| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 14:43
W kwestii sędziowania - Grzegorz Gilewski jeszcze niedawno był
> obiecującym arbitrem. Nie wiem co się z nim stało, był tragiczny. Mylił się
> niestety częściej na naszą korzyść (karnego nie było, czerwonej kartki raczej
> też), co pewnie zostanie bezlitośnie wykorzystane przez krakowskich internautów
> Ale chuj im w odbyt.
Hehe Shawn i już krakusy to wykorzystują na swoim forum zacytowali i wkleili Twoją wypowiedz u siebie Zreszta co niektorzy nasi kibice dają sie tam prowokować, bez sensu. Oczywiscie nie brakuje nastepnych lizusow. Pzdr dla normalnych.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 16:09
> Hehe Shawn i już krakusy to wykorzystują na swoim
> forum zacytowali i wkleili Twoją wypowiedz u siebie Zreszta co niektorzy
> nasi kibice dają sie tam prowokować, bez sensu. Oczywiscie nie brakuje
> nastepnych lizusow. Pzdr dla normalnych.
Heh, akurat zacytowania mojej wypowiedzi się nie spodziewałem ))) Jestem wzruszony 
Ehhh, sam pisałem na forum Arki, ale żeby pisać na forum Cracovii.... Bez komentarza.
Howgh!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 16:43
Kolejka cudów!!!
Tłoki - Jagiellonia 2:0
Garbarnia - Arka 4:0
Stasiak - Ruch 3:1
Podbeskidzie - Zagłębie 4:2
Aluminium - Piast 0:1
Polar - Radomsko 1:0
Bełchatów - KSZO 1:0
Pogoń - Cracovia 3:0
No i mamy lidera! Dość niespodziewanie, mało kto brał pod uwagę inne rozstrzygnięcie niż zwycięstwo Zagłębia...
Myślę, że na razie go utrzymamy. KSZO jest okropnie słabe.
Jedno jest pewne - będziemy w pierwszej trójce po rundzie jesiennej! Brawo!
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 17:02
> > grzyby (hehe bylem tam najmlodszy)
Czemu nas oklamujesz? 
hehe skad wiesz ?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 17:09
No rzeczywiście wyniki tej kolejki spotkań "ułożone" pod Pogoń Muszę powiedzieć, że bardzo mnie to zaskoczyło, jednak oby rywalizacja w II Lidze była do końca tak zacięta jak jest teraz, bo taka "gra o pietruszkę" nie jest najciekawsza, a jak do ostatniej kolejki się coś dzieje i praktycznie nic nie jest jeszcze rozstrzygnięte, to liga staje się ciekawsza i bardziej atrakcyjna...No oczywiście pomijając sprawę awansu do I Ligi z 1. miejsca, bo jak wiadomo to Pogoń wraca do Ekstraklasy w przyszłym sezonie
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 18:07
> Mlyn na tym meczu dobrze sie prezentowal to na tyle + ,dlaczego nie bylo flag?
> dlaczego oprawa byla tak slaba race i kilkanasciee wulkanow to byly by dobre ale
> kilka lat temu ,dlaczego tych rac nie odpalono wszystkich naraz bylby niezly
> efekt a nie na raty, zimne ognie powinny byc rozdawane przed wejsciem tak zeby
> kazdy mial mozliwosc zapalenia go ,co z serpentynami czemu tak malo i na
> niektorych sektorach nawet nie rozdawali ,nawet pokazu fajerwerkow na koniec nie
> bylo ,na arce bylo o wiele lepiej,a baranowski to niech wypierdala.
A ty kórwa to tylko krytykować umiesz pałkomacie jebany... Był krzyż z rac idioto - nie widziałeś? Pewno pałe craxie ssałeś. Serpentyny nie były wogole rozdawane. Wszystkie race oprócz krzyża - przyniesione były przez kibiców nie słuchających sie apelów o nie wpierdalanie sie w oprawe...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 19:26
> A ty kórwa to tylko krytykować umiesz pałkomacie jebany... Był krzyż z rac idioto -
> nie widziałeś? Pewno pałe craxie ssałeś.
Oj Hilek, Hilek... Melanż, jak widzę, jeszcze trwa
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 20:09
> Hilek strasznie nerwowy jestes 
dziwisz sie?? ziomek zadaje takie pytania jakby pierwszy raz na meczu byl
flag nie bylo, zeby moglo wiecej kibicow siedziec, a z regoly tak jest ze flaga powieszona na plocie zaslania widok 3-4 poziomom krzeselek, podobno Alkon tez zamknal magazyn, ale nie wiem czy to prawda !?
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 22:26
>flag nie bylo, zeby moglo wiecej kibicow siedziec
Totalna bzdura! lol
aaaa meeeeellllllllaaaaaannnnnnnżżżżżżż tttttttrrrrrrrrwwwwwwwaaaaaaaa lalalalal lalalalala lalalala aaaa meeeeellllllllaaaaaannnnnnnżżżżżżż tttttttrrrrrrrrwwwwwwwaaaaaaaa
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ - cracovia - 18/10/2003 22:42
Ale mi dojebales ,to nie krytyka tylko stwierdzanie faktu ,a fakt ten nastapil po tak szumnych zapowiedziach odnosnie oprawy ,co do palkomata masz na mysli zawod zwany nierzadem=dla twojej wiadomosci nigdy nie trudnilem sie ta profesja wiec masz zle infromacje cytat;dlaczego oprawa byla tak slaba race i kilkanasciee wulkanow to byly by dobre ale,jak widzisz o racach wspomnialem slepaku -pij dalej i wdawaj sie w dyskusje ,cracovi nigdy palki nie ssalem kolejne bezpodstawne insynuacje z twojej strony ,caly moj post to bylo glownie pytanie do was wkoncu to wy sie zajmujecie oprawa -bo juz napewno nie pawlak ,dlaczego obrazasz kogos kogo nie znasz-to swiadczy o twojej slabosci ,rzeczywiscie pierwszy raz bylem na meczu bylo supeeeeeeeeeer,ile razy byla wysoka frekwencja to flagi wisialy do plowy plotow ,skoro o decydowaniu wieszania czy nie wieszania flag decyduje za was alkon to smieszny jestescie-widac ze chuj na was klada, w innych klubach np;legii bylo by to nie do pomyslenia ,dla takich piknikow rezygnowac z wieszania flag niezle,moze niedlugo zaprzestaniemy dopingu bo piknikom to bedzie przeszkadzac a swoja frustracje mozesz wyladowac na kims innym .
|
ssssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1