| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 25/09/2003 20:45
Kazdy mecz Pogoni jest zdazeniem ktore bede pamietac ale najbardzje w pamiec zapaldy mi mecz Pogon 1:1 Legia (22tyś) hmmm Pogon 4:1 KSZO cieszylem sie jak dziecko kiedy Pogon wyggrywal pierwsyz swoj ligowy mecz w tym sezonie..... Pogon 2:2 Ruch i Pogon 5:1 Arka (ladnie im duspsko skoaplismy) z teog sezonu o jak bym mogl zapomniec o meczu 7:1 Z polarem
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 25/09/2003 21:30
a ja tam nigdy nie zapomnę meczu Pogoń 1:7 Odra W. i jak niedawno Westman bodajże wspominał euforii po bramce Kluzka, i jeszcze meczu ze Sląskiem Wrocław za Bekdasa - potworna ulewa, a Pogoń grała jak z nut. Po tym meczu musiałem wyrzucuć portfel który się rozpadł, wyrobić nową legitkę i sieciówke ;] No i jeszcze taki meczyk jak Pogoń - Fylkir (pamietacie ) - i gromkie brawa przez łzy dla Fylkiru po meczu...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 25/09/2003 23:19
widze ze czesc z was jako najlepsze wymiania mecze z obecnego sezonu... zenujace....
najlepsze mecze zawsze byly z lechem
- 3:2 chodz do 88 min bylo 1:2 .. kibice lecha wyrywaja nam lawki....
- 3:3 (chyba , 2:2 w meczu i 1:1 w dogrywce - po "bramce zycia" Maria Kurasa" w 119 minucie) i karne - Tomasiewicz - mecz zycia
- 0:0 (PP ostatnio i te karne....) takich nerwow dawno nie bylo i Dymkowski (szacunek) trzymajacy race pod naszym sektorem
najwiekszy zawod - Fylkir - jedyna szansa od kiedy chodze na mecze aby sie pokazac w pucharach a oni odpadli z rybakami....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 26/09/2003 01:25
I jeszcze jeden mecz z lechem 4-3 i karny fornalaka w ostatniej minucie :> (mam nadzieje ze nie uroilem sobie tego w głowie);mecz z wisłą 3-3 piękna brama dymka z lewej nogi;z polonią 0-2;jeden z pierwszych moich meczy 3-1 ze śląskiem w śniegu;z Legia 3-1(0-1 do przerwy) tez prowadzil nas wtedy Baniak zrobil 2 zmiany w przerwie wpuscil min. sikorskiego :> 0-1 z górnikiem i szmata Radka;1-0 z zagłębiem i 1.bramka Ławy; 1-7 z odrą; fylkir i wstyd i rozpacz jaką poczulem przed cala polska po końcowym gwizdku;bylo tych meczy krocie, nie zapomne żadnego ktory mial to coś co niepozwala zostać zapomnianym
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 26/09/2003 18:51
Jeżeli chodzi wam o mecze pod względem dramaturgi itp na boisku to...
Pogoń - Lech 3:2 (Rycak )
Pogoń - Lech 0:0, 1:1, k4:3
Pogoń - Bełchatów 1:0 (utrzymanie)
Lech- Pogoń wiadome karne (chodz poza samymi karnymi z meczu nic nie pamiętam)
i Legia - GKS (chyba '96 ?) finał PP - tam też była dramaturgia na boisku i to bardzo wielka (zwłaszcza po meczu) hehe 
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 27/09/2003 00:04
Jeden z pierwszych meczów jaki oglądałem 4:3 z Legią, niedługo potem 7:2 z GKS-em.Z późniejszych to 3:2 z Lechem, 3:0 z Widzewem,karne w PP w Poznaniu.Fantastyczne 1:0 z Bełchatowem u nas i 2 lata wcześniejsze chyba 0:1 u nich (ten w radio w hotelu w Głogowie ledwo odbierałem program z uchem przy głośniku..) obydwa decydowały o spadkach do II ligi.I pewno z dwadzieścia innych ciekawszych ale nie pamiętam teraz.Do tego całą masa meczów repry i takie tam...Echh,fajnie bywało..
|
|
|
|
|
Odp: Meczow ,ktorych nigdy nie zapomne to !!!!!!!! - 04/10/2003 10:02
> Pogoń-Legia 2-2. 8 marca i przepiękna bramka Dubieli w ostatniej minucie
> spotkania-cudowny prezent na Dzień kobiet
Tego meczu (jak i dnia )) nigdy nie zapomne Ale meczow to moglbym wymienic jeszcze duzoooo...
P.S. Bedzie dzisiaj ta bojka? [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-10-04 10:04]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|