowac. nigdy w zyciu nie zapomne tego meczu.

napisalem na poczatku ze jesetsmy najlepsi w polsce. napisalem to pod wplywem chwili podekscytowany meczem z cracovia. fakt ze prawdziwych kibicow jest malo, bo kto moze powiedziec ze byl w zeszlym sezonie na kazdym meczu? ja z reka na sercu mowie ze bylem (opuscilem tylko mecz z Ruchem, ale to dlatego ze nie zabralem legitymacji a scierwo mnie nie wpuscilo na stadion. wtedy wracalem z placzem do domu).

Obrazek jpg wstawiony na forum
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 18:51
Ten śpiewnik to najbardziej zjebany pomysł jaki widziałem.

Idzcie na rekolekcje jak chcecie śpiewać ze śpiewnikiem [Ostatnio edytowane przez Mazur666: 2003-10-19 18:54]

WISZU DD
Kibic
Na forum od 8252 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 18:53
Sampaio, no... rok temu bylismy kandydatem na III lige a teraz walczymy o utrzymanie.. :( ..wszystko jak zawsze rozbilo sie o pieniądze... a ten je*** Skorka tez swoje zrobil, na szczescie Gwardiak pie*** poszeł juz psuc inną drużynę. Na wiosne czeka nas mecz z Gwardią w pucharze... ostatnio wygralismy po dogrywce 4:2 ale teraz to nie wiem.. :( wrrrrr pier**** pieniądze.! Co bysmy nie dali za powtorke tamtego meczu...

........DARŁOVIA DARŁOWO...........
...........POGOŃ SZCZECIN..........
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 19:06
> mowicie ze jak na stadionie jest 2tys kibicow to nie moze byc dopingu. a ja wam
> powiem gowno prawda. kazdy kto byl na swietnym meczu w zeszlym sezonie z wisla
> kiedy uche dopiero w 80 minucie strzelil na 1:0 wie ze 2tys kibicow moze glosno
> dopingowac. nigdy w zyciu nie zapomne tego meczu.

Twoim zdaniem wtedy kibicowało 2 tysiące? No nie wiem, jak dla mnie pół stadionu wtedy na stojąco darło ryja. Wiem to, bo sam byłem wśród nich na 5 (lub 6?) sektorze. Bezdyskusyjnie ten mecz należał do tych, w których liczba kibicujących była największa (oczywiście biorąc pod uwagę tylko tamten sezon).

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 21:33
Pamiętam tamten mecz...

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 21:58
WISZU ilu macie kiboli w Darłowie? I ilu z was jezdzi na Pogon? :D I jakie sa u was uklady i dymy?
Tak to jest ze pieniadz rzadzi swiatem, a futbolem jeszcze bardziej (giełda, miasto, Bekdas, Gondor, Gondor+Bekdas, Ptak). Jak duza byla wasza ekipa na Craxie?

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
avelyn
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 23:30
DOPING byl BEZNADZIEJNY. Tylu bluzg dawno nei slyszalem. Praktycznie zero piosenek ku czci naszej dumy!!! Ten ziomo co nakreca doping powinien miec donosniejszy glos albo chociaz jakis megafon....i powinien sie nauczyc wiecej piosenek...i rowniej walic w beben:P
Pozdro dla kolesia z 12 ktory stal podajrze w 4 rzedzie i powiedzial:"Dymek wstawaj"

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 19/10/2003 23:41
Jak jesteście tacy zajebiści to dlaczego sami się nie zajmecie rozkręcaniem dopingu !!?? Ta osoba która rozkręcała doping napewno zna dużo więcej piosenek niż się wam zdaje !

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 20/10/2003 00:13
> Ten ziomo co nakreca doping powinien miec
> donosniejszy glos albo chociaz jakis megafon....i powinien sie nauczyc wiecej
> piosenek...i rowniej walic w beben:P

Nie za duzo wymagasz? Megafon na meczu? Jak dla mnie to lekkie przegiecie... Zastanow sie jeszcze raz co mowisz :D

josh
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Gratulacje dla sektora 12 i prowadzacego doping - 20/10/2003 15:37
POZDROWIENIA DLA GOŚCI WAWY KTÓRZY ZASIEDLI NA 6 SEKTORZE.

Z 6 doping 12 wygląda imponująco!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969969 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005